Хайде, мамо, ЯНУАРИ наближава, време за пазар не ти остава!!!

• 15 142
  • 293
  •   1
Отговори
# 240
Някой има ли книгата на доктор Спок"Грижи за бебето и детето"?Аз мисля да си я купувам-дайте някакви отзиви,видя ми се интересна като я разглеждах.

# 241
Аз и с двамата забременях от раз. Първия не беше планиран, втория - може да се каже Grinning
Един наш познат казва така: Не ние планираме кога да дойдат децата, станало е така, както Господ е решил.

Да сме живи и здрави всички ние и бебетата ни  Hug

# 242

А майтапа е следния,когато се ожених ме преди 4 години и малко след това отидох при един от най-добрите гинеколози в града и той ми каза че не иска да ме плаши но в моя случай било най вероятно инвитро-а аз и в двата случая от първия път,той мъжа ми ако не ме пази  Sick
Защо ли този лекар е ти поставил такава диагноза преди години?Имаше ли реални причини?

# 243
Някой има ли книгата на доктор Спок"Грижи за бебето и детето"?Аз мисля да си я купувам-дайте някакви отзиви,видя ми се интересна като я разглеждах.
  Аз имам тази книга.Много е интересна и полезна относно възпитание на децата.Но относно гледане на бебета,не знам.....Струва ми се,че не можеш да се полагаш само на нея.

# 244
И аз да се запиша: Ние сме заедно от 4 години и много искахме да имаме дете. Аз съм на 24, а мъжо на 35 год. Купихме апартамент, ремонти, аз студентка и накрая решихме да се захванем с бебеправенето. Не мога да кажа колко време ни отне, защото през последната година не се пазихме, но и не сме били много активни, не стана от първия път. Все така ставеше, че в овулация не сме заедно. И така точно когато най-малко предполагах - стана. Бяхме много щастливи, е все още сме, а не знам как ще сме като се появи малкото бебче на бял свят.

Днес що майки с деца срещнах по улиците, използват хубавото време и се разхождат.

Ей, момичета, днес мнооооооооого сме изпуснали - шишета, почерпка! Ама какво да се прави, трябва и да се учи.

# 245
  • Willebroek, Belgium
аз също я имам тази книга,но също както и ejkajujka мисля 4е неможем да се доверим само на нея за отглеждането на бебето.ина4е е много хубава и интересна. Grinning

# 246
И при нас беше планирано. С мъжът ми сме гаджета от 7г., женени сме от 2004г. (леле колко време мина...) и в началото решихме 1 год. да си е за нас - разходки до Париж, Брюксел - life  Laughing. След това започнахме бебеправенето и след 3м. опити забременях, но за съжаление в 11 г.с. направих спонтанен аборт. След 6 м. пазене - пак започнахме и на 2-ят месец, точно в овулацията (мерих си температурата) - хоп - честито и сега много се радваме всички - дай боже всичко да е наред и Господ да ни пази  newsm17 Сега и двамата сме на по 31 год.
Така е при нас Simple Smile

# 247
и аз я имам, но не съм я чела. Някои казват че са остарели схващанията в нея но аз мисля че сме достатъчно интелигантни за да отсяваме това което е остаряло. Мисля че си заслужава. Хвалят и една французойка - Клод някоя си...

# 248
За статистиката Цвети си я планирахме и я правихме някъде 9 месеца а сегашното бебе стана от веднъж точно на Великден без да е планирано.Изкарах целите пости и приятелки които искат бебета казват че и те ще постят да стане и при тях.Считам това бебе като дар от бога.А свекърва ми не може да приеме факта че още не сме подписали да ви кажа честно не мислим да го правим.

# 249
Французойката е Мари-Клод Дьолае (изкривих си езика,докато го прочета) - имам нейната книга "Аз съм Бременна"-мммм,не е лоша.А като цяло  за книгите на Спок чувам много добри отзиви.

# 250
Французойката е Мари-Клод Дьолае (изкривих си езика,докато го прочета) - имам нейната книга "Аз съм Бременна"-мммм,не е лоша.А като цяло  за книгите на Спок чувам много добри отзиви.

анджък, същата  Simple Smile.  А Спок си е класика - майка ми, лелите ми, всички жени от по-горното  Wink поколение са я чели. То и аз май трябва да почна, щото после всички казват че нямаш време за четене - каквото си прочела и запомнила преди това - това е! hahaha

# 251
  • София/Варна
аз като типичен представител на ИТ професиите мисля да си изгледам детето по Интернет - откак съм бременна ровя по разни наши и чужди сайтове и чета всякаква полезна информация. Ако пък се разровите в подфорумите тук направо ще ви се завие свят от инфото, което момичетата са събрали.

# 252
И аз ще го гледам по интернет. И без това по цял ден съм пред монитора, бачкам от вкъщи и така ще си карам докато мога Grinning
Даже си мисля легълцето да е до работното ми място или да сложа уеб камерата в детската на леглото на бебо.

# 253
И аз като други мами тук не съм купувала книги, но разчитам на интернет и съвети от други мами.

# 254
  • Варна
Да се отчета и аз за статистиката. При нас също не беше планирано бебето. Аз си имах други намерения, за екскурзия в чужбина и почивка в страната, за операция на гърдата, но както са казали хората "Направи си планове, че да ти се изсмее Господ". Винаги съм го отлагала този момент и не съм се решавала да създам потомство, сега съдбата реши вместо мен, за което съм много благодарна. Щастливи сме и чакаме с нетърпения нашето дете.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт