🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 119 454
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 085
Жертвала и отдала младостта си ми звучи като че детето е било някаква тегоба за нея. Че е нежелано от нея. Жалко за детето.

# 2 086
  • Мюнхен
Хъм, добре, но не съвсем.. А дали ще направите евала, ако някоя подобна и не особено високо морална върти опашка, от типа на Дениз, Виктория, Блажка, замае главата на Вашия мъж или мъжа на някоя Ваша близка? И почне да я води по почивки?! За протокола питам, не ми отговаряйте.

Ми ще се разведа с мъжа си, щото главата му много лесно се поддава на замайване. Smile Той ще е виновен. Няма да има такива хора като гореизброените, ако няма кой да ги поощрява.

# 2 087
  • София
Скрит текст:
Дениз продава стари и (из)носени дрехи от нейния си гардероб. Това напоследък стана много модерна "практика" на всякакви инфлуенсъри, само че идеята е да се продават находки и маркови, качествени дрехи, които тези инфлуенсъри получават като ПР пратки, и няма как да облекат всичките/или не им харесват. Докато тия парцали нейните са видимо дрехи, които и във вторите употреби вече няма да видиш (или вървят на цена по 1-2лв), но то и цялото и ниво е ниско на Дениз, та и гардероба и такъв. Иначе действително идеята сама по себе си е добра.
Може да ги купуват някакви фетишисти... желателно непрани, след като са били носени Laughing

Хахах сетих се за няколко случки относно разни мои обяви в Олх. Имаше и предложения за много над символичната цена, която аз съм обявила, ако дрехите са носени. А пък имаше и такива, които ми пишат дали дрехите стават за мъж (ставаше въпрос за кожени клинове, поли и очевидно дамски блузи) 😂😂😂 голям майтап беше покрай тези обяви. Така че този пазар го има, и може Дениз да иска тази ниша да заеме, в нейн стил е

Ами тя щом има онли фенс, значи има идеалния пазар... ей, кви идеи й давам на таз, после ще искам процент Satisfied

# 2 088
Скрит текст:
Скрит текст:
Коментирах това с младостта по този начин, защото донякъде си е така. И не всеки би се справил с всичко на тази възраст + дете. Казвам го като работеща самотна майка и студентка по медицина на 22 години с малко дете. За мен не е непостижимо една жена да отгледа дете сама, да работи и да се развива заедно с него, но това е за мен, за много други дори при наличието на мъж нещата са трудни и невъзможни. Не им знаем историята на тях, но наистина евала  на бившия ѝ. Както се вижда и самата тя го оценява като човек, което говори за едни много чисти и интелигентни взаимоотношения преди всичко.

По темата за издръжките - нито съм против, нито съм “за” - всеки сам си преценява. Но аргументът “жената отдала младостта си на отглеждането на детето”  е абсурден - понеже 12 години, докато детето е на училище, после с приятели, някои жени нито домакинстват за повече от 30 мин, нито кой знае какво правят за детето или себеразвитието си. Кой я е карал насила. Ако мъжът е настоявал, ок, иначе си е нейн избор и тя си поема рисковете при развод.
Добре за мъжа, ако той избере да продължи да издържа жената. Ти даваш пример, че си самотна майка и студентка. Съгласна съм, че често е на ръба на възможностите да се развиваш кариерно и да отглеждаш малко дете.
Но аз говоря, че при добри обстоятелства с дете в училище вече, една семейна жена, която има подкрепата на мъжа си, може да си позволи да работи.

Някои мъже намират под достойнството си, особено ако са на високи позиции в света на бизнеса, жените им да работят и да имат началници, които са с по-ниски позиции от техните. Но това са разбирания, за които ние още не сме узрели или поне не масово. В хайлайфа това е добре пазена тайна.

А колкото за работа на безработна трофейна съпруга - има, има. Разни НПО-та, събития за дарения и благотворителност, а освен това, някой трябва да води децата по различни активности през седмицата. Децата в тези семейства се отглеждат с огромна грижа за развитието им и определено не са оставяни да хойкат по улиците.
Затова казах, че има случаи, в които мъжът настоява по различни причини.

