Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 6

• 29 603
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
Този сигурно на български тръгна да го пише горкия...

Исилдур.

# 481
Не,не, няма да и простя тук ако сбърка.

Сбърка! Sad

# 482
Не,не, няма да и простя тук ако сбърка.

Сбърка! Sad
Сбърка. Но той Билалов се уби да й подсказва преди това... и за кучето и крака й подсказа.

# 483
Елронд му е тъст, посочи най-невероятния отговор.

# 484
Елронд му е тъст, посочи най-невероятния отговор.
И аз съм го гледал, даже и книгата тухла съм изчел, но тотално съм забравил кой на кой какъв е. Не е нещо толкова чудно. Спомням си, че на края на книгата имаше и родословни дървета за улеснение.
Faux pas е грешна стъпка, но дори и да не се знае какво значи, то непрекъснато се коментира как някой си е позволил да се покаже със сандали с чорапи.
За совалките съм чел, че първата е изстреляна през 1981 г., но съм забравил датата (12 април). Та и този отговор можеше да подхлъзне някой (макар че сватба звучи по-логично).
Интересни въпроси на последната участничка, браво.

Последна редакция: вт, 22 фев 2022, 19:32 от Hercule Poirot

# 485
Е, то от едно гледане няма как да се запомни. Аз не съм суперфен, но съм гледала Властелинът повече от веднъж, чела съм романа, както и До там и обратно. Елронд е значим персонаж, не е от масовката. Митрандир е Гандалф. Остава да е някой от другите. Не го помнех, но предположих, че не е Моргот, защото звучи прекалено мрачно и нечовешко. След като излезе отговора се сетих, че Исилдур е този, който е бил покварен от Пръстена, а е трябвало да го унищожи.

# 486
  • Велико Търново
Иван дето прави игри също отвори за 30 хиляди въпрос,за съжаление си тръгна с 2 хиляди,беше си рисков играч.По миналата седмица участва,не си спомням фамилията му.
Атанасов

А олимпиадата в Москва беше бойкотирана от западните.
Пък следващата, през 1984-та, в Лос Анжелис, беше бойкотирана от соц.лагера.

А когато изстрелваха ракети и т.н. ги показваха след като вече са ги изстреляли, т. е. на запис.
За да е сигурно, че всичко е минало успешно.

# 487
Аз ли нещо бях разсеяна и не във форма, но ми се видяха труднички въпросите днес.

# 488
  • София

Стани богат - 22.02.2022

# 489
Жалко, че изхаби обади се на приятел…

За властелина -нямах идея, защото не съм фен и не съм го чела/гледала.

Въоросът за инста сигурно повечето хора не го знаят, интересен въпрос, но социалните мрежи са ми слабост, за мен беше лесен въпрос.

# 490
Ей значи...ами като участва жена ти в Стани богат и те е писала жокер, би трябвало в деня на участието да гледаш да имаш наблизо интернет. Смартфонче нещо, браузерът зареден...Телефонът звънва, взимаш телефончето или веднага сядаш пред компа...Въпросът за инстаграм ми отне точно пет секунди търсене. Снимката излиза като първи резултат.

# 491
Той май ровеше нещо в интернет човекът. Но не успя. Дали в него, дали във връзката беше причината, няма как да знаем.
И друг път съм го казвала - не всяка професия позволява да седиш в очакване на компа. Хайде, убедихте ме, че и от телефон можело едновременно да говориш и търсиш в търсачката, но пък не всеки го може!
Тя и сама се справи! Смело игра момичето! В същото време - умно и разумно. И много мила усмивка имаше.

# 492
О, много мило момиче и само се справи. Ама ако знаеш, че мъжът ти няма компютър на разположение, няма да му звъннеш за въпрос, който очевидно налага такова търсене. Абе теоретизирам си...то като звънне сигурно се разконцентрира човек. Simple Smile

# 493
Според мен тръгна да пише въпроса както го чува на български и то това е достатъчно да те замотае. И отговорите да не са веднага най точните.

# 494
И аз си мисля, че половината телефонни жокери или изобщо не търсят, или не се сещат само ключови фуми да пишат, или чакат целия въпрос да свърши. То и търсенето си е умение, но зависи и как ти подадат въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт