Любители на котки - Тема 172

• 34 899
  • 763
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Не, не правя. Предполагам би могло, варено месо с малко зеленчук, без подправки и сол. Но мисля, че няма да го яде, тя само гранули признава.

# 331
  • София
"Вяра, надежда и любов" мисля, че също е денонощна. Но аз съм ползвала само аптеката им.
След ЦВК са ходили и до Люлин. Предполагам, че са търсили тази клиника, защото излиза в нета като денонощна, но не е станало. Не знам подробности. Третият вариант е бил Син кръст.

Прекрасни снимки видях! Heart

Вчера храних една улична трицветна маца, която в желанието си да не изпусне мръвката, ми проби пръста. Joy

# 332
...
Вие правите ли им супи?
Не, но Мая постоянно яде "супа" посредством (както вече знаете) моя метод за даване на мокра храна - намачкана и с добавена топла водичка. Така я свикнах и съм доволна. Иначе отделно домашна супа не и варя. Тия супички от ДМ служат идеално за разяждане на злояди котанки. Мая имаше период в който отказваше мокра храна и тогава я прилъгах точно с тия супи. Wink

# 333
+1 за супите от дм.
Иначе и аз слагам в паучовете допълнително водичка.

# 334
Софт, нормално е да се държи котка така след упойка. Трябва да мине време, за да се възстанови, като то е различно за всяка котка. Стискам палци маца да се възстанови и да има още доста котешки животи в запас.
Мъри, която периодично се опитва да вдига гладни стачки, категорично отказа супата от DM.

# 335
"Вяра, надежда и любов" мисля, че също е денонощна. Но аз съм ползвала само аптеката им.
След ЦВК са ходили и до Люлин. Предполагам, че са търсили тази клиника, защото излиза в нета като денонощна, но не е станало. Не знам подробности. Третият вариант е бил Син кръст.
Ако това е клиниката в Люлин 5, не са и те денононощни. Нещо или до 12ч. или до 01,00ч. бяха.
Супички не й варя специално, но когато готвя с месо за нас / пилешко или телешко/, преди да сложа сол и каквото й да, отделям за нея, накълсвам наситно и добавям от бульона и много се харесва. Зеленчуци не съм й слагала в това, а може би трябва, но тя бяга като дявол от тамян от моркови и всякакви други.

# 336
Може ли снимка на супата от ДМ?

# 337
  • София
Няма да се справя с течните витамини.
Изобщо не им харесва миризмата. Сипах една доза в пауч... игнорираха. Сложих и на гранули... същата работа.
На Оникс му изсипах една доза в устата, омазах го целия. Не ми харесва, спринцовките ми навяват ужасни спомени.

Някой ако иска витамини, давам. 7,5мл съм използвала.

Имам и на Beaphar, Kitty's + Taurine-Biotine. И те не им допадат.

Ще видя в Нечовешкият дали имат на Vet Expert някакви витамини.

# 338
Може ли снимка на супата от ДМ?
Заповядай:

# 339
  • Бургас
Аз му дадох с морков.

Пауч с вода не иска да яде,явно тази супа е за капризни котки.
Ще му купувам понякога,щом му харесва,но ще опитам да му сваря и аз.

# 340
Soft click, стискам палци котчицата да оздравее и още много години да сте заедно. И аз мисля, че сте постъпили правилно, поне сте й дали шанс.
Малко Маца за разведряване-понеже напълно съсипа дивана, игнорира поне три малки драскалки, реших да й взема този път нещо по-солидно-двуетажна вила с обитаем покрив и цяла стена за острене на нокти и-о, чудо! - глезлата реши да я ползва. Е, вярно, че драска по плюша отстрани, не в частта за драскане и скоро ще си има вила с парцаливи стени, но все пак не е по дивана. Покрива го е превърнала в офис Simple Smile

# 341
  • Бургас
На котчицата ще ѝ изпапкам розовите лапички,като на Харко са.

Вилата откъде е,цена?
Хубава изглежда,но честно казано не ми се инвестира много в драскала,на която може да не обърне внимание.

# 342
Да, много са сладки мацешките бобчета 🤩
Вилата е от зооплюс, около 100 лева май. Да потърся ли линка?
И вкъщи стоят или подарих няколко напълно игнорирани драскалки и къщи. На купените играчки също не обръща грам внимание и се бях зарекла да не й взимам нищо повече. Дано интересът й към вилата да остане траен и да имам диван 😀

# 343
Малката е с много пъпки по гърба-едри и поне 15 на брой от два дни. Може ли да е алергия към котето. Имаме го от месец.

# 344
Проверете за бълхи.
Алергиите към котки не са ли с получаване на задух?

Общи условия

Активация на акаунт