🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 2 (27.02 - 06.03) 🌴

• 29 083
  • 621
  •   1
Отговори
# 285
Ивана има късмет. При първия сериозен противник, на който му се играе и му се остава, тя ще окапе.
А на нея и е по-чувствителна кожата явно и тази липса на хигиена хич не и се отразява добре. Нейното е херпеси като че ли...иначе и на други са им така устните. Даже на мен на Илиан ми направи впечатление за първи път. Горките. (

# 286
Туй нещо Ивана си знаех, че ще остане.
И не защото е добра, по-добра от всички, които идват до момента на острова, цъ.
Просто е по-мотивирана от тях, а и до момента и ПеЙчо, и ИлиЯнчо бяха тотал щета.
Никаква мотивация, нищо мъжко, никакъв хъс, тия и двамата все едно са се разходили на курорт и ей така, да видят какво е във Филипините, и после кой откъде е. Донякъде вече съжалявам, че Драго не остана в племе, което да го отстрани скоро. Ако изправим него срещу Ивана, или Иван ...а така като гледам, ако Ифугао загубят, Жорката ще е на пангара. И отново Ивана ще остане. Дори мисля, че изборът на Драго беше стратегически за него. Затова и не избра Зоран.
Отвратена съм от жената мъж, дори няма да ѝ пиша името повече. И към нея от епизод едно са ми чувствата, само че за разлика от Анелия тук са съвсем в друга посока. Това....нещо нито става за гледане, нито за слушане. Излишно е да казвам, че коментарите на писмото на това дете бяха потресаващо нелепи и противни, особено с онова "бла-бла". Та това е дете, за мидички ще говори, за победа на баща си ще говори, за какво да говори друго? За световния ред и бъдещето на ядрената енергия, нанотехнологиите и следващата ваксина за ковид? И сумиста женомъж щеше ли да разбере, с двете мозъчни клетки? Да, аз ако бях, щях да избера писмото. Но това съм аз.
И защо отново и пак тя на дуела на двамата островитяни? Вероятно най-цветущо разказва после....
Карин да, знаех си, че не е моя човек, и това писах. Хлъзгава, точно хлъзгава. И абсолютен егоист, никакъв отборен играч не е, особено когато става въпрос за храна и собствен комфорт, личен такъв. Да, това вероятно  трябва да е така, обаче не мога и не мога да я харесам.
Аз също симпатизирам на Ифугао, отново, и първия път в първоначалния си вид бях за тях, и сега съм "за" тях.
По-малко анти участници имам в това племе. А в него е фаворитката ми все пак.

Нямам какво повече да кажа! Освен, че моят фаворит е Драго, но и на Анелия симпатизирам.

Когато Драго отбеляза точка, чак извиках "йесс" от кеф, мъжа ми се шегува, че все едно футбол съм гледала. Simple Smile

Щях да избера видеото за Милен, естествено!

Ивана е 🤮🤮

Не харесвам и Мила!

# 287
  • София
Изгледах началото на епизода. Аз съм против пренареждания, защото, когато си харесам едно племе, го подкрепям и след сливането, а тук дори до сливане не се стигна. Това пренареждане очевидно беше изцяло в полза на Ифугао, опитаха се да им вдъхнат сили, и въпреки това загубиха. Съжалявам, че Карин и Жоро, на които симпатизирам са там.

Side note, жал ми е за кожата на всички участници, виждайки как са изгорели и се белят. Не знам дали съм го чела другаде или някой го беше споменал тук, когато се обсъждаше минимумът, с който разполагат участниците в американския Сървайвър - освен ориз, не им ли се полага и слънцезащита?

Никак не харесвам Ивана, но забелязах, че в течение на епизода обелените ѝ устни, направо се бяха разранили, в същото време други участници, които даваха в близък план, бяха Карин и Маргарита и техните устни направо си изглеждаха хидратирани, та не знам дали всички са били толкова зле, колкото е коментирала Мила в Instagram.

