Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 6

• 29 855
  • 734
  •   1
Отговори
# 255
Страхотен въпрос.Не познах.Верният отговор е
Скрит текст:
с според гугъл.

# 256
Да, така каза Гугъл, с което много ме изненада. Чудех се дали усойница, или пепелянка.

# 257
# 258
Страхотен играч!
Трябваше да заключи по-висока сума, яд ме е, че не взе повече пари!

# 259
А следващата не знае какво е шарлан - студено пресовано слънчогледово олио.
А защо Билалов обобщи всяко растително масло, когато не е така?

# 260
Е поредната еманципирана жена, която не готви, както е модерно Grinning няма лошо де

# 261
  • Далечният изток
Всяко нерафинирано.

На въпроса за 30 хиляди бях толкова сигурна, че е пепелянка, още преди отговорите.... После се сетих, че е някоя змия с по-кръгла глава...

# 262
Еееех, как ме е яд за тоя пич. Жалко. Браво, че рискува, за мен също, чисто логично, беше един от двата отговора. Браво

# 263
  • София
Аз готвя, но си признавам, че също я чувам за пръв път тази дума. Интересно, че ММ я знаеше. 🤣

# 264
  • Велико Търново
Скрит текст:
Ах, любимата ми тема за жокерите.

Убедила съм се, че доста участници не знаят как да си ползват трите жокера (на какъв етап от играта, на какъв тип въпрос кой жокер и т.н.) и също доста не знаят какви приятели да подготвят на телефона - като области на знания и умения.
По горещата гугъл тема - истината е, че не всеки може бързо и ефективно да търси в гугъл. Първо, не всеки въпрос става за гугъл и е нужно да имаш някакъв опит, за да съобразиш дали да ползваш баш гугъл - жокера, второ - участниците в повечето случаи прочитат дословно целия въпрос и отговори, а често това не е нужно. Винаги може да си съкратиш въпроса, да го преформулираш, за да улесниш жокера си. И трето - трябва ти жокер с бързи пръсти, който може бързо да се ориентира в резултатите. За да се получи, и участник, и приятел трябва да са добри с гугъл.
Номер едно ми е един играч преди години, който се обади на приятел, не му чете ни въпрос, ни отговори. Просто му каза три ключови думи и приятелят изстреля верния отговор за секунди. Може би помогна и фактът, че и двамата бяха IT специалисти.
Абсолютно заставам зад думите ти. Особено тези в скрития текст. Само за IT специалистите... не мисля, че е било решаващо. Не че е от значение в случая. Иначе и аз често се пробвам с Гугъл. Много пъти успявам. Не знам, ако ми се случи някога, дали ще е така обаче.

При едно от последните момичета 30 секунди дори започнаха да текат (Добре, мина една), но за пръв път се случва Билалов да я прекъсне, да спре времето и да каже отново за пореден път ''БЕЗ ЗДРАВЕЙ КАК СИ''.
Може и да съм се заблудила, но според мен времето не беше започнало да тече. Той точно затова я спря - защото тя започна да чете преди да са пуснали хронометъра.

Ех, хвана ме яд за смока-мишкар. Страхотна игра показа Иван! Браво! Заслужаваше и 30-те хиляди.

# 265
С колко последно си тръгна? Пропуснах.
Хубав и много подвеждаш въпрос беше. Наистина като за голяма сума.

# 266
  • Далечният изток
С 2000 лв.

# 267
  • София
Жалко.
Отвори въпрос за 30 000 лв. Мисля, че това е рекорд при Билалов? Някой да ме поправи ако греша.
А си тръгна с 2000 лв.
Разни бутани кифльоци взимат редовно по 2/3000 лв.

Но той ще се запомни и остане в историята един вид.

Браво!

# 268
Да, човекът беше супер готин и разсъжденията му бяха страхотни, радвам се, че видяхме и въпроси за по-големи суми Simple Smile

# 269
  • тук, на мястото си
Браво на Иван Атанасов! Това е участник, който с интерес да гледаш!  Съжалявам, че отпадна!
Аз също си мислех,  че е усойницата.
Това май е първия отворен въпрос за 30 000 лв или греша?

Общи условия

Активация на акаунт