🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 81 245
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 1 125
-Виторио, ще приемеш ли кюлотите ми?

-Да, Тета, много мило, мога ли да те прегърна...

Joy
Ох, Тетаа! 😂🤣 Ако не са носени, няма прегръдка за теб. Той тия с новите гащя ги гони.

# 1 126
  • Варна
Ама вие чухте ли, докато пяха Happy birthday на Александра, едната групичка бяха вътре и Сид вика " Роди се виден психар"Joy. Паднах да се хиля.
Смятате ли, че Виктор е привлечен дори и само на физическо ниво от Благовеста, та баш нея покани на среща.
Малкото Вики защо изобщо се е записала в това предаване?

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 23:18 от ivka_smile

# 1 127
  • Terra incognita
Аз пък също бих постъпила като Александра. Благовеста има някакъв проблем и е много уязвима за останалите, особено за най-злобните.
И с какво ще й помогнеш, ако се държиш като Александра? Ще я поощряваш и подкрепяш в публичните й изцепки и в опитите си да се излага стабилно? Ще я подстрекаваш, докато стане на 50 и се чуди защо е сама?
Ако искаш да й помогнеш, ще я дръпнеш и ще й обясниш, че обществото не приема подобно поведение, защото тя май няма представа за това. Ще обясниш, че това не е начинът да спечелиш трайния интерес у един мъж. Че излага себе си и родителите си. Че това е унизително и некрасиво. Няма да й обясняваш колко е страхотно. Защото то не е. Защото утре никой няма да я вземе насериозно.

# 1 128

Смятате ли, че Виктор е привлечем дори и само на физическо ниво от Благовеста, та баш нея покани на среща.
Не,не смятам..даже точно обратното мисля.Покани я заради сценарий и шоу=нарочно.Сигурна съм,че продуцентите търкат ръце и са доволни от цирка който предизвикват..."И шоу-то да продължи "...

# 1 129
Че те ако искаха да ги вземат на сериозно, дали щяха да са там? И точно Дениз да коментира до къде се стига без гащи! Ама явно не знае, че реве за първата с гащите.

# 1 130
Ама вие чухте ли, докато пяха Happy birthday на Александра, едната групичка бяха вътре и Сид вика " Роди се виден психар"Joy. Паднах да се хиля.
Казах ви, че ще ни липсва!

Смятате ли, че Виктор е привлечем дори и само на физическо ниво от Благовеста, та баш нея покани на среща.
Малкото Вики защо изобщо се е записалав това предаване?
Не. Смятам, че така са го накарали. Както вероятно и нея - да си свали гащите, то и затова беше толкова непохватно.

# 1 131
Абсурд да е привлечен от Блага....как гледаше с недоумение като си сваля гащите....
Малкото Вики незнам защо е там поне малко опит да натрупа с една,две срещи с Виктор

# 1 132
  • софия
Аа да и алкохола коментира Виторио. Каза, че постоянно е имало и някои дами са прекалявали, не че не виждаме 😀

# 1 133
  • Варна
Благагаща нагледно даде урок на малкото Вики, как се свалят мъже.

# 1 134
Не смятам, че са я накарали. Тя си е как да го кажа - леко момиче, напишете и името в Гугъл и четете.

Можеше Сид да остави и да изгони Карина, Вики, Ева, тъпи и скучни.

# 1 135
Пази Боже намерила от кой да се учи 😅да гледа как не трябва да се държи 😅

Накарали или не тя можеше да откаже от дори да не влиза в предаването ако това е било някакво условие

# 1 136
  • София

Ергенът - Епизод 7

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 23:33 от Mari_Mar

# 1 137
Аз пък, с риск никой да не е съгласен с мен, ще отбележа, че ми хареса свалката на Гергана. За протокола, не бих се държала така с непознат. Но да предположим, че те вече малко са се опознали, гонят време за съблазняване и конкуренция 😁та "случайните целувки", гушкането самите ѝ движения смятам, че и се получи. И на него май му хареса. Личи му когато гушва по задължение и кога е с желание.
Яд ме е за Габриела,поне лафове хвърляше. И още щеше да има.
А на тази вече не мога да ѝ трая мрънкането и лековатото поведение.

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 23:33 от Amber*

# 1 138
Боже, изчетох ви.... Най-сетне!
И ако се поспрете с коментарите, ще мога да поспя, без да се стига до сутрешната драмата да чета 20 страници 🤣
А сега сериозно.
Не мога да повярвам че вчера гледах скучен епизод, а днес изпуснах интересен... Така ли ще ги редуват значи?
Кефя се на новината, че Габриела си тръгнала...
Много се смях на коментарите ви, момичета вие сте върхът!🌹
Бихте ли приели по една червена роза от мен в знак, че искам да останете в шоуто?

# 1 139
Да са я накарали - колко да са я накарали, като приказката “с две думи ме нави”.

Общи условия

Активация на акаунт