🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 1 /15.02.-01.03.2022/

• 34 513
  • 628
  •   1
Отговори
# 540
За следващата седмица, това което успях да запиша и запомня. Ако някой е запомнил липсващите песни ще ги допълним.

Анелия- Ylvis, "The Fox"
Марияна- Whitney Houston
Краси- Тодор Колев, "Камион ме блъсна"
Моню- Луна
Есил- Celine Dion,  "The power of love"
Алисия- Lady Gaga
Крисия- Michael Jackson, "Thriller"
Сано- Robbie Williams, "Angels"
Дарин- Азис
Руслан- Amr Diab

# 541
Моню май ми е най-слаб от участниците. Не пее много добре, а и не е много пластичен за имитации. Някак стои между певците и актьорите.

# 542
Крисия и Моню са зле, Краси пък е тотал щета. А Моню в речева ситуация е страшен имитатор. Много ме учуди тук Сано ми е фаворит, изключително артистичен е.

# 543
За следващата седмица, това което успях да запиша и запомня. Ако някой е запомнил липсващите песни ще ги допълним.

Анелия- Ylvis, "The Fox"
Марияна- Whitney Houston
Моню- Луна, "Бягайте крачета"
Есил- Celine Dion,  "The power of love"
Алисия- Lady Gaga, "Always Remember Us This Way (from A Star Is Born)"
Дарин- Азис, "Никой не може"
Руслан- Amr Diab

# 544

Анелия- Ylvis, "The Fox"
Марияна- Whitney Houston, "Queen of the night"
Моню- Луна, "Бягайте крачета"
Есил- Celine Dion,  "The power of love"
Алисия- Lady Gaga, "Always Remember Us This Way (from A Star Is Born)"
Дарин- Азис, "Никой не може"
Руслан- Amr Diab, "Tamally Maak"

# 545
А аз си помислих, че Сано нарочно си дръпна по някакъв начин бюстието. Явно не е било така. А ако е паднало случайно, представяте ли си какъв конфуз щеше да е, ако изпълнителят беше жена?! Ужаааас.😁

# 546
Бюста е хлъзгав, не беше нарочно. Много смешен беше като се видя.

# 547
А аз си помислих, че Сано нарочно си дръпна по някакъв начин бюстието. Явно не е било така. А ако е паднало случайно, представяте ли си какъв конфуз щеше да е, ако изпълнителят беше жена?! Ужаааас.😁
Видя се че бюстието падна само от танците на Сано.

# 548
  • Велико Търново
Ако изпълнителят беше жена, със сигурност щеше да усети още докато бюстието започне да пада и едва ли щеше да се стигне чак дотам да се изсули цялото. На силиконовия бюст Сано какво да усети? (и то не само гърдите, а наистина всичко от раменете , може би поне до малко под гърдите, да не и до нивото на талията)

# 549
  • Враца
1. Руслан
2. Сано
3. Моню
4. Дарин

# 550
Къде гледате от чужбина?
Мари не искам да я притеснявам с въпроси, но кажете, ако някъде е качила🌺

# 551
Сано е изключителен артист. Едновремвнно с Капките има и други изяви и пак е блестящ. Личи си, че се старае и до този момент не е подценил нито един образ. Харесвам го.

# 552
  • София
Благодаря, че сте написали песните за следващия път. Снощи съм заспала. Руслан на кого ще дари парите?

# 553
Благодаря, че сте написали песните за следващия път. Снощи съм заспала. Руслан на кого ще дари парите?
На някаква църква/храм май.

# 554
  • Бургас
Не беше зле вечерта. Пак си ми беше забавно. За мен Сано и Руслан бяха най-добре. Дарин също. Когато не ми харесва изпълнението пея аз и ми се получава вечерта. Satisfied Особено с Анелия доста се озорих.

Общи условия

Активация на акаунт