Приятелство ли е или има нещо повече

• 8 491
  • 151
  •   8
Отговори
# 30
На кого ? Аз мисля, че булката се надява на това. Въпросът е, че да не го подплаши, като му се обясни в любоф преди това.
На гастарбайтера - много е вероятно сексът да е главната, вероятно и единствена, цел.
Не пречи да се пробва, но наистина не бих възлагала надежди. Особено ако няма яснота къде и как се вижда въпросният в следващата само една година.

# 31
Ми, нормално да се пробва ? Притеснително би било, ако не го направи. Обаче, мацката ако му се обясни в любов преди изобщо да е имало нещо между тях, хм....аз ако съм мъж ще избягам. Честно.

# 32
  • Terra incognita
И за какво му е на гастербайтера да успива месеци наред жена на 1000+ км за единия секс, който дори не е сигурен?
Който не търси секс, той не го е намерил на място. Не след Х месеца със съмнителна успеваемост.
Като му се прави секс, ще си намери някоя под ръка. Все пак не е в затвора, макар че и там се прави секс 😃

# 33
За мъж не е толкова лесно да намери просто секс.
Аз се питам за какво му е да успива жена с две малки деца на майна си райна - свършиха се момите в чужбина, в България и в родния град ли?

# 34
Тя може Авторката да го закача.

# 35
  • Terra incognita
Може да намира нещо в нея, но същевременно да има задръжки заради децата.
Не е толкова невероятно.
Точно в чужбина не е трудно да си намери другарка за секс, защото е по- дискретно и дамите са по- навити на отношения без обвързване.

# 36
Да, бе, съгласна съм. Ама тука не става дума за само секс, а жената е с две деца. Най-малкото, ако наистина, ама наистина става дума за млада любов, къде ще живеят? Децата как ще излязат от България, ако двамата решат да се установят в чужбина?

# 37
Тя може Авторката да го закача.
Ако искате на съм честна 90 % от случайте ми пише той аз пиша много рядко първа за една година той е човека който започва разговорите дори в почивките си на работа се сеща за мен.Аз имам достатэчно мозък никога не бих се натискала някъде където не съм желана ще се чувствам като натрапник държа се съвсем нормално.

# 38
  • Terra incognita
Това не са неуредими неща. Не знаем в какви отношения е с бащата на децата.
Пък и колко завърнали се гастербайтери има по лични причини. Общо взето, нищо фантастично и нереализуемо не виждам.

# 39
  • Paris, France
Според мене мъжът си запълва вечерната самота в огромния, доста самотен Лондон, както наивница на средна възраст писа.

Не знам какво значи доста успял, но ако е някое ЮПи в банка или IT с първа ипотека в някое предградие, то едва ли му остават много пари да излиза. Животът в Лондон е много скъп за работещи хора с дете, а с две деца си е тесла. Много мои познати имаха дистантни връзки със самотни майки заради удобството и това, че не натискат за деца и брак, но само един се ожени за такава и я доведе и е ливанец, а не българин. Всички други походиха с такива и като пожелаха да се оженят, си намериха по-млада от тях и без деца, повечето от техните си държави.

Мъжът е само на 26г и още му е рано за обвързване по английския, но и по българския стандарт. Ако наистина е уреден в Лондон е апетитна хапка и за англичанки.

26 годишна с две деца не е особено желана за снаха от повечето свекърви. Нямам против синът ми да излиза с такава и даже да имат връзка, брак, общи деца, но бих ги посъветвала да поживеят заедно и да видят как вървят нещата. След 1 или 2 години с чужди, малки деца той сам ще избяга, предполагам, надявам се 😻.

Ясно е, че те търси той, защото му е самотно и скучно.

На твое място бих изживяла връзката ако започне.

Направи ми лошо впечатление, че пишеш, че ако няма намерения, няма да му пишеш повече. Значи всъщност ти общуваш с него с идеята да се съберете и не го приемаш като приятел. Никой не реже общуване с истинска приятелка или истински приятел. Никой. Замисли се над този факт!