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 02:02 от La Vikinga

# 288
  • Sunshine state
Много кофти игра с тия възглавници, не ми харесват подобни битки. Карин излапа своя сандвич и после занесе остатъка на племето, та и от на другите хапна.. Лошо вчечатление ми направи за пореден път. Безскрупулна ми идва. Маргарита няма какво да я обсъждам, тя си е жената мъж. Жалко за Илиан, харесвах го.  Не ми е приятна Ивана, а лицето й сякаш се разпада - подути клепачи, някакви образувания по устните и веждите.. Те я изкараха някаква непобедима, смятайте какво е нивото на играчите. 😒

# 289
Изобщо не ми харесва новото разпределение на отборите.В единия са всички мъже, а в другия само жени.Ифугао нямат шанс за победа въпреки наличието на силни жени.

# 290
Да изберат съобщението вместо храна за гладуващото племе би било тъпо и популистко. Да лишиш хората си от малко храна , когато имат нужда , за да се на правиш на бяла и пушиста пред камерите бих го сметнала за тотално лицемерие и фалш. Момичетата са точни - това са мъжки момичета, без излишни приказки и драми взеха решения и си стиснаха ръцета. Евала на Марго че също помисли за гладуващите противници . Карин си е лакомичка , това ужасно мъжкаранско тяло сигурно се нуждае зверски от храна. Познавам много страхотни хора които озверяват ако са гладни
Марга просто не трябваше да влиза в обяснителен режим. Личи и че и беше съвестно и искаше да оправдае постъпката си и не може да прецени голем грех ли е сторила "".
Илиян много го харесах на визитката, но кекава работа. съесем правилно изхвръкна. шанс за победа -0 така че ми е все едно него или иванка ще гледам. Странно , че тя не ме дразни, малко е едра , но това там не е конкурс или мис плеймет , така , че са важни силни играчи . Тя ще ми е интересна срещу Кари или друга по-здравичка жена . Иначе се кефя как натри носа на онзи долен селяндур ПеНьо (от много се пеня).
Новото разпределение на отборите си е съвсем справедливо - ако мислеха умно и стратегически , нямаше да се доведат до там , т.е сами си го надробиха със собствените си избори

# 291
Маргарита като е помислила за гладуващите, да не беше яла въобще сандвич. Нали преди това в лагера си правиха барбекю.

Все повече започвам да не я понасям.

# 292
Маргарита като е помислила за гладуващите, да не беше яла въобще сандвич. Нали преди това в лагера си правиха барбекю.

Маргарита не яде сандвич. Карин изяде 1 от 4те сама и после излъга другите, че Маргарита е изяла 1, а им е подарила другия неин.

# 293
Да, забравих да кажа, че освен, че си изяде сандвича, яде после и от другите Карин излъга и, че Маргото е изяла един и един им е подарила. Не харесвам Маргото, но това беше постъпка, за която да ѝ стиснеш ръката. Можеше да си ги занесе на нейното племе, ако не и се ядеше. Карито ми е много неприятна и още ми е странно, защо не се бори на възглавниците така, както би могла.

# 294
След мачетето, сега за Ивана пирони и чук. Това на нищо не прилича вече Joy!
Играта не ми хареса. За пръв път виждам така да се ритат в главите.
При разделени родители, не знам как може да се изкаже човек, че дете свиква с отсъствието . Напротив, тежко е.

# 295

Маргарита не яде сандвич. Карин изяде 1 от 4те сама и после излъга другите, че Маргарита е изяла 1, а им е подарила другия неин.

Пуснах си епизода сега - Маргарита посегна за сандвич, каза "Хайде и аз", но Карин й каза да ядат от един.

# 296
  • София
Относно силно напуканите устни, загледах се и ми се набива на очи, че на почти всички са така.
Във Филипините влагата е много по-жестока отколкото по нашето черноморие, а и си личи, че тук са ги оставили буквално на произвола. Вижте ги на какво приличат само за 1 седмица. Така беше и в старите сезони.
Нищо общо с ИВ, където глад има само на реката. А истински дискомфорт никъде, хайде пак на реката. Ама са в България, друго си е, дори и от психологическа гледна точка.

50 Shades of Purple
за брадвите писах
https://bg-mam.ma/p/1415950/44378347
Според мен - гаф на продукцията към нас зрителите. Начинът по който беше обяснена играта е сериозен пропуск, както и монтажа с частта за брадвите.

