Приятелство ли е или има нещо повече

• 9 141
  • 212
  •   8
Отговори
# 60
  • Terra incognita
Оф, майко. Големи хора сте, седнете и поговорете открито. Кажи си всичко. Няма какво да губиш. Ама наистина няма.
Ти, особено, с две деца не бива да си губиш времето с иди ми- дойди ми.

# 61
Според мене всичко е достатъчно несериозно и плуващо в облаците, недействително, че можеш да си позволиш всичко да питаш и трябва. В момента, в който устсновиш че си ненаясно как стоят нещата-директно питаш, защото ТИ не можеш да си позволяваш да губиш твърда почва под краката-все пак имаш две деца. Емиционалното състояние трябва да ти е стабилно, необъркващо. Така че питай. Ако някой говори за срещи с родители, по-скоро го правят хора стремящи се да бъдат двойка. Но така по интернет и телефон е лесно всеки да бъде нещо си. Но като ориключи тая опияняваща коренспонденция? Той нищо не губи. Ти, да не стане така, че да си подведена, огорчена, депресирана... Бидейки родител на деца трябва да си смела, пряма, отговорна, недопускаща подобни неизвестни работи да оплитат стабилния ти разум. Какво ти пречи да питаш:какво имаш предвид, като казваш еди какво си?? Изкристализирайте си отношенията, да дойде той да се видите наживо и от живия контакт ще решаваш реално действията си.

# 62
Този човек предполагам има интерес към теб, поне така звучи описано от теб.
Аз бих пробвала с ясната идея, че нещата са на кантар. Ако стане, стане.
Той интересува ли се/ пита ли за децата или в комуникацията Ви те са тема табу? Това може малко да те ориентира.
Прекалено млада си да не търсиш късмет и любов, а животът е прекалено кратък за да пропускаш възможност. Само не се самонавивай.

# 63
Много ми харесва вашата концепция, че само защото си родител, някой външен човек ще подходи особено сериозно и отговорно към теб. Grinning
От друга страна, то и самите родители излиза, че трябва да са някакви сухари. Ами, общо-взето, звучи ми като да се каже "Ти си директор/учител/каквато щете професия, затова във връзките си трябва да бъдеш еди-какъв си!" Но това са отделни страни от твоята личност. Като родител или професионалист може да си сериозен и отговорен, а във връзка да си палав и... безотговорен да кажем. Joy И родителите сме хора. Relaxed Ако някой е сериозен и авторитетен през цялото време, ще умори всички (кандидати) от скука. Sweat Smile

# 64
Той интересува ли се/ пита ли за децата или в комуникацията Ви те са тема табу? Това може малко да те ориентира.
Прекалено млада си да не търсиш късмет и любов, а животът е прекалено кратък за да пропускаш възможност. Само не се самонавивай.
Пита ме за тях често дори си говорят интересува се какво обичат.

# 65
Каквото ти е писано да преживееш с този човек ще стане, освен ако сама не прекъснеш в зародиш нещата. Как ще се развият за теб, никой не може да знае. И да пишем сценарии, все тая. Изчакай да видиш... Той може и да е сериозен, въпреки, че твърдо не го е заявил. Може просто да търси само интимност, когато се върне. Разстоянията изграждат илюзорни образи. Но в ежедневието нещата не стоят така. Това, че ще те запознае с родителите си, нищо не значи. Напоследък ми прави впечатление, че всички младежи като се загаджат и още на първия ден си запознават семействата, пък връзките им от ден до пладне. Едно време не беше така, сега това е модерно. Вярно, че не сте на по 18...
Тъй като ти си в по-неизгодната позиция, гледай да запазиш трезвия си разум. Гледай накъде ще се развият нещата.

# 66
  • София
Говорят си?
Тоест ти си го запознала с децата си "по интернет"?
Той какъв ти е в техните очи?

# 67
Говорят си?
Тоест ти си го запознала с децата си "по интернет"?
Той какъв ти е в техните очи?
Ами те не разбират все още до толкова големият е на 5 и знае че е един батко

# 68
  • Paris, France

За нищо не може да я ориентира интересът към децата. И най-големите коцкари и измамници, както и убитаците, които никоя мома не иска знаят, че вратата към дупката на самотна мама се отключва най-лесно с някой сладолед, "интерес" към детето и това продължава докато получат желаното - секс, собствени деца. После чуждите почват да пречат и стават лоши, в най-добрия случай прозрачни.

Ако бях сама с две деца и на 26г, последното, което щях да си представям би било сериозна връзка с успял връстник без деца. Най-малкото, защото успехът изисква време, вложение на усилия, а не целодневни чатове.

26 годишните мъже около мене масово чукат самотни майки и дърти лелки, но не се вглъбяват в тях и не се проектират в общо бъдеще.

# 69
Ау, уплашихте ме с вашата реалност.
Отивам да се срамувам в ъгъла, колко съм наивна.
Нищо, че "светът е голям и спасение дебне отвсякъде".

# 70
  • Terra incognita
Много черна действителност и депресия в тоя форум.
Невена, и е така, и не е така. Хора всякакви.

# 71
Че то ако на 26 години не можеш да си намериш свестен мъж, докато си млада и хубава, кога? С годините става все по- трудно.

# 72
Не, че не се случва. Мъж без деца, да се влюби и създаде семейство с жена с две и повече деца.
Но как реално се създава действителност с човек, който живее на 1000 км?!  Две дълги ваканции в годината и няколко уикенда?
Иначе авторката от всякъде си е в плюс. Тя семейство има!

Последна редакция: сб, 05 фев 2022, 19:19 от Рози и Бодли

# 73
  • Paris, France
Че то ако на 26 години не можеш да си намериш свестен мъж, докато си млада и хубава, кога? С годините става все по- трудно.

Е, че на 13г е била още по-млада и хубава, че и без деца 🥳.

Приоритетът и, в момента, са малките и деца. А свестен мъж се намира и на 36г, на 46г и 76г и тогава ще е по-свободна 😻.

# 74
Уважаеми Дами,  типично по женски размихте темата. С уважение към названието на форумът. Под волът има теле. Жената не е наясно със самата себе си, но тълкува един мъж с положително отношение. И типично по женски вече разиграва ситуации. И само ако не се случи нещо според тях ще има още една тема тук. Както са писали някой съфорумки преди мен и аз съм съгласен с тях ще добавя. Търпение до моментът на срещата и развитието, но само ако авторката вече  е наясно със себе си.

П.П.  За някой от вас като инфо ще споделя, че това че потенциалното гадже работи в чужбина не го прави повече или по-малко мъж или каквото и да е там. Просто това е животът.

Общи условия

Активация на акаунт