За работата на безработната “трофейна съпруга” или “домакинята на ревнивеца” и възпитанието на децата - не мога да се съглася. Това не зависи от работата на жената. Възпитанието е нещо много по-дълбоко заложено във “възпитателя” от това дали детето е водено на кръжоци или жената работи.  Разглезени, дебели и глупави деца на такива “трофейки” бол.

# 2 089
Аз мисля, че няма лошо в т.нар. (Забравих сега модерната дума Wink )компаньонки. Даже смятам, че всичко това трябва да бъде узаконено. Мен лично ме дразни това, че жени като Дениз се правят на светици. “Семейството и били вярващи и баща и не и говорил след мис Плеймейт.”  
Ако си решил да имаш акаунт в only fans поне не будалкай хората.

# 2 090
  • София
Моля, да линк на последния епизод.

без реклами

Ергенът ЕПИЗОД 12

и втори но с рекламите

в следващия епизод

# 2 091
Марта никак не ми прилича на жена, която сама ще си гледа детето. Според мен е имала помощ от някоя баба или детегледачка. И дори наистина да се е посветила на детето докато е било малко,  сега ми е странно защо не работи при положение, че дъщеря й е на 14 години? Млад и здрав човек да разчита на издръжка от човек с който е разделен ми е много странно. Прилича ми на чист мързел, а не на отдаденост към дете на 14 години.

# 2 092
Първо, няма такова нещо като Нечий мъж/жена. Никой не е нечия друга собственост. Всеки е с някого по свое собствено желание. В случая, ако някоя жена завърти главата на човека, избрал по свое собствено желание да е с мен, то "вината" не е на третия човек, а на този, който се води обвързан.

Скрит текст:
Мъжът на Марта е един път. Евала! В крайна сметка тя наистина е отдала себе си, пренебрегвайки младостта си, образованието си, всичко, за да бъде съпруга и майка! Мъжът ѝ е оценил това нещо. Не знам защо са се разделили (може да е не е пълна версията на Марта, че иска да си поживее), но въпреки раздялата този човек е оценил времето, което му е посветила от живота си. Щом има възможност, нека си я издържа. Де да бяха всички като него...въпреки края, въпреки неразбирателството или каквото и да е, да оценяват МАЙКАТА на децата си и хубавото време, което са имали.

Относно един по-преден коментар за държанките и това, че вървят със секс и са жени без висок морал и т.н....ами ще кажа само едно. Евала и на тях! Докато ние моралните си гризем ноктите тук и ги обсъждаме колко са пропаднали, те си живеят живота и им е през манекенката за хорското мнение. Понякога моралът и това, какво ще кажат хората пречат на човек да изживее живота си по най-добрия за неговите представи начин. Подчертавам неговите представи, защото всеки си има своето виждане за нещата, своя единствен шанс да живее и т.н. След като някой се чувства добре  по почивки без морал с някой господин като Дениз, нека си живее живота така. Не всички биха се чувствали щастливи с цяла къща шумни деца и мъжле, което се прибира от работа вечер, сядат да вечерят пред телевизора и така всеки ден.Просто призмата на всеки е различна и би било прекрасно, ако всеки гледаше неговата си паничка, но уви 😉

Скрит текст:
Марта не е женена...от кадЯ на кадя мъж й ще я издържа след развода?

Ами първо от чисто законова гледна точка - непълнолетната им дъщеря е под грижите на Марта, съответно ѝ се полагат някакви пари за издръжка на детето. И второ, от чисто морална - може бившият съпруг на Марта да е мъж на място и в знак на признание към това, че тя е приоритизирала детето пред развитие на кариера, да иска да ѝ осигури комфортен начин на живот, въпреки че вече не са заедно. Няма лошо. А и вече коментирах, че сферата на Марта не е добре платена у нас, така че като нищо да има нужда от някаква финансова подкрепа. Обаче не мисля, че нейната ситуация и тази на Дениз, Виктория и co., трябва да бъдат описвани с една и съща дума - държанка. Грозно е.

Сега по друга тема - някой може ли да ми обясни защо тоооооолкова много спрягате Питонова (топ прякор Laughing ) за хитра и подмолна? Та нейните номера са толкова очевидни, аз лично даже съм разочарована, защото очаквах по-сериозни манипулации и игрички от руската школа, пък то...най-елементарното, отиде да нарежда Александра пред Виктор.

Ще дам няколко конкретни примера - "обслужването" на Виктор на масата. Обработката на Александра след срещата - превъзнасянето на целувката, омаловажаването на чуждите, намеците за меркантилност. За мен тропането пред Виктор беше лошо изпълнение, прекалено прозрачно и той усети. Но намекна, че всички са на това мнение, заедно с Дениз изпратиха и други вестителки да го обработват. Самата тя призна, че й доставя удоволствие да манипулира Александра, което пък навежда на мисли за психотичност, въпреки че тя е тази, които раздава такива диагнози за другите. Което пък всъщност също е типично за клъстът Б например. Видно не харесва Виктор, но все пак е склонна да го целува, само за да събере муниции срещу опонентките си. Но да, не е достатъчно изпечена, някои от похватите й са доста тромави и бърка в много случаи. Острани доста си личи, особено за тренирано око, но пък вътре не блестят с капацитета да засекат и да се справят с такива, а има и други като нея, та номерата й минават.

За казаното за Марта съм съгласна. Тя си е отдала младостта на мъж, с години по-голям от нея, и на детето им. Най-малкото, което той може да направи, е да я подпомогне сега. Това, че повечето не биха постъпили така с жените си, дори те да бяха блъскали наравно с тях, говори зле за мъжете, не за жените им.

Хъм, добре, но не съвсем.. А дали ще направите евала, ако някоя подобна и не особено високо морална върти опашка, от типа на Дениз, Виктория, Блажка, замае главата на Вашия мъж или мъжа на някоя Ваша близка? И почне да я води по почивки?! За протокола питам, не ми отговаряйте.

# 2 093
  • София
Жертвала и отдала младостта си ми звучи като че детето е било някаква тегоба за нея. Че е нежелано от нея. Жалко за детето.

Има жени, които наистина посвещават цялото си време на детето и дома. Много повече внимание, ходят на общи мероприятия, занимават се с обучението му и т.н. Дали е по-добре за детето спрямо това на работещи родители, не мога да кажа. Има си и плюсове и минуси, със сигурност. Различни подходи. Аз не бих могла да се занимавам само с това, но не осъждам жените, които заедно с партньора си са направили такъв избор. Стига разбира се да осъзнават рисковете и да получават нужното уважение и подсигуряване от него. При Марта, явно е така. Каквото и да е положението, да не забравяме, че мъжът е бил ок с това разпределение и вероятно доста се  е облагодетелствал покрай него. Все пак я е взел още момиченце и си я е направил точно такава, каквото му е била удобна Wink

Те всъщност повечето мъже не им пречи това, жената да е домакиня, а им пречи, когато жената поиска да има и свой живот. И тогава напук решават да я оставят във въздуха, само защото им е развалила рахата, нищо че нейната грижа и подкрепа им е позволила спокойно да си гонят кариерата, докато тя им осигурява уют и им отглежда децата.

# 2 094
Скрит текст:
Скрит текст:
Коментирах това с младостта по този начин, защото донякъде си е така. И не всеки би се справил с всичко на тази възраст + дете. Казвам го като работеща самотна майка и студентка по медицина на 22 години с малко дете. За мен не е непостижимо една жена да отгледа дете сама, да работи и да се развива заедно с него, но това е за мен, за много други дори при наличието на мъж нещата са трудни и невъзможни. Не им знаем историята на тях, но наистина евала  на бившия ѝ. Както се вижда и самата тя го оценява като човек, което говори за едни много чисти и интелигентни взаимоотношения преди всичко.

По темата за издръжките - нито съм против, нито съм “за” - всеки сам си преценява. Но аргументът “жената отдала младостта си на отглеждането на детето”  е абсурден - понеже 12 години, докато детето е на училище, после с приятели, някои жени нито домакинстват за повече от 30 мин, нито кой знае какво правят за детето или себеразвитието си. Кой я е карал насила. Ако мъжът е настоявал, ок, иначе си е нейн избор и тя си поема рисковете при развод.
Добре за мъжа, ако той избере да продължи да издържа жената. Ти даваш пример, че си самотна майка и студентка. Съгласна съм, че често е на ръба на възможностите да се развиваш кариерно и да отглеждаш малко дете.
Но аз говоря, че при добри обстоятелства с дете в училище вече, една семейна жена, която има подкрепата на мъжа си, може да си позволи да работи.

Някои мъже намират под достойнството си, особено ако са на високи позиции в света на бизнеса, жените им да работят и да имат началници, които са с по-ниски позиции от техните. Но това са разбирания, за които ние още не сме узрели или поне не масово. В хайлайфа това е добре пазена тайна.

А колкото за работа на безработна трофейна съпруга - има, има. Разни НПО-та, събития за дарения и благотворителност, а освен това, някой трябва да води децата по различни активности през седмицата. Децата в тези семейства се отглеждат с огромна грижа за развитието им и определено не са оставяни да хойкат по улиците.
Затова казах, че има случаи, в които мъжът настоява по различни причини. [/url]

За работата на безработната “трофейна съпруга” или “домакинята на ревнивеца” и възпитанието на децата - не мога да се съглася. Това не зависи от работата на жената. Възпитанието е нещо много по-дълбоко заложено във “възпитателя” от това дали детето е водено на кръжоци или жената работи.  Разглезени, дебели и глупави деца на такива “трофейки” бол.

Не мога да се съглася. Все пак говорим за трофейна, а не за мързелива съпруга. За да стане една жена трофейна съпруга, се изискват набор от качества, които, за съжаление, участничките в Ергенът не мисля, че притежават.
Изреждам само някои:
1. Красота, много е важно това, все пак говорим за трофей (Марта на младини определено го е притежавала, тя и сега е хубава, въпреки, че вече не е такава красавица - възрастта си казва думата).
2. Да е добре образована и в никакъв случай глупава.
3. Да не е ревнива.
4. Да е всеотдайна майка.
5. Да има мек характер и чувствителност, с други думи, висока класа.
6. Общата култура е особено важна, все пак, приема гости, които не са глупаци и които тя трябва да забавлява по подходящ начин, когато прави парти за колеги на съпруга си.
7. Артистизъм и известна доза аристократизъм.
Има и още, но няма смисъл да изреждам. И още нещо - да си трофейна съпруга е сложно нещо (при тази конкуренция). Лесно е да завъртиш главата на един мъж, трудно е да го задържиш....

# 2 095
Ама ние обсъждаме в момента едни клюкарски хипотези - тая е момиче на повикване, ама оная е стриптизьорка, третата е държанка, пък четвъртата чака спонсор! Да не забиваме в тази крайност, а?
Отиваме в хипотезата "Една жена ми каза, че..." и "Аз не съм от тях, како Сийке, ама..."
Откъде пък разбрахте, например, каква майка е Марта и как си е гледала детето?

# 2 096
Сега се връщам да чета, но ако това, което мисля че видях в промото, е вярно, а именно - Александра си пуска гривната на раздора в шепичката на Питона, много бих се изкефила. Егати унижението, срама и шамара ще е за групичката на злобарките, които сън не спят и питат, и разпитват, и се чудят ама 5 или 10 000 евро струва и има ли документ. Joy Ако го е направила наистина, смятайте колко й е втръснало от намеци за меркантилност и тъпотии. Но Виктор може и да се обиди. Wink

# 2 097
А какво ще даде Сашето на Вика в следващия епизод на коктейла?

# 2 098
Мъжете (в голяма част от случаите) ще си гонят кариерата независимо от емоционалните и професионални трепети на жена си. Не мисля, че жената им “осигурява” кариера, бидейки домакиня. Те даже бягат в работата си от неуспешен брак (домакиня).

За “слуховете” - София не е толкова голяма. Имам приятели, които познават участници от Ергена (не, не познават Капитонова 😂) и от други риалити формати. За Марта не съм коментирала какъв родител е. Но информацията за ескорти и стриптизьорки не е тайна.

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 19:06 от Linda*kiss

# 2 099
А какво ще даде Сашето на Вика в следващия епизод на коктейла?
Аз мисля, че е точно гривната.
Поправка - на Вики Питона, а на Вика (малкото Вики) не знам.

Общи условия

Активация на акаунт