Любими и разочароващи ресторанти в София

• 122 442
  • 967
  •   1
Отговори
# 705
Paradiso pizza and Friend никога не ме разочарова. Постоянно качество и хубави вина на прилични цени.
За сравнение - Mr. Pizza на Попа - прекарана градина, добро обслужване, но количеството на храната е като за хора на диета. Скандално ми се стoри да предлагат 750 мл.наливно вино за 49 лв...

# 706
  • София
Mr Pizza от едно известно време насам не става просто.
Храбрият шивач си го записвам за посещение.

Аз да похваля Art Restaurant Dali - на Иван Асен II, точно до Виктория.

Умерени цени, вкусни салати и основни, рибата беше чудесна.
Обслужването беше бързо и адекватно, няма чакане и бавене на нищо. Има приятна външна част.

# 707
Като цяло забелязвам страхотно надуване на цените. Обядвах в квартален ресторант където една салата започва от 20 лв.
Ще надуват още, все пак всичко е пълно, значи няма проблеми.

Добре, че ходя на кръчма 1-2 пъти в годината, че не знам къде ще му излезе края.
В събота на абсолютно квартално кръчме в центъра, клонящо към смотано, имаше точно два вида бира-българска, за 4 бири, една порция пържени картофи и една порция някакви пържени рибки, сметката беше 50лв.
Ако искаш.

# 708
Update лято 2024 - Нови местенца за брънч: Beyond brunch на Парчевич-приятна обстановка, спокойно, сериозни порции, разнообразно меню, обичайните цени за подобно място, качествени продукти/засега/, Сабале не толкова ново май, но наскоро го открихме, тип back to the roots много вкусно, автентично, малко по-напрегнато обаче за сядане. Пица попадение- Франко ди Рома на Гоце Делчев, отдавна не бях хапвала толкова хубаво направено тесто, дано не развалят рецептата. Заведение, което е тръгнало надолу поне за мен "Площадчето" в Лозенец, претенции в персонала, бавно и кисело обслужване, намалени порции, не върви на-добре, а беше добро попадение...

# 709
  • София
Здравейте,
дайте идеи за ресторанти с хубава кухня в район Панчарево, Бояна, Бистрица, Драгалевци, Симеоново. Да има градина и пространство.

# 710
Перфето в Бояна - храната е по-вкусна от доста ресторанти, градината е чудна.
Здравейте,
дайте идеи за ресторанти с хубава кухня в район Панчарево, Бояна, Бистрица, Драгалевци, Симеоново. Да има градина и пространство.

# 711
Аз бях в Перфето миналата есен последно , храната беше ужас , дано да е било изключение.
Аз харесвам градината на Келари

# 712
  • Бургас
От мен отново похвала за уикенд брънча в Аора. Няма случай да съм в София и да го пропусна. За жалост ресторантът ще сменя локацията си в края на месеца. Пиша за жалост, защото много ми харесваше, че външните маси са на прохлада. На новото място нямало да има маси на открито.
В петък пробвахме да седнем без резервация на Кузина: не стана както го бях замислила. Пътьом пробвахме и в Тартуфо на Христо Белчев: същата работа. Накрая имахме късмет в Кактус. На мен ми хареса.
Похвалвам много ментовото фрапе в Гранд Кафе до градинката на Народния театър. Мисля, че това е категорично най-доброто фрапе, което съм пила в България.

# 713
  • София
Перфето в Бояна - храната е по-вкусна от доста ресторанти, градината е чудна.
Скрит текст:
Здравейте,
Благодаря. Посетихме го. Останахме доволни. В градината е приятно, храната беше добре, обслужването беше също ок. Бяхме на горното ниво, нямаше много хора, което ни осигури спокойна и приятна атмосфера.

Сега моля за мнение за: Urban Soul, Lavele Garden, Bar-Grill "Freddy", Nero Ristorante, Earth and Water.

# 714
Urban soul не е точно ресторант в типичния смисъл. Храната е повече като мезета към напитките. Порциите са миниатюрни. Вечер често има навалица с правостоящи и предимно се пие. Нещо като бар с храна. Градината е готина, хладна, но масите са доста близко една до друга. Става, но не бих го сложила като пръв избор.

Неро, обслужването винаги е на ниво, места има, пиците са прилични, но последните пъти готвените ястия бяха стари и много очебийно им личеше, а готово картофено пюре за тези цени ми е твърдо не. Оттогава не съм ходила. В тази част на Витошка до моста най-добър е Спагети Китчън и най-дълбоката сянка също е там.

# 715
Urban Soul на мястото на Махалото ли се намира?

Иначе мисля, че авторката на поста пита за Неро в Манастирски ливади, а не за старото до Южния парк.

# 716
Urban Soul e на бул. Левски до графа, в приземието на Velmar, незнам кое е махалото.
За Неро незнаех, че имат и друг ресторант.

# 717
Същото помещение е значи - в един двор с Мистър Пица.
Махалото е много известен ресторант от миналото, но отдавна западна и не съм сигурна преди колко точно години го затвориха.

# 718
Не, не е в един двор с Мистър Пица, от другата страна на къщата, където е офиса на Велмар перли. Дворчето му е мъничко. Сетих се за кое говориш, не знаех, че се казвало махалото.
https://www.google.com/local/place/fid/0x40aa85148d379141:0xdd34 … DuCEIQpx96BAgXEAs

# 719
  • София
Missence, аз мога да споделя прясно мнение за Earth and water. Посетихме го преди няколко дни, на забутано място е, реално се намира в жилищна сграда/комплекс, но има голяма табела на пътя и не може да се пропусне. Храната на нас много ни допадна, порциите бяха големи, цените нормални. Мога да препоръчам пататника. Навън в градината беше приятно. Без претенции да е някакво изключително гурме, ако ви е близо, му дайте шанс.

Общи условия

Активация на акаунт