🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 3 (06.03 - 13.03) 🌴

• 28 043
  • 647
  •   1
Отговори
# 465
Когато останат общо десет човека се обединяват.Историята познава обединение при 11 и при 9,та като гледам в нашия "нов" сезон всичко е възможно.Имат време и за още едно разджуркване на племената преди това тъй че общо взето всичко очаквам.

# 466
Айде и от мен плюсовете и минусите Simple Smile

След трета седмица

два плюса - няма
плюс - Мила, Анелия, Ганка, Йо, Георги
равно - Бо, Иван, Денис, Драго, ПъмпРън, Зоран, Карин
минус -  Ивана, Александра
два минуса - Джулиана

Основното при мен е качването на Жоро в плюса, оценявам добрата му игра през тези три епизода и в резултат имам голям скок при него.
Карин и Зоран и те направиха стъпки напред и са едно ниво нагоре, вече в равното. За Зоран скока е по-голям, до последно се съмнявах за позицията на Карин, но получава шанс от мен. При мен развитие в лоша посока има при Александра и Денис, по различни причини. Алекс продължава да ми е симпатична принципно, но виждам злоба в нея. Денис много мишкува, прекалено предпазливо играе и бяга като дявол от тамян от всякаква отговорност. Отказа му да отиде в колибата ясно ми показа, че е последовател, а не лидер и към момента не очаквам неочаквани ходове от него. Но персонално тези двама играчи ( Алекс и Денис) ще ги наблюдавам внимателно и през следващата седмица, защото очакванията ми са за съвет, на който ролята на Алекс може да е много важна.

Миналата седмица
Скрит текст:
След първите шест епизода при мен

два плюса - няма
плюс - Мила, Анелия, Ганка, Йо, Денис
равно - Бо, Иван, ПъмпРън, Милен, Драго, Александра
минус -  Ивана, Ивайло, Маргарита, Георги, Карин, Зоран
два минуса - Джулиана

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 14:40 от Bengun

# 467
  • София
За фенките на Анелия, малко отговори на въпроси (селектирал съм най-интересното):

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 16:53 от Diavolo

# 468
Много симпатично момиче. Умна, чаровна и възпитана.

# 469
Нещо не може да ме заинтригува напълно този Сървайвър. Игрите са ми скучни, а повечето от участниците, ако не антипатични, то напълно безразлични. И много интриги, много нещо. В сравнение с тях, онези от Игри на волята изглеждат като ангели.
Единствено красивата природа ме задържа пред екрана засега.

# 470

Като чуя "силен играч" и направо се изприщвам. Вероятно още не може да се начуди как така някакви вчерашни момиченца като Йо и Бо са му видели сметката и дори не са се сетили да му отстъпят мястото си в играта. Сега ще гледам интервюто, но почти съм готова да се обзаложа, че според него играта за отпадане е "женска" и не е за истински, честни и силни мъже.

В Сървайвър най-голямата сила е гласът, а не мускулите.

# 471
Само аз ли харесвам Зоран? Най-големият дразнител, но интересен за шоуто. И го предпочитам пред мекушавия и гаден доктор. Него вече не го търпя. Искам петорката до един да си заминат.

# 472
  • София
Само аз ли харесвам Зоран? Най-големият дразнител, но интересен за шоуто. И го предпочитам пред мекушавия и гаден доктор. Него вече не го търпя. Искам петорката до един да си заминат.
Не ми харесва, че ги обижда постоянно, но иначе прави играта интересна, определено се бори за оставането си, а това го ценя. Не е като някои други, да чака да му дойде редът и да се е примирил. Това с фалшивия имунитет в джоба беше хитро. Не смятам, че има шанс за победител, но пък раздвижи пластовете. Нямам нищо против коалицията на Йо и Бо, просто става скучно като се знае кой ще е изгоненият. Така ни държат в напрежение.

# 473
И аз харесвам Зоран.

Много ме дразни това, че се познават всички предварително. Дразни ме изключително много. Ивана и Марго нито в 1 племе бяха, нито нищо, прегръдки, сълзи, най - близките си хора били.. еми 😡😡.

Искам да го дават всеки ден. Да показват повече от битовизма, как си готвят, как оцеляват, как търсят храна.
Не е нормално да имат толкова много дрехи.

И аз винаги съм се чудела за хигиената. Гушкат се и т.н., а дори не са се къпали нормално от седмици.
Дали всички жени са с лазерна епилация, как пък и по 1 косъм не им изникна.

# 474
Фалшивият имунитет беше много добър ход.
И аз не го харесвам много-много Зоран, но наистина играе играта, както може.
Има потенциал да се промъкне доста напред, а като гледам колко е харесван в другото племе, може би и на финал би събрал доста гласове.

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 18:37 от Дидичка

# 475
  • София
Пусната е нова анкета!

Време е за първи по-сериозни въпроси. 🙂

# 476
  • София
Ами той Милен днес каза, че се е явявал на кастинг и през 2014 и тогава е бил много по-тежък и дълъг кастинга, явно наистина този път е било набързо и са си сватове, направи ми впечатление в Сървайвър зад кадър как когато Маги се обади на майка си тя й каза - аз се чудя защо звъниш от телефона на Ваня Джаферович - е откъде му има чак тя телефона?

# 477
  • София
Няма нужда да му има номера, много хора са си го нагласили да им се показва името чрез вайбър. Много е удобно като ми звънят от някакви фирми и директно си пише кой е.

# 478
  • София
Много е неприятно с тези предварителни познанства, приятелства и уговорки, през цялото време имам чувството, че гледам предаването от средата. Отделно някак доста на "юруш" ми се струват епизодите и събитията в тях. Мисля си, че можеха на направят двойно повече серии и да ни покажат по-задълбочено отношенията между участниците, ежедневието им, какво правят, когато не са на битки. На мен поне щеше да ми е интересно това, а и форматът щеше да е двойно по-дълъг.
Връщам се да ви чета, че ви поизпуснах.

# 479
Гласувах, че мъж ще спечели, но ми е трудно да избера още, тепърва ще се разкриват образите и разместват коалициите. Харесвам много Драго, но много малко ни показват от него, дано остане повече в играта.

Общи условия

Активация на акаунт