🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 109
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 975
Така, така беше, и Киро и той все беше против правилата когато Чавдар беше фермер. А Ивайло се боядисва, вчера го гледам прошарена брада, а косата равен цвят цялата. С тая “млада” жена трябва и той да се поддържа.

# 976
В живота не понасям хора като Ваня, духовни дурута и намкви си коучи, но тук във Фермата 100 пъти предпочитам да слушам Ваня пред Теодора

# 977
  • Варна
Т.е., по думите на майката на Пламен
Скрит текст:
нещата, които той е казвал в предаването не са верни - за жените, за това, че не вярва в Бог и т.н. 
Скрит текст:
Тя твърди, че вярвал щото бил кръстен. Ама Пламен твърди, че не вярва, защото твърде много са му натрапвали религията в семейството. Та майка му явно няма да отстъпи, но вярвам на Пламен.

Живка не дразни, защото обяснява всичките си ходове пред камерата и така се създава нещо като доверие между нея и публиката. Мисля, че е много умно от нейна страна и прави стратегията ѝ печеливша.
Част от публиката. Аз и нямам доверие, както заблуждава останалите така заблуждава и  нас.
Прикрита и пресметлива е. Жалко че няма да ни разреши да опознаем истинската Живка. Ще ни покаже толкова колкото сметне за добре, ще ни представи това, което искаме да видим в победителя. Уж.

# 978
  • Разпиляна във въображението
Аз се чудя как очакваме всички да са честни. Това е игра, социална и физическа. Един Сървайвър в селски условия. Само не очаквам такова унижение и обиди.

Пламен, за да влезе в групата на мнозинството ли, поиска сметка на Ваня?

Любо бе смешен, когато говореше за целуване на момичета. Когато стоели толкова близо до него... Че то той й навлиза в пространството.

# 979
Аз ако получа бележка от чужд мъж и нямам нищо общо и не съм дала повод, веднага ще е видя и щях да питам Пламен , какви са тези цифри и защо ми ги пише.А нашата света вода ненапита,  си е скрила в джобче. Жал ме хвана за Пламен,  силно се надявам да не се подведе под интригите на Живка.
Не съм писала отдавна, но това заковава и моето мнение по въпроса. 95% от приятелите ни са ергени. Никой, никога не е намеквал дори за каквото и да било. Няма повод, няма бележка.
Я почни да ги прегръщаш, ама невинно, като мъж с мъж, и да се чекнеш по клинче пред тях, пък да видим дали няма да разчиташ и ти шифри.

# 980
  • Варна
Аз се чудя как очакваме всички да са честни. Това е игра, социална и физическа. Един Сървайвър в селски условия. Само не очаквам такова унижение и обиди.
А, нямам такива очаквания. Ангелите са на небето.
.

# 981
  • Разпиляна във въображението
Ти си разочарована, че няма да опознаеш истинската Живка. Но в крайна сметка това е игра и би трябвало да спечели този, който я изиграе най-добре.

# 982
Аз не мога да разбера защо всички негативи падат върху Иван от страна на продукцията главно.Моето мнение е че ако някой е нарушил Известните на всички правила не е нужно и ти да ги нарушаваш. Така в контекста на нещата защо след като Пламен е нарушил правилата и Теодора е толкова чиста като сълза не отказа да приеме бележката и защо въобще не пита какво е това...изненадан човек би попитал, а не да прибере листчето и ако мине номера... Тук виновни има и те са двама...ощипаната мома го играе на обидена но в случая тя стимулира направеното нарушаване на правилата. Така тя също нарушава правилата но никой не го отбелязва...
На практика Теодора се води съучастник в нарушаването на правилата, защото е скрила бележката и си е замълчала. Обаче нямам представа какви точно са правилата на играта в подробности. Може само "подателят" да се води виновен.

