🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 1 (20.02 - 27.02) 🌴

• 40 632
  • 806
  •   1
Отговори
# 180
Аз пък бих казала за идола, щом има хора видели ме да го намирам пък 100%. Правиш се на невинна добра душа, казваш на всички около огъня. В началото този идол е по-скоро минус и те прави лесна мишена, особено ако скриеш, че го имаш, но някой разбере.

# 181
И аз си мисля, че Александра ще я надцакат с този идол и то лошо. Но все някога трябва да се научи да си държи устата затворена и да мисли повече преди да говори.

Радвам се за силното мед. присъствие във формата. Ще питам една приятелка за този болногледача.

# 182
Как се казваше студентката по медицина?

Борислава е офталмоложката, момичето с къдравата руса коса и очилата. Анелия е студентка, но не разбрах по какво беше.

# 183
Хубаво начало на сезона.
Има доста стратегически настроени играчи, както и такива, които не знаят къде са попаднали. Може ли да се забиеш в риалити на другия край на света и да не си гледал къде отиваш.
При червените май се паднаха все стратези, дори двете девойчета съобразиха да се върнат по отделно в племето, че да не бият на очи. Фен съм на санитарчето още от първите минути - "на лодката виждам повече мускули, отколкото ум". Допадна ми и Маргарита, въпреки че очевидно не може да си държи устата затворена.

Обратно, при зелените се случиха все хвани единия, удари другия, но все пак горещо съжалявам всички, на които им се налага да съжителстват с Пейо. Отначало реших, че ще е "успех в живота" номер две, ама то тоя не млъква, бе. Футболната съдийка е много зле, горката, не знае въобще какво да говори и кога да млъкне.

Не ми харесва, че пак има остров. Да видим как ще се разиграят идолите, но засега изгледите не са добри. При червените идолът попадна в човек, който не знае какво да прави с него, при зелените пък все честни, искрени и истински, едва ли ще го използват по предназначение.

# 184
Очаквайте Сървайвър 2022 с Кечи и Българ - през погледа на Неделчо Богданов Joy

# 185
  • Другата България
Да, Бо офталмоложката и Йоана актрисата.
Бо и Йо. Joy
Анелия май, да. Студентката.
Тенкс.

За идола. Естествено, че ако те видят, вече не е тайна. То няма какво да кажеш тогава.
'фатката е именно да не те видят, да го имаш, и когато най-много другите не очакват, да ги цакаш  с топла бира. Или например да направиш така, че най-големият ти конкурент да е втори по гласове на съвета след теб, и....изненада!
Сървайвър е стратегия и мисъл.
Как отиваш неподготвен там, още се чудя.

# 186
  • София
Следващата изгонена според мен ще е перхидролката. Започна да рони сълзи още в началото. Фалшива ми е.

# 187
За идола. Естествено, че ако те видят, вече не е тайна. То няма какво да кажеш тогава.
'фатката е именно да не те видят, да го имаш, и когато най-много другите не очакват, да ги цакаш  с топла бира. Или например да направиш така, че най-големият ти конкурент да е втори по гласове на съвета след теб, и....изненада!
А сега....
Сега пак е интересно, даже ако питаш мен е още по-сложен за правилно изиграване идола когато всички знаят за него. Така Парвати направи един от най-запомнящите си ходове, от такава изходна позиция.

# 188
  • Другата България
Мислиш ли, че Сашка знае коя е Парвати?
Дано....

# 189
Те като тръгнаха вкупом да търсят идола, естествено, че някой ще види кой го намира. Може пък Александра хитро да изиграе коза си .

Иначе ми е много странно как участниците не познават поне основните неща от формАта.

