🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 098
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 860
И Александра ли го има чуждото гражданство?
Бих искала да сподели този факт с рускинята , на нея много й личи като завижда

# 1 861
Odilia, разкажи за родителя, моля

Предполагам не е редно. Само ще кажа, че е много готин и печен, усмихнат човек, има чудесно тяло, което Александра е наследила и освен българско, има и чуждо гражданство. Освен това не са бедни хора.
А какво му е чуждото гражданство? Значи Сашка е 1/4 чужденка. Питам, защото има интересен външен вид.

Не, българско си е. Просто има и друго гражданство, което е придобито впоследствие. Няма да казвам какво, че ще се увеличи интересът към Александра (привлекателно е). Току виж ако не е спечелила, Виктор вземе да я търси сега...Sweat Smile
Да не е от Монако? Макар че там май много трудно се взима гражданство. Май трябва да си купиш имот и още хиляда условности.

# 1 862
Дами, това на снимката  е Саша със сестра й.
Баща й няма в профила снимки с майка й, поне не видях.
Може и да са разделени. Майка й е тагната на някой от нейните снимки, можете да я видите.
Сестра й също им ИГ

# 1 863
Азалия, тази снимка сама ли си я е качила момата?
Не, татко ѝ се гордее с нея.
Е, видяхме го в Чикаго тате Пацо...
Може таткото да е леко комичен, но явно е обожавана като дъщеря, което всъщност е прекрасно. 😊

# 1 864
Защо сестра и ще има татуировка Александра?

# 1 865
може да и се е развикала да си направи

# 1 866
Тя има деца, то се вижда, че е млада
Как да й бъде майка
Разгледай профилите им и ще разбереш Simple Smile

# 1 867
Ако имате време да погледнете профилите, пишете тук,
🌹🌹🌹🌹🌹

# 1 868
може да и се е развикала да си направи

Много мило.

# 1 869
  • Sofia
Crystal Noir, банският и роклята са от Clichè. Ало те интересуват такива неща преглеждах в сторитата в ИГ на участничките. Почти винаги дават линкове с дрехи от епизодите
Танчитка, много благодаря! 💐

# 1 870
На мен Сашка не ми е грозна. Симпатяга е, различна, хубавка е за мен.
Ония Омити кукли кат пластмаса тип Галена и сие..еднакви са ми и не ми задържат погледа.
Сашка ми е интересна на външен вид.
В добавка със съразмерно и стегнато тяло, фигурата й е много много добра по мой вкус...
Като тегля чертата...интересна и забелязваща се в добрия свисъл външност има.
Поне в моите очи.
За мъжките не знам.

Капиталова е хубава, но някак стерилна ми е външността й. Не ме трогва, не ми е интересна...толкова перфектно лице, а някак безинтерестно ми е . Перфектно ако не докарва физиономия тип мирише ми на ак* Nerd

# 1 871
Едва ви изчетох  Grinning
Че и аз да изкажа моето мнение. За мен злобилите постоянно предизвикват Алекс,дори и нищо да не е направила пак тя е виновна. Ако бях аз тези постоянно да ме напрягат и после ме "помолили" едва ли щях да спра,тя колко пъти им казва да не се занимават с нея,но те продължават.На футбола я помляха жената,то шамари,то ритници даже евала сухожилие било,а не че се опитаха да я осакатят. То няма такава злоба,няма такова чудо! Деница и Марта и те ми паднаха в очите. Марта пък и тя искала да ѝ е гадно на Алекс там и тя за голямата майка ми се пише така ли ще си възпитава децата. Направо съм потресена от "жените" вътре. И на мен взе Гергана да ми става симпатична вече... Александра не знам как издържа изобщо там и направо я съжалявам как я нападат постоянно избиват си комплексите и тъпотията и злобата върху нея. Дано тя да спечели и да им натрият носовете на тея злоби отровни !

# 1 872
Отворих да видя Елвирчето при Цитиридис.

И тя казва, че е напуснала точно на 30тия ден. Нещо много се обърках с този техен тайминг как ни баламосват. Преди 3-4 предавания Наум казаче бил минал повече от месец, а две предавания преди това Деница вика, че били 2 седмици.
От всичките май само на Елвира вярвам за коректно посочване на периода.

И кво искат да ми кажат? Че Питона е седяла цял месец в миманса да дреме ли? И чак сега се активизира?

# 1 873
Не се имат за турци помаците, най- малкото защото не са. Скоро имаше тема за помаците.
Предвид факта, че е от Куклен, за мен е чиста помакиня. Чертите също са й такива.

В Куклен има и много българи и турци. Ако е от там значи е помакиня?

# 1 874
За мен Александра също не е грозна. Да, бих критикувала някои нейни избори (например устата), както и по-принцип харесвам по-нежни челюсти, но не е грозна. Характерът ѝ я прави такава. Но за тялото и копче не мога да кажа - перфектно.
Перфектната жена от Ергенът има тялото на Александра, лицето на Марта и косата на Людмила. И говорът на Блага. Характерът на... не знам, някоя от редакторките може да е с топ характер, не бих взела този на никоя от участничките.

Общи условия

Активация на акаунт