🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 997
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 555
Добро утро! Само като видях, че от снощи досега има над 300 коментара, усетих колко правилно беше да спра да гледам дейлитата. Влязох да видя Ваня стана ли фермер или в петък пак ще е на дуел и виждам, че хем е станала, хем Думата на фермера отново не е закон. За мен гаврите с Фермер на седмицата започнаха миналата година през фермерството на Поли, когато продукцията се ослуша дълго дали ще има оплакване, после пак не се предприе нищо кой знае какво. В този сезон гаврите на Сия с Цоньо се представяха от продукцията като шоу в шоуто. Сега злоупотребяват за пореден път с Ваня, съвсем не за първи, защото е позволено от продуцентите и поощрено с бездействието им пред камерите. Изобщо не може да се измества темата била ли кадърна и компетентна Ваня, не била ли. Връща се от арена, взела си куиза - толкова е нужно да стане Фермер по правилата. Тя си изпълнява ролята, но не е там, за да я правят на г.з.

# 556
Снощи написах коментар, който е бил изтрит.

Защо?
Кое не им хареса?
Прекалено много истини за Иван, Андрей и Мирон ли казах?
Пиши пак

# 557
  • У Диспансера ...♥♥♥
Като ви прочетох снощи и аз не гледах, за да си спестя излишни нерви.
Супер натоварваща е тазгодишната Ферма🤦🏻♀
Миналата година мачкаха Стоян така, сега мачкат Ванчето. Толкова народ се събрали и тъпчат ли тъпчат, само защото жената си взима дуелите, на които забележете те самите я пращат….
Ми ранения нали искаше женски дуел, па те ти го бе Любчо, тази седмица пак женски искай та да оредеете още повече 😄
На мястото на Ваня, не бих ги молила изобщо, ама ако искате правете нещо бре, като искате си клатете краката, ще си разплета чорапите от мъка. Дава им задачи, не ги ли изпълнят,  Иван и Андрей си се оправят с тях. Тя да не е надзирател, големи хора са все пак.
Тръгнала да реве им прави кефа на тия простаци малоумни.

# 558
  • гр.София
Жената на Кирил казва, че са се  случили някакви неща, които не са ни показани. Но това го знае от Кирил. Тя може и да му вярва, но това си е неин проблем. Естествено, че той ще се опита да се оправдава, но това, на което станахме свидетели снощи, а предполагам и тази вечер, няма никакво друго обяснение освен липса на елементарно възпитание и емпатия към събеседника

# 559
Жената на Кирил казва, че са се  случили някакви неща, които не са ни показани. Но това го знае от Кирил. Тя може и да му вярва, но това си е неин проблем. Естествено, че той ще се опита да се оправдава, но това, на което станахме свидетели снощи, а предполагам и тази вечер, няма никакво друго обяснение освен липса на елементарно възпитание и емпатия към събеседника
Ама разбира се! Всеки насилник винаги е бил предизвикан и жертвата сама си е виновна!  Остава само и Ванчето да открие вината в себе си и да се извини и ще е като по учебник!

# 560
Двама души са влезли във Фермата  с едничката цел да се излагат. Ама, не лекичко да се изложат, а така здравата да се омажат, както се казва, до ушите, чак.
Това е моментът, който са чакали - да ги дават по ''телевизора''. Може би това участие на Киро е звезден миг в актьорската му кариера.
 Самозакопаха се  тези ''хора''.
Ванчето е мъжко момиче. Ще оцелее и даже ще излезе победител.
Нали знаете? Който копае гроб другиму, сам пада в него.
И Ралица спечели. Цяла България научи за таланта и красотите, които създава.
Така че групата ''човеци'' нека се порадват докрай на участието си, че като излязат навън има да се къпят в народната любов.
А за главните виновници за този каст ИиА, ще се самоцитирам - Водещите, ако са умни, трябва да спрат за година-две и да си осмислят концепцията на предаването.
Излагат се!

# 561
Жестока глутница лъвове докопали се до ранено животно. И ръфат ли, ръфат. Това са Кирил и Ивайло с останалата им пасмина.

