🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 3 (06.03 - 13.03) 🌴

• 28 106
  • 647
  •   1
Отговори
# 75
Случвало се е не веднъж дори.

И да ви попитам дали се е случвало в американските сезони играчи съзнателно да саботират игра за имунитет, за да изгуби племето и да се отиде на съвет, на който да бъде изгонен неудобен играч?

А веднъж дори спечелилото племе отиде на съвет.

# 76
Предпочитам Ивана да остане, по-малкото зло е. Не ми харесва простащината на Маргарита, а и чисто физически е много силна, и би имала възможност да отстрани някой на когото симпатизирам. Щом и Драго не можа да се измъкне от нейната хватка.

Мисля, че Иван ще намери идола.

# 77
  • Другата България
Някой може ли да ми каже откъде да си изтегля сезон 16 на американския Сървайвър със сийд?
И на мен ми се прииска да го изгледам отново, от Замунда го тегля от снощи и нищо, няма сийд.

# 78
  • София
100% Ергенът има по-голяма гледаемост, за мен по-скоро е непонятно как някой харесва ИВ, а не харесва Сървайвър. 🤷‍♀️

# 79
  • София
Напишете,че искате сийд,и аз ще драсна,че да станем повече и да ви обърнат внимание Simple Smile
В Арена БГ също качват страшно много сървайвър.Има и преведени.Изобщо отнася ли се до телевизия-това е торент сайтът.

Да попитам новият надкаст на Туджаров и Неделчо качиха и го?

# 80
Дяволче, неуморим си! Браво! Chocolate Bar

Все ми е едно коя ще спечели и остане на острова, защото и двете са ми антипатични. За идола посочих Зоран, защото ми се струва, че е късметлия! Изненадах се, като видях, че води в гласуването. Simple Smile

# 81
Тоя  екземпляр  помните ли го от US  Survivor - даже е победител на 26 сезон.     

# 82
  • Sunshine state
Мяза на наш Герги от Добринище. Smile

# 83
Надявам се Маги да изпрати Ивана вкъщи. И двете са ми антипатични, но Маргарита е по-силният играч от двете. За идола - все ми е тая кой ще го намери.

# 84
За мен това е най-слабия бг сървайвър откъм участници.Но както върви...може да се окаже най-силния откъм интриги.Половината явно са дошли основно за тоя елемент от играта и е очевидно,че са спортували за последно... в училище.Не знам по какви критерии и как са ги подбирали,но имам усещането,че вече и Митю Пищова би могъл с лекота да участва в сървайвър.

# 85
...вероятността да остана е много голяма ,  защото  искам да остана......- мисловния  поток на Ивана. 

# 86
  • София
Маргарита изобщо не знае в каква игра е, виждам, че е плакала в недоумение по пътя към Острова. На втората обитателка обаче грам не ѝ вярвам.

Гледам да не наблягам на негативното, но който и да чете писмата, първата ми мисъл е "на мен ли ми се струва, или не могат да четат"? И досега един не ме е убедил, че може. Sob

# 87
Ивана е много права в случая.
Викат те, казват ти че ще гласуват всички за теб. Нормално е да се запиташ защо ми казват. Глупаво изигра идола Ивайло, защото не се усети, че останалите знаят, че има идол.

# 88
  • Другата България
Тия двете се намериха.
"Неблагодарни твари" - Ивана.

Ивайло - търсят като "улави".
Абе намериха се....

# 89
  • София
Тоя  екземпляр  помните ли го от US  Survivor - даже е победител на 26 сезон.     

Един от двамата "перфектни победители" за 41 сезона на американския Сървайвър. По думите на Джеф Пробст това е участник без нито един глас срещу себе си на племенни съвети и спечелил всички гласове на журито на финала. В България поради малкия брой сезони и почти нулевата "стратегическа" подготовка на участниците, засега няма почва това да се случи.

Общи условия

Активация на акаунт