WIZZ AIR - 40

• 43 732
  • 791
  •   1
Отговори
# 720
Случвало се е да отида с малък багаж и да се върна с прайорити, заради закупени неща в чужбина.  И да, преувеличено е, защото МЕСТА ПО 80 ЛВ НЯМА!  Има по 80 лева за ДВА ПОЛЕТА! По същата логика мога да кажа, че има по 800 лева за 20 полета! Цените за място на човек, на посока са от 4.00 до 20.90 евро в зависимост кога ги купувате.

@Розова маслинка, е.. инфлация има навсякъде. Аз съм купувал и за 4 евро място. Ако се разровя назад в имейла, мога да си намеря резервация, която да го докаже.

Последна редакция: пн, 11 апр 2022, 11:25 от diziler

# 721
Ами ние отиваме на някъде и после се връщаме и калкулацията прави толкова, на хората им струва толкова и в крайна сметка плащат толкова. И 4 отделни транзакции да са, сумата пак е тази. Колкото и невероятно да ви звучи , разходите се смятат общо и дори да ги разделите на два, три , пет отделни разхода , общата сума не става по-малка.

# 722
  • Somewhere far away
Изискванията за летене до Копенхаген какви са ? Искат ли се сертификати?

# 723
Ами ние отиваме на някъде и после се връщаме и калкулацията прави толкова,
Вашата калкулация прави толкова, на други хора не прави калкулацията толкова. Не всички пътуват двупосочно, не забравяйте. Има пък и пътуващи двупосочно с 3 полета, не с 2.  На отиване с директен полет, на връщане с прекачване. Ето едно място умножено по 3, просто давам пример. Точно заради това цената се дава на полет, на човек. А пък вече по колко души си го умножавате и по колко полета, това вече си зависи от конкретния случай на всеки пътник.   Когато на Раян съм плащал място по 7 евро, на Пегасус бяха по 23 евро... преди няколко години. Случаи всякакви. Затова цените са Flexible, нищо фиксирано. При лоукостовете е така.
разходите се смятат общо и дори да ги разделите на два, три , пет отделни разхода , общата сума не става по-малка.
Общата калкулация си зависи от вас каква да е. В едната посока може да не си купувате място и да ви разпределят на случаен принцип. Всеки сам си прави общата калкулация, тя не е задължителна и на всяка цена да е такава, каквато вие я насилвате.

# 724
Ами факт е, че всички цени и такси се обявяват от Уиз само в едната посока за един човек.
Ако човек каже, че нещо е струвало 80лв без да уточни в колко посоки и колко човека се разбира един човек в посока, както всичко друго. Иначе не стана ясно също така, тия 20 евро за място най-евтиното такова ли са били или са били за авариен изход/ предни места, такива работи. Не че ме интересува, защото като купувам друг път цените ще са други

И за да не съм съвсем безполезен, ако смятате, че ще ви трябват места, ги вземете отрано, а не като са останали най-скъпите.

Последна редакция: пн, 11 апр 2022, 18:35 от neuromancer

# 725
  • София

Преди 10тина дни летях към БГ. Стюардесите категорично забраниха смяна на местата дори и след излитането. Следяха дали всеки станал уж до 00 си сяда на мястото по бордна карта.
От любопитство питам и съвсем не искам да прозвучи заядливо, но как знаят стюардесите всеки от 160, 180  или 200 пътника на кое място по бордна карта е?

Няма как да знаят. Но в началото накараха всички бързо да седнат по местата си,  според бордна карта, не позволиха да се ходи напред-назад по пътеката и да се пазарят за смяна на места. Неколкократно го обявиха и по уредбата.  Когато беше възможно да се ходи до 00 - следяха пътника да се върне на чястото, от което  е станал. Бях на последната седалка до задна врата  и наблюдавах с интерес как действат. Пътници от средата на салона биваха придружени в двете посоки от стюард.

# 726
Казвайте ги навреме тези цени от 4 евро за място,хора✌
От януари детето ми се води "възрастен".Купувам места от 12 евро нагоре.

# 727
Егати и местата Smile полудяхте Smiley аз се чудя защо темата е 40-та Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 728
Казвайте ги навреме тези цени от 4 евро за място,хора✌
Имаше и то години наред. Просто... инфлация Wink

Ето една добра новина: свободно ще се влиза в България от 10 държави, без green pass

# 729
Очаква ли се да добавят и Италия скоро към този списък с държави? 😃

# 730
Силно се надяваме. Но никой не знае какво се върти в главицата на Сербезова.

# 731
Здравейте, купила съм си самолетен билет на Wizz без добавен багаж (само малка раница). Сега искам да добавя малък куфар за ръчен багаж (55/40/20). Ако добавя услуга Wizz priority мога да взема и куфара като ръчен багаж, нали? Не съм сигурна дали е така т.к. цената ми се струва ниска.

# 732
  • Somewhere far away
Явно зависи и от полета и цената варира.
 На мен Приоритета ми беше 40 лв, на билетите, които  закупих преди седмица.

# 733
Много добра цена, взимайте преди да са я променили.

# 734
На мен приоритета ми струваше 20 лева на човек за посока като го купих заедно с билета. Нормално е при добавяне по-късно да струва малко повече, така че pss_p, съвсем правилно си разбрала.

Общи условия

Активация на акаунт