Живка не дразни, защото обяснява всичките си ходове пред камерата и така се създава нещо като доверие между нея и публиката. Мисля, че е много умно от нейна страна и прави стратегията ѝ печеливша.
Част от публиката. Аз и нямам доверие, както заблуждава останалите така заблуждава и  нас.
Прикрита и пресметлива е. Жалко че няма да ни разреши да опознаем истинската Живка. Ще ни покаже толкова колкото сметне за добре, ще ни представи това, което искаме да видим в победителя. Уж.
Хексе, съгласна съм, че е част от публиката. То и е невъзможно да е цялата. Из имах предвид само стратегията ѝ, защото това е пътеводната ѝ светлина във фермата. Не мисля, че я вълнува дали хората ще я опознаят. Мен също не ме вълнува особено опознаването ѝ, харесва ми колко е фокусирана - вечно нащрек за всички и всичко.Satisfied Но тя и доста говори, може би най-много от всички, а когато човек говори, малко или много разкрива себе си. Та ако някой аматьор-психолог иска да я анализира и опознава, има материал за изследване. Smile

# 983
Ти си разочарована, че няма да опознаеш истинската Живка. Но в крайна сметка това е игра и би трябвало да спечели този, който я изиграе най-добре.
Това също не е факт.
За мен примерно миналата година Боби изигра играта най-добре от всички, но един компромат два дни преди финала го уби.

# 984
Леле, нищо не помня, ни Боби, ни компромата

# 985
Почвам отзад напред с епизода. Ивайло определя Пламен като attencion seeker. Точно Ивайло. Smile Satisfied

Живето бих я харесала, ако наистина е честна със зрителите, а тя си "играе" и с нас. Пример е синхрона ѝ за Любо снощи след вечерята.
Отделя ѝ се много повече време, тя самата се изживява като моралист и съдник. Мартина очаквала да е пич, ма на, не била - разочаровала я. Българщината не била тая българщина, която очаквала. Стефан нямал топки, а трябвало да има...Някой все нейните критерии не е покрил.
Не Кирил, а тя е любимка на продукцията, точно защото най-накрая влезе хитър и подготвен "стратег", но и специалното възхвално слово за нея от Водещите излъчено в "Животът зад Фермата" не е никак професионално. До края на шоуто е редно да запазят що-годе неутралитет към подборката си от участници. Знам, че е трудно, виждам го по коментарите в дуелите, но е желателно.

# 986
  • Другата България
А аз се разочаровах, че без да искам /всъщност съвсем доброволно, ама не очаквах дотолкова да се е разприказвала / се натресох на Пламеновата майка снощи и от писанията ѝ вероятно знам кои са 4-мата финалисти.
Дано грешно да съм разтълкувала излиянията.
Толкова се пазех от десетимата, ако правилно съм я разбрала - мани.
Затова и казах, че това ще навреди на Пацо. Според мен де, много е набрала на продукцията.
Явно маминка е доста властен човек, и на снимките така изглежда.

# 987
А аз се разочаровах, че без да искам /всъщност съвсем доброволно, ама не очаквах дотолкова да се е разприказвала / се натресох на Пламеновата майка снощи и от писанията ѝ вероятно знам кои са 4-мата финалисти.
Затова и казах, че това ще навреди на Пацо. Според мен де, много е набрала на продукцията.

Много съжалявам, че пуснах линка. В момента, в който го постнах, още не беше писала този подкоментар, но и после бавно реагирах. Аз също не бях гледала спойлера с последните десет. В случая е моя грешката, майката е писала във фейсбук, не тук.

# 988
  • Варна
Скрит текст:
Това също не е факт.
За мен примерно миналата година Боби изигра играта най-добре от всички, но един компромат два дни преди финала го уби.
Компромата за Боби ми дойде много добре. Преди това така и не разбрах защо не можех да го харесам.
Скрит текст:
Не беше защото е циганин

# 989
Голяма работа, пък станали думите й, така че не виждам защо се кахъриш. Нито ще ми повлияят да харесвам или да не харесам сина й. Гледам само действията му. Те могат да го отхвърлят или издигнат. разочароваме леко вчерашния му опит да заяжда с Ваня и номинациите й. Не му прави чест, нито на него, нито на друг да съди хората за изборите им. То и ние подозираме Любо и пазенето на Коцето не за благородство, а за лесна плячка, но той си мисли, че постъпил рицарски
ВикитУ: "Аз не мога да разбера защо всички негативи падат върху Иван от страна на продукцията главно. Моето мнение е че ако някой е нарушил Известните на всички правила не е нужно и ти да ги нарушаваш."
Ти защо така го защитаваш, чак толкова голямо внимание не сме му отдали. Ми продукцията раздуха историята  и нагнети ситуацията, като грозна интригантка. Нещо, което все се опитват да осъдят като моралисти, да бичуват недъзите на обществото ни чрез предаването си, пък накрая и те същите.
Да не си му бившата Вихра, че толкоз ти е мил.

Общи условия

Активация на акаунт