За сандвичите
Останах неприятно изненадан от Карин и Марга. Умрели са за тези сандвичи дето бяха за по 2, 3 глъдки на човек, страшно се наядоха, няма що. И двете не са майки и не знаят явно, но по всичко изглежда и чисто човешка емпатия им липсва.
Карин пък като ламя опраска своя сандвич на срещата и така загуби правото да занесе своя дял от сандвичите на племето си. Но взе тези на Марга, която не яде. И с цялата наглост пак си хапна доволно. А забрави услужливо да каже, че е излапала сама единия сандвич и така е загубила останалите за тях.
А можеше да занесе двойно повече сандвичи. Така че нито Милен видя дъщеричката си, която имаше и рожден ден, нито си похапнаха като хората.
Доста хейт отнесе Карин в нета, ето и реакцията и:

Изненадах се от пренареждането на племената толкова рано, макар че добре им се получи, поне според мен.

Ето тук малко преди отварянето на кутията 🙂

Иначе, много ми хареса епизода, особено играта.
Толкова оспорвана, драматична и майсторски проведена игра рядко съм гледал, особено по нашите географски ширини. Какви пасове само имаше и тъчдауини ала американски футбол, яко! 🙂
Стратегическа груба грешка на новото Ифугао в последния решаващ 7 рунд да изпратят Анелия вмсто Карин. Въпреки голямото сърце на Анелия няма никакъв шанс.
Милен и Иван донесоха победата на новия Бонток в последните два рунда, но трябва да се отбележи играта на Мила. Великолепна беше. Анелия също се раздаде много, макар и без резултат. Ванко също ми хареса как игра.
А спринта на Карин беше класика.

Ивана вади късмет, че на два пъти и изпращат слабохарактерни мъже.
Изобщо ми прави много неприятно впечатление, че нещата доста се изродиха последните години и жените станаха мъже и обратното. Ето до какво води облъчването с либералните филми и сериали през последните години. 😉

И аз доколкото разбрах Милен сам си отглежда дъщеря си. Поне така го разбрах, по начина по който го сподели. 

# 297
Почти всичко сте казали. Играта "дърпане на възглавница" на мен не ми хареса. Много статична с патови ситуации и възможности за нарочни или случайни мръсни удари.
Пренареждането на племената - окей, само дето не бях запомнила кой къде беше, та сега едвам се сещам кои са били заедно преди и кои не са били.
Илиан го разлюбих на секундата щом каза - само че ако остана ще трябва да готвя а това не знам как ще се случи тъй като никога не съм готвил.
Алоууууу!!! От Марс ли падаш или от Анадола?
Като го видях с ръцете нагоре и рекох - айде тва беше, замина си.
От ИВ знаем много добре че има ли упражнение с ръцете нагоре - мъжете губят. Винаги. Задължително. Гарантирано!   По-бързо губят  по-яките бичмета, но мъж ли е - отпиши го.
Вече не ми беше жал че ще отпадне, но жалко че тая анаконда остана.

# 298
Според мен на такава игра никой мъж няма шанс срещу жена и дори да беше някой от силните и мотивирани срещу Ивана, пак така щеше да завърши.
Хареса ми разбъркването на племената, обаче пак ми се струват небалансирани като сила.
Отвратителни коментари и от двете за изказването на детето, не мога да повярвам колко са тъпи. Иначе е правилно решение, друг въпрос дали аз бих успяла да го взема ...

# 299
Кари все повече ме нерви с лигавия си глас (особено "Ш-то"), това че си хапна два пъти сте го писали вече. Маргото все още не ми се е сринала толкова колкото на някои от вас. Вярно каза глупости достойни за пубер от гимназията, доста незряло се показа.

Следващото което ще кажа е, не за да я оправдавам.

Всеки родител заслужава да си види детето, колкото и безмислици да приказва това дете, а дори и нищо да не приказва... но... фактът си остава, че това дете издекламира назубреното стихотворение съчинено от баба без абсолютно никакво чувство.

Общи условия

Активация на акаунт