Ако ти си се почувствал засегнат и обиден, това изобщо не е мой проблем.
Комплекси не мога да лекувам... Там сам се оправяй.
Тънкообидни мъже, които плачат повече и от жените, никой не ги харесва, да знаеш. Влезе да плачеш тука... То голям рев, че нямаш пари.... Абе има и жени дето не са меркантилни, може пък да попаднеш на такава. Ама първо си излекувай травмите, комплексите, направи от себе си един уверен, решителен, позитивен човек и тогава създавай връзки. Трудно ще е, но не невъзможно. Оп, съвети раздавам, сори... Ама искрено искам да помогна.
, в едно мнение и се извиних, и като ти пльоснах пет мнения в които обиждаш и няма мърдане от лъжата ти, че изобщо не си обиждала дори и не намери за нужно да се извиниш и почна да се оправдаваш с тънкообидни мъже, разбира се, че един себеуважаващ се мъж няма да позволи на никоя жена да го обижда. Но ще спра дотук, защото ако продължа да засягам и други струни ще изпаднеш в нервна криза.
И да-за възрастен и болен родител няма как да го оставиш, обаче понеже минах през това-определено тогава не ти е до срещи, любов и прочие...тоест не си търсиш партньор, а вечер буквално се трупясваш.
Но да оставим настрана синчето и мама, на мен ми е най-много смешно каква драма е да си дете на разведени родители и как без баща не ставаш нормален човек (да уточня, че моето е всеки уикенд с баща си). Ами ако в едно нормално семейство бащата гушне букета-пак ли от детето не става нормален човек ?
До тук добре. Но ако решиш да се събереш с жена, все така ли ще смяташ, че ако се отделиш от майка си, значи я оставяш на произвола? Не те съдя, твоят живот - твоите решения. Само се чудя за твоята позиция в тази дискусия за мъжете и брака.
Ти доста се "бъзикаш", но ако сериозно си говорим, какъв е твоят избор? Нали си описваме ценностите. Това ли е идеята ти - да не изоставяш никога майка ти, която сама те е отгледала, което очевидно означава да живееш с нея в едно домакинство, винаги?
Ако сме на 20, кой знае каква самостоятелност и финансова независимост не се очаква. На 40 обаче да ми обяснява, че парите не са най-важното нещо и че човек може да е щастлив с 2 тениски и с 2 чифта чорапи, важното е да е с добра душа, няма кой да му ги слуша тези глупости.
Хич не обичам материално неориентираните мъже на такава възраст.
, а материално ориентираните мъже вдигат скандал на жена си ако си е купила обувки за 50 лв (защото си спомням точно такъв случай между женени с общ апартамент, където изкарват добри пари). Но най-вероятно си права трябва да съм по-материално ориентиран, ще си взема бележка
. Смятам тая тема за изчерпана.