А знаеш ли английски? Бащата на децата би ли се съгласил да идете да живеете там? Имаш ли някаква професия, език?

# 40
Трябва да изчакаш да се прибере и ще разбереш дали само си пишете или има нещо друго. Жокер - ако правите секс значи е повече от приятелство.

# 41
Според мене мъжът си запълва вечерната самота в огромния, доста самотен Лондон, както наивница на средна възраст писа.

Не знам какво значи доста успял, но ако е някое ЮПи в банка или IT с първа ипотека в някое предградие, то едва ли му остават много пари да излиза. Животът в Лондон е много скъп за работещи хора с дете, а с две деца си е тесла. Много мои познати имаха дистантни връзки със самотни майки заради удобството и това, че не натискат за деца и брак, но само един се ожени за такава и я доведе и е ливанец, а не българин. Всички други походиха с такива и като пожелаха да се оженят, си намериха по-млада от тях и без деца, повечето от техните си държави.

Мъжът е само на 26г и още му е рано за обвързване по английския, но и по българския стандарт. Ако наистина е уреден в Лондон е апетитна хапка и за англичанки.

26 годишна с две деца не е особено желана за снаха от повечето свекърви. Нямам против синът ми да излиза с такава и даже да имат връзка, брак, общи деца, но бих ги посъветвала да поживеят заедно и да видят как вървят нещата. След 1 или 2 години с чужди, малки деца той сам ще избяга, предполагам, надявам се 😻.

Ясно е, че те търси той, защото му е самотно и скучно.

На твое място бих изживяла връзката ако започне.

Направи ми лошо впечатление, че пишеш, че ако няма намерения, няма да му пишеш повече. Значи всъщност ти общуваш с него с идеята да се съберете и не го приемаш като приятел. Никой не реже общуване с истинска приятелка или истински приятел. Никой. Замисли се над този факт!

А знаеш ли английски? Бащата на децата би ли се съгласил да идете да живеете там? Имаш ли някаква професия, език?
може би не съм се уточнила или се изказах грешно няма да спра да общувам с него защото примерно той те иска да е с мен далеч съм от тази мисъл.Исках да кажа че ако и когато се върне а това ще е скоро и утетя че найстина имам нещо към него ще е по добре да ограничим разговорите защото ще е лошо за мен.

# 42
Това не са неуредими неща. Не знаем в какви отношения е с бащата на децата.
Пък и колко завърнали се гастербайтери има по лични причини. Общо взето, нищо фантастично и нереализуемо не виждам.
Не съм твърдяла, че са фантастики някакви. Нахвърлям идеи, които ми се стори, че не са разчепкани добре, а е желателно са се обмислят, а не след няккъв вид фал да си бие авторката кратуната как не се е сетила. Това не значи, че фалът е задължителен, но поне да се обмисли като възможен.

# 43
Не знам кого залъгваш, но според мен само себе си. Ако беше сигурна в това, че на този етап не ти трябва човек до теб, нямаше да пишеш темата. Не те упреквам, не ме разбирай погрешно, напълно човешко е да търсиш близост и нещо повече. Но дори да получиш взаимност колко ще дълго не е ясно. Не, че в живота няма  и подобни случаи като твоя, но са рядкост. Може да си му ученическа тръпка и да бленува по теб, може и сега да се зародило, може и просто приятелство да е, което е малко вероятно, каквото и да е с две деца е далеч по-трудно продължителността на отношенията ви. Според мен не се самонавивай, докато нещата не вземат някаква посока, защото може да останеш разочарована. На този етап не ти трябва да ти се разбърква главата. Не казвам да не търсиш щастието си, но да е предпазливо.

# 44
  • София
Добре де, само мен ли ме впечатли, че авторката е започнала връзка на 13 години?
Чукам на дърво, защото дъщеря ми е на толкова.

Общи условия

Активация на акаунт