# 190
Мислиш ли, че Сашка знае коя е Парвати?
Дано....
Тя не е гледала българския сървайвър, камо ли американските...
Предположения-разсъждения по картинка:
Скрит текст:
Мила мисля, че се задържа доста, дълго време отсъстваше от социалните мрежи. Няма да я изгонят току-така

# 191
Прекалено много неща станаха като за първи епизод. Не ни запознаха с участниците.
Определено симпатизирам на силното лекарско присъствие в червения отбор.
Георги може да не е толкова подвижен, но има акъл в главата

# 192
Александра можеше да си замълчи за идола. Маргарита и Карин вече се бяха обърнали да си ходят и дори не я видяха, че бръкна в дупката. Можеше да се върне по-късно и тихомълком да си прибере имунитета, ама не, тя даже ги извика хубаво да видят какво е намерила.
Нищо, на острова ще има достатъчно време да премисли къде е сбъркала.

# 193
  • София
На мен ми хареса старта!
Почти нищо общо няма със старите ни сървайвъри. Все едно гледам американски сървайвър. Жалко, че голяма част от играчите обаче не знаят къде се намират и не са подготвени за играта. Ще чакам Надкаста на Туджарката и Неделчо, ще ги нахранят със сигурност. 😉 Но това е само началото, добрите играчи в момента си трайкат да не се набиват на очи и си тъкат паяжината. Тепърва ще видим добри ходове (надявам се).

За тези, които гледат Сървайвър за първи път, но са гледали ИВ и Фермата. Има голяма разлика, да.
Защо? Ами ИВ и Фермата са близо 3 месеца. Има време да показват много неща и става малко като сапунка. Акцентира се твърде много на скандала, ок, лошо няма. Тук обаче епизодите ще са двойно по-малко, няма как да очаквате да се разтеглят прекалено много локуми. Просто няма време, това е много по-скъп продукт.
Но това всъщност е плюс. Давам им отличен 6 за монтажа на този първи епизод.
Така се показват визитки. За 5, 10 минути макс. А и вече ги има публикувани от няколко дни в нета. Не 2 часа братче да гледам визитки. Ужас. Така или иначе тези визитки са си пунта мара. Тепърва ще си изградим мнение за играчите докато ги гледаме. 🙂

Още нещо, тук в Сървайвър нагласени игри няма. Това не е ИВ, където дават нерешими пъзели на участниците и бутат нарочно напълно неадекватни играчи заради сеира. Това е световна марка и правилата се спазват стриктно, защото иначе прошка няма. Така че тук не очаквайте лесно да предвиждате кой ще спечели. Ще има изненади, близки резултати и т.н. Както е в истинския спорт и в живота.
Аз например в ИВ имам познаваемост над 90% за изминалите три сезона. Ако можеше да се залага в букитата, милионер да съм станал. Така че това казва всичко... 😉

Clouded Mind,
Това е 6-ти сезон на Сървайвър. Освен това всяка година има Ферма и Игри на волята, които до голяма степен се припокриват. Фермата е вдъхновена до голяма степен от Сървайвър (то почти всички риалита ако трябва да сме честни), а за Игри на волята, там мисля е ясно за всички. Та хората малко или много са се наситили вече.
А, Ергенът е ново предаване за България. Подобен формат ако не се лъжа никога е имало у нас. Точно с такава тематика имам предвид. Освен това се намираме в Бг мама, където е пълно с жени. А жените обичат най-много да обсъждат други жени, особено когато се излагат. Така че аз изобщо не съм изненадан от огромния брой мнения, а и те не са показател за нищо.
Все тая, на кой му пука? Парите отиват в bTV, не в нас. Така че няма смисъл от мерене. А да се сравнява Ергенът със Сървайвър е нелепо. Това е все едно да изправиш някой боксьор в категория перо срещу такъв в свръхтежка категория. 🙂

# 194
  • София
Не се ли редуват игра за неприкосновеност и игра за блага… пък и преди племенен съвет би трябвало да има битка за личен имунитет на загубилото племе… нещо много набързо стават нещата в този сезон… да видим все пак🔝
Днес имаха игра за награда и за спасяване на племе. Игра за личен имунитет има чак като се слеят в едно племе.

Много мразя някой в Сървайвър като се изтъква, той колко е честен и добър, а другите какви са долни. Нищо общо няма дали ще излъжеш в тази игра и в живота какъв си. Борят се за пари в игра за оцеляване. В живота може да са страхотни хора.

Общи условия

Активация на акаунт