WIZZ AIR - 41

• 42 714
  • 793
  •   1
Отговори
# 105
Някъде има ли списък кое е разрешено и кое не в безплатния ръчен багаж?
Интересува ме шампоан, паста и като цяло течност може ли и колко мл? Преса за коса, храна?
Тук е описано
https://wizzair.com/bg-bg/informatsiya-i-uslugi/putnicheska-info … D0%B3%D0%B0%D0%B6

# 106
А мога ли да ги сложа в малки пликчета или задължително обем 1л? За първи път отиваме само с ръчен багаж.

# 107
Важното е да са в опаковки до 100 мл. После всички шишенца, кутийки и пликчета прибирате в торбичка с цип, с обем 1л. При проверката за сигурност торбичката се вади от багажа и минава скенера отделно.

# 108
Снощи за първи път купих сама билети за мен и мъжа ми. Все още нямам потвърдителен имейл, но в приложението ми излиза. Проблем ли е?
След като врче съм купила нашите билети, мога ли да купя на децата към нашата резервация?

Не е проблем, щом се виждат в профила, значи ок. За децата не можете да добавяте, трябва по телефона да се разправяте.

Париж са го преместили с един ден, мисля

Чудни ценички Wink

Ами какво да се прави, всеки сам си преценя - и компанията, и клиентите.

# 109

Няма как да им минат тези цени до Бове

Тези идиоти вече сериозно започнаха да ме ядосват.

Не само идиоти, ами и пълни. Преди дни отново сменяха полетите по гръцките острови с цели 10 часа.  Сега изпускаме прекачването и трябва допълнителна нощувка, обаче този път нищо няма да предприемам 14 дни преди полетите,  да не ги засърби  отново някоя промяна.  Grinning  Отделно някакво уведомление за промяната  на мейл, телефон и каквото е там.  Нито опции  за отмяна и промяна от наша страна. Тъмна Индия е ситуацията W6

Последна редакция: пн, 09 май 2022, 14:26 от Hollywood

# 110
Снощи за първи път купих сама билети за мен и мъжа ми. Все още нямам потвърдителен имейл, но в приложението ми излиза. Проблем ли е?
След като врче съм купила нашите билети, мога ли да купя на децата към нашата резервация?

Не е проблем, щом се виждат в профила, значи ок. За децата не можете да добавяте, трябва по телефона да се разправяте.

Париж са го преместили с един ден, мисля

Чудни ценички Wink

Ами какво да се прави, всеки сам си преценя - и компанията, и клиентите.
Вижда се, но нямам номер на резервация, а само някакъв код за потвърждение и стаус: Потвърдена. Това достатъчно ли е?

# 111
Здравейте! Бих искала да разбера как стои въпроса с пренасянето на хранителни добавки в ръчен багаж? Разрешено ли е и ако да като количество предполагам ще има ограничения?

# 112
После всички шишенца, кутийки и пликчета прибирате в торбичка с цип...
Може и без цип Wink
Няма как да им минат тези цени до Бове
1200 лв двупосочен, без багаж и екстри. И за целия юли са същите цени

# 113
Ако са в течна форма - за тях важи ограничението за течности.

# 114
На мен са ми изхвърляли буркан с дулсе де лече от ръчния багаж (на летището в Кастейон). Било "кремообразно". Още ближа рани Sad

# 115
  • Варна
На мен са ми изхвърляли буркан с дулсе де лече от ръчния багаж (на летището в Кастейон). Било "кремообразно". Още ближа рани Sad

И аз да съм, и аз ще го изхвърля. Не бих тръгнала с такова в ръчен. Това е по-течно от бебешките пюрета, които са позволени по изключение и майките биват карани да опитат пред проверяващите.

Тия цени са брутални...

# 116
правилото е за течности и гелове, т.е. кремове, мед, паста за зъби, всякакви такива неща

а цените за Бове най-вероятно са първоначални и ще паднат. България Ер от CDG не излиза ли по-малко?

Вижда се, но нямам номер на резервация, а само някакъв код за потвърждение и стаус: Потвърдена. Това достатъчно ли е?

Ако кода е от 6 букви или цифри, това е номера на резервацията, друго няма.

# 117

Във Виена ми хвърлиха бурканче течен шоколад на Линдт..... Точно защото било кремообразно. Идиоти не, ами....

# 118
  • Варна
Големи оптимисти сте били Grinning

# 119
правилото е за течности и гелове, т.е. кремове, мед, паста за зъби, всякакви такива неща
Ее, да.. Това го разбрах отдавна, но по трудния начин, хаха. Случаят е отпреди години. От Аржентина си носех дулсе де лече, ама в чекирания багаж. От Валенсия (Кастейон) нямаше как. И понеже в София не намирах никъде, затова си бях купил от Испания. Иначе мед, течен шоколад и т.н. няма смисъл да нося, щом тука има. Както и да е, човек от грешките си се учи. А и от тези на другите Wink

Общи условия

Активация на акаунт