Приятелство ли е или има нещо повече

• 8 390
  • 138
  •   2
Отговори
# 15
Вие освен писането други реални срещи имали ли сте? За мен такива връзки от разстояние понякога създават едни такива илюзии и фантазии за другия човек, които са малко нереалистични и в живото общуване не срещат потвърждение.
Според мен е важно да се видите възможно най-скоро и вече тогава да прецените, дали нещо повече би се случило.
Ние се познаваме от много години мисля че от 2010г но през последните той работи в Англия не излиза там доста затворен човек е допуска малко хора до себе си

# 16
Оффф... и като е там, какви планове ще имате, освен за ваканционни забави? С децата в Англия или как?

# 17
Вие освен писането други реални срещи имали ли сте? За мен такива връзки от разстояние понякога създават едни такива илюзии и фантазии за другия човек, които са малко нереалистични и в живото общуване не срещат потвърждение.
Според мен е важно да се видите възможно най-скоро и вече тогава да прецените, дали нещо повече би се случило.

# 18
  • София
Ще ти преразкажа в шорткът какво ще стане:
Ще се влюбиш, много. Ще си въобразиш взаимност, грижа, любов. Ще почнеш да му следиш социалния живот, ще гледаш на коя как е реагирал, той съм сигурна има много добри приятелки.
Ще се прибере, ще те развежда като панаирджийска мечка, ще те запознава и представя на всички, като много добра приятелка. Ще има и други приятелки - но нали все пак сте само приятели.
Като лапнеш тотално и вземеш за истерясаш за нещо, ще ти обясни, че не може да ти предложи нищо, че децата са ти най- важни и ти си се объркала.
Между чатенето и веселието може и да има някой секс, колкото да се набълбукаш още повече.

Говори докато е време - за себе си, за чувствата си, за емоциите. Поне отрано да се ориентираш какво иска.

# 19
Ще ти преразкажа в шорткът какво ще стане:
Ще се влюбиш, много. Ще си въобразиш взаимност, грижа, любов. Ще почнеш да му следиш социалния живот, ще гледаш на коя как е реагирал, той съм сигурна има много добри приятелки.
Ще се прибере, ще те развежда като панаирджийска мечка, ще те запознава и представя на всички, като много добра приятелка. Ще има и други приятелки - но нали все пак сте само приятели.
Като лапнеш тотално и вземеш за истерясаш за нещо, ще ти обясни, че не може да ти предложи нищо, че децата са ти най- важни и ти си се объркала.
Между чатенето и веселието може и да има някой секс, колкото да се набълбукаш още повече.

Накратко, обобщени половината теми в СО.

# 20
Възможно е и наистина да има нещо към нея, съмнява ме да се държи така от чисто приятелски чувства. Но просто човека и хабер си няма за какво иде реч с две малки деца, вероятно породени. Така че като разбере просто ще духне. За онлайн комуникацията, там наистина играе много фантазията, по добре при първа възможност да минат на живо, пък квото дойде.

# 21
Абе, какво става с тия онлайн влюбвания, това някаква пандемия ли е ? Ало, жена, деца имаш, какви са тия хлапашки изпълнения, това е ненормална работа. Ти изобщо спала ли си с него ?
Боже, тоя човек ако знае, че отсреща тая се вижда в бяла рокля вече ще спре да пише. Не им е лесно на днешните мъже. Представям си сина ми след някоя друга година как си чати с някоя в Англия и после няма да може да се отърве, щото онази е влюбена и чака пръстен.
Да ти кажа само Авторке, без секс нищо не се брои, нищо не е станало. Така че сте приятели засега.

# 22
Аз се опасявам,че крайната цел е само секс. Децата в случая са плюс - винаги можеш да пратиш майка им да ги гледа.

# 23
На кого ? Аз мисля, че булката се надява на това. Въпросът е, че да не го подплаши, като му се обясни в любоф преди това.

# 24
E може човекът да мисли да се завръща, всичко родно му е мило, и се е сетил за момичето дето е харесвал в съседния клас, но тогава не е имало интернет и го е било срам да се обясни на живо. Сега му е дошъл шанса и човекът предлага, приказват си, вървят нещата. Защо да слага спирачки още преди да е тръгнало нещо сериозно?

# 25
На кого ? Аз мисля, че булката се надява на това. Въпросът е, че да не го подплаши, като му се обясни в любоф преди това.
Съвсем нямам намерение да се обясня в любов точно за това питах тук защото аз не искам да се залъгвам и е възможно по добре лека полека да започна да го игнорирам.

# 26
Да се залъгваш.. с какво и за какво?
Защо просто не оставиш нещата да се развиват естествено?
Ако не искаш да имаш отношения с мъже, а усещаш, че се влюбваш, ок.... Ама ако искаш да имаш отношения, защо бягаш?

# 27
Има ли по-интимни неща в тия разговори или си говорите кой какво правил днес? Мисля, че малко си въобразяваш някакви неща... а той скучае.

(Ако не си пращате голи снимки, е само приятелство. Joy Кхъ, кхъ... шегувам се... Close)

# 28
И като има интимни неща,  и баба е чувала за виртуален секс.Няма връзка с чувства и намерения извън това.

# 29
Съвсем нямам намерение да се обясня в любов точно за това питах тук защото аз не искам да се залъгвам и е възможно по добре лека полека да започна да го игнорирам.
Защо пък да го игнорираш ? Това откъде дойде ? Нали си влюбена ?

Общи условия

Активация на акаунт