Кога предлагат мъжете?

• 38 853
  • 1 432
  •   1
Отговори
# 45
По ккаъв начин бракът превръща жената в непридатък на мъжа?
Питащата - не смяташ ли, че така и така той не ти предлага, за теб е по-удобно да не напираш за брак. Току виж се явил по-удачен, има да съжаляваш.

# 46
чака някаква финансова стабилност, която не се знае кога ще дойде изобщо.
Логически са ми ясни причините за отлагането
Каква финансова стабилност се иска за (предлагане на) брак? Какви са тези логически причини?

# 47
Дренка,  никъде не съм написала, че брака прави или не прави жената придатък на мъжа.
Написала съм-жени, които се възприемат за придатък, капиш.

# 48
Ми не. Щом питам.

# 49
Просто винаги съм смятала, че на тази възраст ще имам семейство и се чувствам леко провалена от тая гледна точка.

Ето тук е проблема. Опитай да работиш и на други фронтове - кариера, бизнес, хобита и тн. На 30 без пръстен и сватба не си провалена. Живей си живота и не си слагай граници. Не знам как живеете с тия измислени правила. Гледай по-широко на живота.

# 50
Инсценирай една драма, че уж си много разстроена, че вече две години, а няма пръстен, брак... Че няма сериозни намерения към теб и че си много разстроена. Че си мислиш, че не те уважава и обича. И че сериозно обмисляш да си тръгнеш и да си започнеш живота отначало.
И вероятно бързо ще се огъне.
Ако не стане, повтори драмата след седмица две. После пак. Докато стане. JoyJoyJoy
А защо наистина не ти предлагат брак, причините може да са много, не става да се отгатне така от преразказ.

Последна редакция: сб, 15 яну 2022, 16:45 от Дмитри

# 51
Дренка, тогава попитай някой, който смята, че брака прави или не прави жената придатък/непридатък на мъжа. Аз така не мисля, поради което каквото и да отговоря, не би било меродавно.

# 52
Шерилин, какво те кара да мислиш, че авторката не е поработила на други фронтове?
А и действително да не е, надали ще е от единиците на хиляди, които на 30 хукват внезапно да правят кариера или да обикалят света.

# 53
Питам теб, като автор на  постера с правила за (не)предлагане на брак.

# 54
Откъде идва финансовата сигурност? Да се наредя и аз да чакам да ми дойде една.

# 55
Кога предлагат мъжете? Предлагат когато са готови да поемат отговорността - за семейство, за деца, за общо бъдеще и когато са сигурни, че са открили точния човек за това . На 30г човек прави равносметка и гледа по- отговорно в перспектива , нормално е да искаш да си наясно какво да очакваш от връзката ви, все пак живота си върви . Чие беше предложението да заживеете заедно? Година не е малко имайки в предвид възрастта ви е , достатъчно време да си дадете сметка дали бихте градили бъдеще заедно .

# 56
Инсценирай една драма, че уж си много разстроена, че вече две години, а няма пръстен, брак... Че няма сериозни намерения към теб и че си много разстроена. Че си мислиш, че не те уважава и обича. И че сериозно обмисляш да си тръгнеш и да си започнеш живота отначало.
И вероятно бързо ще се огъне.
Ако не стане, повтори драмата след седмица две. После пак. Докато стане.
А защо наистина не ти предлагат брак, причините може да са много, не става да се отгатне така от преразказ.

Ами ако не е добра актриса и не е по театрото?
Иначе такива манипулации са малко грозни. По-добре картите на масата и ако има различия - адио рио.
Най-добре да си събере багажа и да му каже, че за момента не иска да живее с него и иска малко да остане сама.
Сега си спомням една колежка как навила мъжа си за деца. Той все не бил сигурен, финансите, тинтири минтири, не бил готов. Имали брак.
А тя тамън минала 30-те. Един ден му казала, че иска да е честна с него и иска деца. Дава му последни 3 месеца срок да реши. След това започва тя да си прави "сама" децата. Дали ще участва в процеса е негово право. Много се ядосал, почнал да фучи, как може да се държи така, да иска да ляга с друг. А тя му казала, че това е положението. Ако си твърд в решението си, можем още сега да се разделим, събирам си багажа и се развеждаме по-най бързия начин. Глътнал си езика. Изломотил ще си помислил.Хубава жена си е, имаше си ухажари и той го знаеше. След 2 седмици се съгласи Mr. Green
Иначе ми каза, че напълно сериозно беше решила до три месеца ако на тоз не му дойде акъла да си търси начини за забременяване. Дали ще легне или инсеминация и беше все едно.

G&B, може би от тотото Joy

# 57
Дмитри, от драматизиране и незряло поведение няма нужда. Жената казва, че има обич и уважение и са щастливи. Липсва само бракът, съпружество в официален вид. Това се поставя като условие - спокойно, самоуверено, със самочувствие, показвайки му че го цени, че цени връзката им и изобщо всичко, което си е между тях, но държи на брак и не би продължила напред с него ако той не може да й го даде.

# 58
Ако ги питаш мъжете, те все не са готови, все им е рано. Могат и до 50-годишна възраст да сучат, ако природата го позволяваше. Виж, ако им скръцнеш и разберат, че "Драги мъже, не забравяйте, чее има и други мъже", тогава ще мяучат и ще те умоляват, ти пак ще ги приютиш, а те след  още 3-месеца, като се успокоят, че си им в кърпа вързана, пак ще почнат да си играят на плейстейшъна и да отказват секс...За предложения за брак да не говорим. Просто това поколение е сбъркано.

# 59
Имам си доста наум за връзки, в които намеренията по съществени въпроси като брак и деца се разминават, ама иначе имало уважение, обич и щастие. Щастието със сигурност липсва, щом единият изпитва неудовлетвореност по такъв въпрос, а за мен лично такова разминаване е сигнал и за липса на уважение и обич.
Връзката не е само секс и екскурзии - и двете можеш да ги имаш и без битовите и емоционалните минуси на обвързването.

Общи условия

Активация на акаунт