🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 314
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 1 515
  • Другата България
Ваня се молеше за Живка на този дуел.
Явно тогава още е била на нейна страна, или не е била изгледала всичко до край.

Финци, любим участник видях. Heart
Него го познавам лично, след участието му се запознахме, от моя регион е, бизнесът му след Фермата се разрастна доста, а пицарията му се радва на много клиенти, хлебарницата, фурната също.

# 1 516
Какво и стана на тия пирони в началото? Много зле почна и нататък ясно, иначе имаше шанс. И на мен ми се стори, че и липсва хъс. Дано поне 1 битка вземе.

# 1 517
Ваня несъмнено щеше да бие Живка. Сигурна съм, че щеше да бие и Мартина, ако, обаче, тя редеше точките, а не Мартина.

# 1 518
Е, видя се на Живка за пореден път колко са големи приказките и колко ѝ е силно егото, а покритието - нулево. Мартина ми е безкрайно антипатична и неприятна като човек, но е далеч по-добър състезател в битките от Живка - играе с хъс, какъвто у Живка не виждам. И на мен, както вече се каза, Живка ми напомня на Надя пчеларката. И двете с един дуел, и то срещу слаб противник. И двете с голямо самочувствие как най-много работели, как били "майките" на фермата, а накрая какво - цяло чудо е, ако успее да вземе поне една от битките. Излиза, че цялата ѝ стратегия е била напразна, защото домъквайки се до финала, отне възможността на някоя по-силна жена като Ваня да оспори състезанието. Надявам се в следващите битки все пак Живка да се стегне и да отнеме преднината на Мартина, защото ще е жалко, ако Мартина вземе и 3-те битки.

# 1 519
Ванчето сто процента щеше да я бие тази надувка Живка. Въздух под налягане! Заслужила си била мястото на финала. 😂 Един изкаран дуел срещу позорно слаб участник в лицето на Краси-Танка (🤣🤣🤣). Ако спечели наградата, вратата ѝ към България щяла да бъде широко открехната. Сякаш очаква да ѝ постелим червен килим и да я нагостим с питка с шарела сол, кланяйки се пред героизма ѝ. Като, че ли иска благодарности. Луда калинка.
И четиримата са ми неприятни, Мартина и Кирил безкрайно противни дори. Безразлично ми е кой ще е победителят, никой не заслужава.
Вокси, както винаги - супер обективно мнение! Аз се чувствам по същия начин!

# 1 520
Реших да позагубя някой друг час и неврон с гледане на финала.  Гледам със закъснение и първи реплики на Иван " Четиримата финалисти, които изиграха толкова битки, колкото за два сезона " Simple Smile Кой им ги пише тея глупости. И се появяват двете финалистки, като току що пренесени  с машина на времето от деведесетарски клуб в студиото ( паети, ламета, чизми Simple Smile ) . Но не мога да отрека Мартина е добре гримирана  Неприятният лондонска идиот курдисан на челно място,  че можеш ли да го забравиш, другият  идиот ооооо изненада - имал и друг тоалет.

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 21:05 от gerido

# 1 521
  • Велико Търново
Ама какво е виновна Живка, пък и всички с по-малко дуели, че не са били избирани за дуелисти? Явно останалите ги е било страх от тях. Все пак ходенето на дуели не е по лично желание.

# 1 522
Дайте ми жокер, кои застанаха в агитката на кирил?

# 1 523
Аз също не разбирам! Какво да направи Живка, че никой не я изибраше за 1-ви дуелист или 2-ри ? Краса я избра, падна. От хората, които Ваня победи (Анастасия, Цветиту, Дора, Ралица) кой имаше по-голям шанс срещу Живка ? Може би Дора, тъй като наистина беше добра, но аз лично смятам, че Живка би ги елеминирала всичките тези.

# 1 524
Хепи Ванче,Петър ,Антония и Калоян има ли ги в студиото?Осипова вече я видях.

# 1 525
  • Велико Търново
Дайте ми жокер, кои застанаха в агитката на кирил?
Които бяха застанали и в дуела му срещу Стефан. Обичайните.
Въпреки че не са много ясно разделени агитките, де. Всички викат, за кого точно - не се разбира.

# 1 526
Пламен е жив зян!

# 1 527
Струва ми се, че са платили на Пламен и Живка, за да паднат от Киро и Марта... Липса на хъс, на бързина, на умения... никога не са били преди така мудни и двамата. Защо точно сегаааа

# 1 528
Оф и Пламен загуби първата битка.😒

# 1 529
Ама какво е виновна Живка, пък и всички с по-малко дуели, че не са били избирани за дуелисти? Явно останалите ги е било страх от тях. Все пак ходенето на дуели не е по лично желание.
Специално Живка през цялото време създаваше впачатление, че ще ги размаже на арената, внушаваше им страх и никой не смееше да я извика. И сега я видяхме колко струва. Не знам другите, особено Ваня, чувстват ли се излъгани.

Общи условия

Активация на акаунт