Кога предлагат мъжете?

• 38 854
  • 1 432
  •   1
Отговори
# 60
Шерилин, какво те кара да мислиш, че авторката не е поработила на други фронтове?
А и действително да не е, надали ще е от единиците на хиляди, които на 30 хукват внезапно да правят кариера или да обикалят света.

Защото явно се е фиксирала в " до 30 трябва да имам ипотека, 2 деца, брак, куче в двора и две липи отпред". Въпросът е какво друго от чеклиста е случила в живота си?

За мен тия правила и ограничено мислене е много вредно.

# 61
В дилема съм иронизираш ли, или се излагаш.

# 62
  • Варна
Интересно, какво ви гарантира точно брака? Изискващите жени получават пръстен и предложение, с лицемерни отношения.  Да изискваш уважение, любов, такт и разбиране е унизително.
Аз също съм противничка на подписа. За мен връзката в отношенията е на друго ниво. Винаги съм получавала нежно, коректно и позитивно мъжко отношение. Такова, което не е релевантно за настоящите им съпруги.
От дете съм присъствала на сватби, по принуда или бременност. Лицемерието прелива в ултиматуми и търпение, заради децата. Фатално е когато единия прелива от емоции и проекции, а другия ги приема статично. Това не са пълноценни отношения.

# 63
Шерилин, какво те кара да мислиш, че авторката не е поработила на други фронтове?
А и действително да не е, надали ще е от единиците на хиляди, които на 30 хукват внезапно да правят кариера или да обикалят света.

Защото явно се е фиксирала в " до 30 трябва да имам ипотека, 2 деца, брак, куче в двора и две липи отпред". Въпросът е какво друго от чеклиста е случила в живота си?

Защо да е вредно?
Няма ли право да иска деца на 30 години?
Ти ако не искаш това си е твоя работа. Но недей да се сравняваш с другите и щом искат различни неща от теб, значи те не са прави, че и ограничени били.

# 64
По ккаъв начин бракът превръща жената в непридатък на мъжа?
Питащата - не смяташ ли, че така и така той не ти предлага, за теб е по-удобно да не напираш за брак. Току виж се явил по-удачен, има да съжаляваш.
Чак такова значение с кой може би няма. Брак да се сключи е важното. Е, да, горе-долу трябва да става мъжа, ама чак толкоз кой да подбира на цели 30? Smile

# 65
Вечният спор - с брак или без брак...

Аз пак да кажа, всеки човек има човешкото право да си има своето индивидуално мислене, възгледи,  потребности, цели и мечти. Щом те не нарушават ничие чуждо лично пространство и граници, щом не е нещо което влияе разрушително в какъвто и да е аспект от живота на човека, не може да се нарече вредно.
Да, жената изпитва неудовлетвореност, но при правилни реакции и правилен подход, ситуацията може да се реши успешно и до вредни последици от нея изобщо да не се стига.

# 66
Едно време предлагаха, когато искаха да съжителстват и градят общо бъдеще с жена.
Не, че не живяхме 5г заедно като студенти, но края на студентските години, беше катализатор за решения.
Нашето решение пък "събуди" едни такива, които бяха заспали в инерцията и удобството на 8-10 годишни връзки без развитие. Имам предвид братя и сестри. Дадохме им бърз тласък.

Искам да кажа, че на 30г., много лесно се влиза в рутината. Уж има време .Уж стабилност, постигаш едно,и вече искаш повече. Съжителството заедно и удобството успокояват, а годините минават като миг.

# 67
  • София
На мястото на всички тези жени, питащи един и същи въпрос, просто бих пожелала подпис. Става за една седмица организацията - да си купиш едно тоалетче, да поканиш 7-8 най- близки хора и да се почерпите в някой ресторант. Бюджет- минимален. Финансова стабилност- ненужна. Доказва намерения, без да трябва единият да прави големи компромиси. Стига наистина и двамата да го искат... За мен е win win ситуация.
Ако някой ти разправя, че иска нещо, ама сега не е моментът, без  да дава ясен план кога, какви стъпки ще предприеме, за да стане възможно - дали ще си търси нова работа, дали ще изплати кредит, дали нещо друго, значи НЕ.

# 68
Пръстен, предложение, парясница.
Винаги се чудя на това не земно желание за брак и сватба.

# 69

Знаеш ли значението на думата парясница?
Нещо не ти разбирам съчетанието и какво общо има парясницата с пръстен и предложение за брак.

# 70
  • София
От днешна гледна точка - пак бих подписала. Сега, останалото шоу е въпрос на вкус.

# 71
  • София
Е как какво, че която иска брак, е курв@. Joy Joy

# 72
Следствие на първите две, да си знае. Така и така се пише хипотетично.

# 73
  • Варна
Бракуват се само девици и светици.😁

# 74
Все едно някой да каже "Винаги се чудя на тия дет живеят на семейни начала, именуват са като съпрузи и си вярват, че са семейство. Семейство, пък без брак и подпис..."
Всеки си има право на свои избори, те касаят неговия живот и отговорността за тях си носи той.

Общи условия

Активация на акаунт