Хайде, мамо, ЯНУАРИ наближава, време за пазар не ти остава!!!

• 15 142
  • 293
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Подхванали сте темата с бебеправенето гледам. Ние сме заедно от 4г и половина /точно!!!  Laughing/, 6 месеца след като се загаджихме заживяхме заедно. Никол беше планирана и стана на 5ия месец, а маликия не влизаше в сметките  на този етап точно...т.е. станал е случайно.  Laughing
За книгите, имам на Д-р.Спок, ама даже съм я дала на кумата да си я чете превантивно, нещо хич не ме кефи тоя д-р, мноого назад във времето ми идва на мене.

# 256
Записах се за лекцията в Русе утре, ама тази мома така ми обясни, че изобщо не разбрах къде се намира. Ако искате - 16:50 да се изчакаме на входа на театъра(дето се пада в уличката между двете кафета). Ама и аз как го обясних  Joy

# 257
  • ville de Quebec
Мммммм ще ви се карам на Анджи и КейРен Wink Peace да ми отнемате така "патента" Laughing - винаги съм казвала, че Вики я гледам и се развива "по интернет", ама това е защото не слушах педиатрите в БГ, а правех това, което четях в нета и форумите тук и съответно получавах и описаните резултати Laughing Сега, обаче, с второто, моето мнение относно отглеждането на детето ще съвпада с това на тукашните педиатри и мисля да си ги слушам Laughing, ама при всички положения ще си го гледам както съм гледала Вики Laughing

А относно плановете, и аз да се включа с една моя любима сентенция: Животът е това, което се случва, докато ние си правим планове за нещо друго Laughing Моите и двете бременности са непланирани. Всъщност, първата беше непланирана и очаквана, а втората сега е планирана и неочаквана LaughingНезнам дали ме разбрахте, ама няма да изпадам в подробности и обяснения. Сташно съм щастлива от всичко, което ми се случва! Laughing

# 258
  • София
аз като типичен представител на ИТ професиите мисля да си изгледам детето по Интернет - откак съм бременна ровя по разни наши и чужди сайтове и чета всякаква полезна информация. Ако пък се разровите в подфорумите тук направо ще ви се завие свят от инфото, което момичетата са събрали.
Тъй, тъй! И аз така!  Laughing

Книгата на д-р Спок ми я даде една приятелка, изданието е от деветдесет и някоя година, обаче не мога да я прочета! Считам, че съветите му за отглеждане на бебе са или остарели, или неприложими - иначе на хартия добре звучи, ама практиката е друго нещо! Майка ми като я видя книгата у нас и заяви да съм я изхвърлела - за 1 нещо да сме на 1 мнение значи!  Wink Но сигурно има и полезни неща у д-р Спок, все пак е някакъв класик, знам ли.  Thinking Просто на мен не ми стигнаха нервичките да я дочета.

# 259
Ели, ОК - 16,45-16,50 ще бъда м/у двете барчета.

# 260
Ели, ОК - 16,45-16,50 ще бъда м/у двете барчета.

И аз ще съм там с една приятелка, която е нещо болна, ама дано се оправи дотогава... И Рали_м ще дойде!

# 261
  • offshore & overseas
За статистиката Цвети си я планирахме и я правихме някъде 9 месеца а сегашното бебе стана от веднъж точно на Великден без да е планирано.Изкарах целите пости и приятелки които искат бебета казват че и те ще постят да стане и при тях.Считам това бебе като дар от бога.А свекърва ми не може да приеме факта че още не сме подписали да ви кажа честно не мислим да го правим.
Случайно попаднах на твоето мнение и искам да споделя, че и аз за пръв път тази година постих, даже запалих и мъжа ми (става дума за Великденския пост). След това решихме да имаме бебче и то взе, че стана от раз. Можете ли да повярвате? Не че сме имали проблеми (като не броим един спонтанен аборт в 11 г.с. преди повече от две години), но и мен това ме кара да считам, че мойто малко съкровище е дар от Бога. Вероятно е така за всички, които вярват...  Hug
Иначе за годините, аз съм на 31, а мъж ми -- на 30. Преди две години бебчето стана непланирано (не и нежелано, разбира се), но абортирах newsm45. Никога преди това не съм се осмелявала дори да помисля за такива неща! Само някой да ми споменеше, го намразвах!! Но не бях намерила моя човек...

# 262
  • София
О-о-о-о-о, Русе, забелязваме организация и мерак за обучение!!!  smile3501

Да докладвате после как е минало и дали сте се харесали, че ние тук може и да започнем заедно да живеем -така си свикнахме с вижданките...  Mr. Green Чак си липсваме...

Успех и на Вас! Готино е. Ще очакваме клюки + снимки (ах, к'ва съм дърта клюкарка!!!)  Heart Eyes

# 263
  • София
Ами аз щото варненки не можах да ги накарам да се снимат и да турят групова снимка, то поне да призова Русе: ИСКАМЕ СНИМКИ!  Wink

Ивонска пак ми бяга по тъча и не признава какво е спечелила и туй то! Накрая току виж се разсърдя!  Crossing Arms

# 264
Ние не можем да се съберем, аз вече колко лекции пропуснах, първо имах работа, после ме хвана хрема... Wink

# 265
  • Варна
Точно се чудех как да защитя варненки, но факт е, че единствената ми съмишленичка беше Анджи, а в последно време - и нея я загубих за каузата  Thinking

Та трябва да си се снимам сама и да си качвам снимките...  Joy

А днес на лекцията и във Варна имаше подарък шише, беше интересна- Видове контракции.
Ако по този начин (с подаръка) успях да спечеля някой за каузата- ще се радвам да се срещнем на 23.10, когато е следващата лекция. Днес освен всичко останало по сучайност се запознах и с две симпатични момиченца- студенки по Акушерство, които карат стаж из варненските болници и ни светнаха по някои тайни от "кухнята" на болницата. А те самите много често придружавали майките от предродилна зала до края на раждането и т.н. За повече подробности- Хайде на училище!!!  Party

# 266
  • София
Ивонска пак ми бяга по тъча и не признава какво е спечелила и туй то! Накрая току виж се разсърдя!  Crossing Arms

Брех, че си пиявичка  Mr. Green - не знам, във вторник щели да ми го дадат, щото сега бил се запилял някъде. Доколкото разбрах - бебешки дневник... Ама око да види, ръка да пипне... Ти нали ще дойдеш????

# 267
Супер ще се съберем  Simple Smile От сега слагам фотоапарата в чантата и утре ще докладваме със снимков материал  Hug

# 268
  • София
Дами,
искам да Ви кажа, че току що изпратих съобщение на личния на mim40. Казах и, че ми прави впечатление, че не се мярка във форума и че не съм имала намерение да я засегна, което си е чистата истина!  Също така я приканих да се върне при нас, защото никой тук не е негативно настроен.

Хайде, Мим40, очакваме те!   bouquet

# 269
http://free.hit.bg/vath/Spok/SPOK.rar

Хайде теглете Simple Smile
На мен лично тази книга не ми хареса, много демоде  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт