Войната в Украйна 1

• 1 799 295
  • 44 850
  •   1
Отговори
# 1 485
  • пустинята Гоби
Сталин забрави, Путин на него мяза с маниакалните си разстройства и мания от преследване.

# 1 486
Медведев ме шашка с тия постове.
Винаги се е третирал като по-мекия и дипломатичен от Путин. Сега звучи като Жириновски.

# 1 487
  • София
Да и аз това си помислих, защо е опрял до Казахстан?
ЧП.П. В тая информационна буря да не се окаже че няма нахлуване в Украина и това са снимки от Втората световна? Каквото и да се е случвало в държавата преди това, войната в 21 век не е начинът това да се прекрати и поправи. Ега ти, цял живот съм живяла и съм закърмена с мисълта, че руският народ е най-миролюбивият и справедлив на света защото страшно много е страдал от войни......

За да си окървавят всички ръцете и да са заедно в кюпа.

# 1 488
Сталин забрави, Путин на него мяза с маниакалните си разстройства и мания от преследване.
Нито Хитлер, нито Сталин имаха атомната бомба през ВСВ. Иначе....

# 1 489
Русия закри въздушното си пространство за самолети на България, Полша и Чехия.

# 1 490
  • София
Естествено че е срам и малоумие паметник на съветската армия да съществува в българската столица.

Глупост е да се отиричаш от историята си. То бива чуждопоклоничество, но някои неща са прекалени, като например в учебника по история за 6 клас пише, че 4-тия сина на Кубрат основал друга България на мястото на днешна Македония и двете Българии макар и териториално разделени, живеели в голямо разбирателство....

Ние не се отричаме. Просто го местим в музея където му е мястото.
Предлагам на неговото място да има паметник на ген.Колев.

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 16:10 от АРТЕМИС

# 1 491
  • пустинята Гоби
Някои имаха, че даже ги ползваха. Големите миротворци, дето сега ползват други тактики и излизат чисти и неопетнени като момина сълзица.

# 1 492
Стана ми още по-мъчно...
Много съжалявам. В Киев в районите около летището не може без оръжие да се излиза явно, дори за храна. Жени, които нямат придружител, носят сами. А пък е опасно, ако си въоражен цивилен, въобще.. Всичко се прави на бегом.

Тя мисли ли да излиза от там? Ние чакаме информация за зелен коридор. Досега ходят бусове само до Полша и Словакия, но не е организиран транспорт до украинската страна.

# 1 493
Украйна буфер руска граница, България буфер турска граница. Затова сме им на нато.
Очевадно това не сее мир, виждаме го в реално време.
Гнусното е, че едните мъркащо и лицемерно се обявяват за миролюбиви приятелчета, а другата страна ясно си заявява позицията.
Реална помощ от нато бихме получили само и единствено ако това е изгодно за големите, ако ли не ще има декларации , призиви....

Турция е в НАТО преди нас. Виж, ако мислиш за буфер между ЕС и Турция - по-може.
Да, просто географско ни местоположение бе примамливо.

# 1 494
Някои имаха, че даже ги ползваха. Големите миротворци, дето сега ползват други тактики и излизат чисти и неопетнени като момина сълзица.
Тези, дето ползваха атомните бомби през ВСВ, бяха доста слисани от резултата. Все пак за първи път им беше.
И не знам след това някой да си е позволил да плаши света с копчетата си. Даже при кубинската криза всеки твърдеше, че другият заплашва. Това до вчера.

Няма неопетнени. Има сравнително по-нормални и съвсем изперкали.

Тези, които правят бизнес с руснаци (и китайци) трябва винаги да са наясно, че независимо от моментните ползи, трябва по всяко време да са готови да зарежат имуществото си и да бягат.

# 1 495
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Влиза, сменя правителството със свои хора и се оттегля. И готово. Вече притежава житницата. Място пълно с ценни ресурси и т.н.

Не случайно го наричаме психо....

Да не говорим, че всички са се надпреварвали да измислят тази бомба, но Америка побеждава откъм въоръжение

Извинявам се за хаотичния пост, но се наслаждавам на слънчевия ден и мира, тук навън, докато го има. Дано да го има

# 1 496
Цитат
Simple Smile Ние защото сме фашисти, както ни определи не знам кой от руската власт, Полша защото бойкотира и отказва да излезе да играе с Русия при предстоящият мач между двата отбора за класиране на световно, и Чехия заради изказването на президента им че това което правят в Украйна е престъпление срещу човечеството.

# 1 497
  • софия
Цитат
Simple Smile Ние защото сме фашисти, както ни определи не знам кой от руската власт, Полша защото бойкотира и отказва да излезе да играе с Русия при предстоящият мач между двата отбора за класиране на световно, и Чехия заради изказването на президента им че това което правят в Украйна е престъпление срещу човечеството.
Реципрочно на нашето затваряне от снощи.

# 1 498
Скрит текст:
+ 100
Eдинствените в човешката история, използвали ядрено оръжие и то срещу невинни хора и без провокация са САЩ.
Къса ни е паметта, голям ни е слугинажа. 🤦♂😢

# 1 499
https://www.marica.bg/svqt/i-tova-dojivqhme-talibanite-prizovaha … m-pregovori-i-mir.                  
 Е това не е за вярване вече: Талибаните призоваха към преговори между Украйна и Русия

Общи условия

Активация на акаунт