Не. За себе си съм избрала доказателствените актове да се засвидетелстват ежедневно един пред друг и семействата ни. Те са свидетелите.
) като се разболях от ковид и се бях оплакал, колко зле се чувствам и като се пооправих бях получил много мили съобщения, от жени, които не ме познават освен онлайн, което честно казано ме трогна (като не съм очаквал, че мога да се впечатля от някакви думи онлайн от жени, които не познавам и не съм виждал
(защото съм олд соул ин янг боди демек офлайн персона) (и им пращам прегръдки и целувки, те си знаят кои ако изобщо четат тук
)), та ти си отговори дали бих излязъл със супер яката мадама, ако обаче мисли по същия начин за мъжете, по който аз мисля за жените. 

) незнайно как днес си спомних на предишното преброяване (като преброител) бях при една самотна майка (мисля беше с две малки деца), и се сетих за красивото и лице изразяващо тъга и примирение (а беше и интелигентна жена, всъщност се сещам за нея, именно защото си поговорихме, а пък чувствата изписани по лицето и, по някакъв начин макар и да не съм знаел какво са изразявали явно са ме впечатлили) и чак сега 10 години по-късно четейки в тоя форум (и отдавна не на 20+, съответно уж по-зрял
) и гледайки статистиките на самотните родители разбрах какво са означавали тази тъга и примирение. 

само че всъщност втората част е по-важната относно стойността, а защото при раздяла децата обикновено остават при жената това има още по-голямо значение спрямо нейната стойност). За другото явно още не си си научила урока, но той ще се преповтаря докато го научиш и все пак да завършим с една сентенция (хората, които искат да са щастливи е хубаво да я запомнят, а останалите е тяхна си работа).

) покрай нас. Това не се беше случвало отдавна. Според мен започва да минава модата на съжителство без брак. Препоръчани теми