В градинката минзухар или кокиче, а в коремчето момче или момиче ? ~бебеправене 403~

• 32 074
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
Много хубава история си ни споделила, Лисиче. Както майка ми обича да казва - всичко е добре, когато завършва добре.
Момичета, с някои от вас сме по-дълго от очакваното тук, но аз вярвам, че просто имаме път, който трябва да бъде извървян. Крайният резултат ще бъде 1000 пъти по-оценен и от нас, и от мъжете ни. Не ме разбирайте погрешно - не гледам злонамерено на тези, при които се получава от 2-3 опита, но често си напомням, че всеки си носи собствения кръст, и най-вероятно при тях тревогите са от друго естество. Нали знаете - и това ще мине!

# 181
Разписвам се с цикъл, на 33 ден този път, естествено понеже миналия дойде на 28-ми ден, опропастих 3 теста и се чувствам тъпо, но за сметка на това си поръчах нови тестове за следващия месец Grinning
 Честитя ви на патерици баба Марта и ви желая преди всичко да сте здрави.

P. S/ Мисля, че е всеки има право да пише тук, стига да спазва добрия тон. Но от опит знам, че колкото и добронамерено да се пише, все някой ще се засегне, така че конфликти от време на време ще си има, важното е да се изчистват нещата навреме Simple Smile

# 182
Много обичам такива истории. Четох с интерес и усмивка първата, като я споделиха от болницата във ФБ, сега и за втората чета с усмивка. Споменала е Ивана Александрова, тя също има доста влогове по темата, имала нелек път, аз лично съм плакала на нейни видеа.

Имам си входящ номер от фонда Heart И сега новото очакване започва!

# 183
Здравейте , момичета 🌷
Днес бях на фоликулометрия и хоп овулацията минала 😂.
В пълен шах останхме и яз и АГ-то😄 , като се има предвид , че винаги ми е била на 18,19 ден . Като заключение , че след аборт , раждания се случват промени  но интересното е ,че миналите два месеца я усетих ( и то с болка ) , а този месец нищо .
Бах подготвила и себе си и мъжа за маратон 😃😃😃 , но ще е следващият месец .
ПС
Ядосах се , но после си казах .... нищо не мога да променя . Имахме сексуален контакт на 8- мият ден дано нещо се е закачило 😎

# 184
Нека се запиша аз в очакване на 8 март чертите да са две червени . Успех на всички
Попринцип съм с нередовен цикъл но последния беше на 28 дена имаме опити около овулацията в деня на оволацята и два дена след нея дано на 8 ми март да се зарадвам. С една неуспешна бременност съм и така дано ако се случило да ми е на късмет до края Успех на всички.

# 185
  • Ст Загора
Да, разбирам Ви, трудно се контролира човек. Аз съм с няколко аборта и си е трудно, но се пооправих донякъде. Приех, че е Божа воля. Но днес, може да съм добре утре да ми е криво. Около М общо взето винаги ми е(пазим се сега) . Аз говоря на изгубените си деца...

# 186
Пак половин тема се изписа с глупости. Наблюдавам как много от старите момичета спряха да пишат в темата и съм убедена, че причината е непрекъснатото мрънкане. Ама хайде сега, как Вие имате право да мрънкате и всеки четящ е длъжен, а се засягате от чуждото мнение, което дори не е насочено конкретно към Вас?  Да, форумът е за подкрепа, но подкрепата не се изразява в това непрекъснато да се самосъжаляваме и съжаляваме взаимно. Всъщност, светът ще бъде различно място, ако съумеем да виждаме хубавото в живота и да насочваме мислите си към позитивното. Да, трудно е. Да, всички сме изпитвали лоши чувства и черни мисли. Никой не ви упреква, че не се радвате за бременната си приятелка, въпреки че наистина е грозно, защото тя не е виновна, че е бременна и щастлива, а и това по никакъв начин не бива да нарушава вашия душевен баланс и щастие. А когато той вече е нарушен от неуспехите, насочете мислите си в друга посока. Ако не можете сега, няма да можете и после и винаги ще си намирате нещо, което другия има, а вие не и това ще предадете и на децата си.

# 187
Жасминче, а възможно ли е да не е имало овулация? Защото при мен например този цикъл се оказа ановулатарен.
А не се видя доминантен фоликул и няколко дни преди това. Мисълта ми е,че може да не се е изместила, а да не е имало?

# 188
  • Замък сред облаците
Амира, ако АГ казва, че е минала обикновено за това се съди по течност в дъгласовото пространство, ако не видят такава, тогава оглеждат за задържан фоликул или регресирал такъв. Та предполагам е видяла нещо щом е казала на Жасминчето, че е минала О.

# 189
Момичета не се карайте ,моля!Всички ние имаме своите лоши и хубави моменти!
Имам приятелка ,която е с 6 опита ин витро ,и преди това 4 неуспешни инсеминации.7ми опит успешен,роди момиченце ,бях на погачата. И след това се чувахме ,но не се виждахме. КОВИД  -тя с малко бебе.И бебето стана на 9 месеца,тя звънна и каза ,че ще ни дойдат на гости .И шок ,бременна в 6ти месец.Зарадвах и се и как да не.Знам през какво мина.Ноо, ми обясни без да съм я питала ,че майка и я посъветвала да не ми казва .Защото видите ли ,аз с мойте аборти.....Не се засегнах, но ММ да,каза че се чувства като прокажен. Имат и момченце вече,виждаме се,чуваме се.Но избягвам да споделям...
За всяко нещо си има време и място.Ще дойде времето на всяка от нас,вярвам!
Нашите бременни момичета са вярата и надеждата ни,че и нашия ред ще дойде!Всяка от тях знае какво чувстваме!Така че ,приемете различните позиции и не се засягайте Hug

# 190
Днес моя клиентка ми сподели, че е бременна и терминът й е на 20.08. Моят термин беше за 24. 08….щеше… Стана ми ужасно като ми показа снимка на бебето… все едно видях как щеше сега да изглежда и моето…

# 191
AA, да, ако е видяла течност съм съгласна. Или ако е проследено от преди това.
А тя тази течност не е ли само до 24-48 часа след овулация там? Тоест така може дапсе види дали е била скоро?

# 192
  • Замък сред облаците
Доколкото знам няколко дни може да се наблюдава след О. Иначе сега се сещам, че друг индикатор за минала овулация ще е, ако има вече добре оформено жълто тяло също.

# 193
Да и това. Аз нали последните месеци все съм по кабинети и съм чувала лекарят да казва,че щом има течност,значи овулацията е минала съмсем скоро. Този път имах хубава лигавица,нямах течност и жълто тяло. Но нямах и доминантен фоликул няколко дни преди тава също.
И гова ме на връща назад във времето,когато ми бяха казвали,че е минала на овулацията на 14ти ден, а тя винаги винаги е била 17/18ден. Но не бях ходила преди тава да ме видят. Затова се зачудих над това - може ли лекарят да се обърка.

# 194
  • Замък сред облаците
Естествено, че може, затова е хубаво да се ходи при такива дето специализират в това Simple Smile Аз лично не съм ходила, признавам, но съм чувала съмнителни неща от някои, които после се оказва, че са далеч от истината и затова съм ги сменяла после.

Общи условия

Активация на акаунт