# 562
Жестока глутница лъвове докопали се до ранено животно. И ръфат ли, ръфат. Това са Кирил и Ивайло с останалата им пасмина.

Чак пък лъвове... хиени са това, жалки хиени!

# 563
Отличиха ми се Стефан и Ралица днес. Само те събраха смелост и казаха на Ивайло и Кирил това, което си мислим всички тук. А те пак не вдяват. Ивото даже се и присмива... Явно утре ще видим как и Ралица го отнася за пореден път. 🙁

Бих искала да видя Ралица как се надига, защото я харесвам тази жена, но няма да го направя, защото нито продукцията заслужава рейтинг и рекламодатели, нито бтв. От моя телевизор получават два минуса.

# 564
Според мен големия грях на Ваня за който жената на Кирил говори е това, че вероятно не е свръх активна в работата, което пак за мен не е причина да стане мишена на такава силна вербална агресия и тормоз. А и отново може да отчетем двойните стандарти, щото не се сещам Кирил да хулеше Мартина така, когато тя си спеше по време на фермерството, но иначе Ваня е най-черната сега. Тия хора наистина не могат да разберат, че няма причина така да третират, когото и да било. Та те с оня бияч на жени, дето напусна предаването се държаха добре и даже цвилиха за него..

# 565
  • Велики Преслав
Почувствах се длъжен и го окъках и във фейсбук. Има някакъв Румен дето го брани честа му много.

# 566
Да припомня и за фермерството на токчета на Цвета, обедите и към Цоньо. Ваня искаше да и се предаде работата от предишния фермер, той веднага се фръцна и реши да се прави на интересен.
Изписаха и големи вежди на Ваня, тя е героят.

# 567
Снощния епизод беше кулминацията на агонията, наречена "Фермата 7". Ясно ми беше от началото, че високопарните им приказки за пробуждане са кухи и празни, но това е ново ниво на падение. Абсурдно е да има другарски съд за пиянските думи на Жоро, определил ги като "чакали и хиени", а систематично да се позволява на други хора да мачкат и унижават. Кирил и Ивайло са низки хора, паплач. Имало причина.. винаги ще има някаква причина да си ядосан, но не е ли именно това да си човек - да надскочиш първичните си емоции и да си по-добър от тях? Всичко останало сте го казали... Само искам да посоча, че жената на Кирил не е Кирил и нито тя, нито детето им трябва да бъдат въвличани в тая тиня.

По останалото от епизода - Лора (?!), Лора (?!?!!?!??!), Лора (!!!!!!!!!) се възмущава, че имало други, които трябвало да си отидат преди техните. Мммм.. като например ти, душко? Не знам 'що чиниш ти там, ама с нищо не блестиш.
На Георги пиянството ми е по-натоварващо от на Ралица. Тя иска да се забавлява, той е философ. Ама и двамата не ми пречат, не са направили нищо лошо. Два месеца никой не каза нищо за работата на Жоро, сега Любо изскочи с репликата, че Георги само се подпирал и не работил. Как пък съвпадна с изричането на истините от Георги?
Писмото на Теодора потвърди едно мое подозрение - Мартина е успяла да се превърне в сив кардинал, благодарение на обгрижване - кафенца, помощ, хахо-хихи. Прилагайки принципа на семейството, както каза и Стефан, е станала близка и ценна. Но нищо човешко няма и в нея, можеше да си използва авторитета, за да спре тая гавра, но и тя избра да не го направи..

Последна редакция: вт, 23 ное 2021, 19:24 от Gripping

# 568
Тя не в героят, но тя с нищо не е заслужила такова отношение!! Тя е свършила много повече работа от Лора и Мартина ! И е много по- стойностен участник от тези двете

# 569
  • София
Още в неделя казах, че Кирил е були (тормозник). Жалко, че Ваня стана жертва, за да бъдат потвърдени думите ми. Който оправдава насилника, също е насилник.
Киро и Ивайло много скачаха срещу Чавдар, че удрял по масата. Да, удряше, обаче успя да овладее гняв и раздразнение и да не обиди и нападне никого. Докато Кирил и Ивайло се раздадоха от сърце.

Общи условия

Активация на акаунт