Звездни компромати - Февруари'22

• 294 187
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 795
  • софия
Карамазов е болен, краен егоцентрик, вечно неоценен талант.
Кой е Йонко? Тото ли? Защо е пуснал билбордите?

# 796
Карамазов е болен, краен егоцентрик, вечно неоценен талант.
Кой е Йонко? Тото ли? Защо е пуснал билбордите?

Тото, да. Ники казал в интервю, че би искал да има билборди с такива цитати един ден.
Скрит текст:

# 797
Тая тъпня с билборсите сигурно е нещо в следствие на подкаста, който не изтърпях.
Вчера гледах Сами с шефа на кенефа. То ег@ти мазненето.  Тия подкасти и на Тото и на Сами много ме напрягат. То е едно възхваляване, едно мазнене на водещия към гостите му. Специално сами голямо дърдорене

# 798
  • София
Такава е модата. Само чехлите не се променят. Обикновено Крокс.
Крокс ли чух? Sunglasses
Ехооо, Тоци, ако ни четеш, за следващото ходене в Дубай или на Малдивите, да си купиш кроксовете на Balenciaga. Около 1200 евракис, жълти стотинки за твоя джоб. Че и хубави, джиджани, точно като за една кралица!
Чуднички са - здрави, удобни и стилни.
Скрит текст:

Бих си взела едни да разхождам кучето, но ще ми потъват токчетата в тревата и това ме спира.

# 799
Билбордът всъщност е само 1 брой и е с цитат, който Никиту твърди, че бил негово вдъхновение  - Никой нищо не ти дължи.
И сега целият интернет се бъзика с него като пусна 1000 колажи.

Много неприятен тип е пишман режисьорът - сух, скучен, та едва го изтрайваш. Добре, че е мама с парите и връзките.

# 800
Два са цитатите. Мисля, че от едната страна на билборда е единият, другият в от другата страна.

# 801
Тази идея с билборда се роди в подкаста на Тото, когато гостуваше Ники Илиев. През цялото време Ники Спилбърг дрънкаше заучени фрязимот евтини книжки за личностно развитие.

Дано Гучита и Мучита компенсират факта, че Тоци си ляга всяка вечер с мечок.
Мъж с плочки > Гучита. Лично мнение.

# 802
Ама преди беше хубавец Ники Илиев. Преди едни 7-8г ги видях в един хотел двамата със Саня. Разкошни! Като барби и кен, тя е мн нежна и красива, той също беше..

# 803
Саня е красива, но само дотам. Много трудно може да сглоби едно изречение. А като характер наподобява Райна, така че не му е било лесно на Ники Илиев. Колкото е красива горката, толкова и куха.

# 804
  • На морето!
Да си оправим вкуса след кралицата на кича и домашния ѝ любимец Мечо, с една наистина красива и успешна двойка

# 805
Антония някога похвали ли се с някаква благотворителност, дарение, изява в полза на някоя организация или каквото и да е смислено?
Мисля,че е проява на изключително лош вкус да се хвалиш с дарение или благотворителност

# 806
Разбирам. Наистина, не би й отивало такова нещо. Ще й развали стила 
Реално мъжът й се занимава в сектор, свързан със здравеопазването от години. Дори не би било нужно да се хвали, би се чуло. България е малка държава.

# 807
Владо Карамазов го гледах в "Опашката" преди няколко дни, наистина изглежда по-възрастен от колкото всъщност е. Сигурно защото не се боядисва. Сега видях, че са се отпоследвали с Вергов, явно са се скарали. Тези истории повече прилягат на третокласнички, отколкото на 40-50 годишни мъже ама айде.
В темата на "Черешката" четох, че г-н режисьор се овъзрастил от вегетарианския(или веганския?) начин на живот. Нещо като Дони. Само дето вторият поне е пич и не дава пари на вятъра за билборди с дълбокомислени цитати. В тази криза Ники Илиев ще ни спаси с поучителни слова, сигурна съм. Satisfied

Последна редакция: вт, 08 фев 2022, 22:56 от Yo_Ana19

# 808
Антония някога похвали ли се с някаква благотворителност, дарение, изява в полза на някоя организация или каквото и да е смислено?
Мисля,че е проява на изключително лош вкус да се хвалиш с дарение или благотворителност
Изключително лош вкус е и да си снимаш касовите бележки ит Картие и Диор. В днешно време мисля, че точно за благотворителност трябва да се тръби, да се дава за пример, да се говори, тъпън да се бие докато не стане модерно. Ако може не само с чанти да се състезават, а с благотворителност и да казват колко са дарили. Иначе всички по интервютата ''амии аз дарявам на един приют, не искам да се хваля и да говоря за това''.... А тя дарил 20лв преди 7 години и минава метър. Ама похвали се бе! Бъди звезда, покажи ни щедрото дарение, ще вземем пример от теб, ще те похвалим, ще те обичаме.

# 809
По-добре да си мълчат!
Преди време имаше едно събитие на Хайлайф. Стотина ултра хипер мега вип персони с часовници и чанти за 6-7 цифрени суми и сред маси, отрупани за хиляди левове, бяха събрали смешна сумичка за благотворителност по някаква кауза. След тях даваха репортаж и за някакви ученици, събрали много повече от личните си парички. Потресаващо гнусна картинка беше.

Да си карат Бентлитата, да си носят Диорите и да си мълчат...

Общи условия

Активация на акаунт