🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 481
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 360
Какво слуша в колата  Карина в тoва стори в инстаграм ?

# 361
Звучи като нещо сръбско.

Междувременно, снощи Ева участва в една рубрика при Цитиридис, ако ви се гледа:

# 362
оф как може хубав мъж така да се загрозява с дрехи. Драйфа ми се с извинение като видя мъже с тесни якета. Дълъг шал чанта за мъж??

Абе фешъна не е за тях, прави ги абсолютни гейове. Попадала съм на такива в реалния живот- хубави, добре сложени, ама ако се обличат с някакви модни парцали, не мога да ги възприема като мъже.

На такъв спотен мускулест тип като Виктор най- добре биха му седели една проста бяла тениска с черни дънки и това е. Или риза с панталони (не тесни). Спортно елегантно яке, семли неща.

Нямаше да мога да го кажа по-добре. Мисля, по абсолютно същия начин, едно към едно.

# 363
Какво слуша в колата  Карина в тoва стори в инстаграм ?

Ретро хит на Цеца Ражнатович.
https://youtu.be/x_ZUn7ZrFhI
По-конкретно това лайф изпълнение
https://youtu.be/rYoiXeB3w7k

# 364
Към статията, която се публикува имаше линк за неизлъчвани кадри от предаването.
Скрит текст:
Здравейте, може ли някой да ми каже кое е момичето с чашата вдясно на снимката?

# 365
Към статията, която се публикува имаше линк за неизлъчвани кадри от предаването.
Скрит текст:
Здравейте, може ли някой да ми каже кое е момичето с чашата вдясно на снимката?
На Людмила прилича.
П.С. Ева извън предаването е по-секси и харизматична. В предаването косата ѝ изглеждаше много изтощена и като цяло имаше излъчване на аниматорка.

# 366
При Цитиридис Ева е с екстеншъни. Ако трябва да съм честна, нелепа ми е, като се прави едновременно на Лолитка и съблазнителка. В участията си в подкасти и в Преди обед след излизането си от Ергенът не престана да споменава баща си като свой мениджър, напомня ми на Ива и Дара Екимови. На моменти се лензи, после изведнъж става много сериозна.

# 367
^Благодаря! Людмила много добре е излязла тук спрямо някои други сцени (много гримаси прави иначе и/ли май камерата не я обича).

# 368
Как пък една не пусна в колата си Вивалди или различно от чалга?!
Нивото на всички *дами* там, образовани или не, е същото като оксиморона - диамант на корда.
Лукс без класа, дипломи без образованост, джънк фууд емоции....

# 369
Това някаква мода ли е - да се пуска видео в Инстаграм коя песен слушате?

# 370
Доста стара мода е това с песничките

# 371
Дайте предположения, моля!
Коя "дама" ще бъде наречена от Виктор "г-жа Стоянова"?
Коя ще получи страстната целувка под дъжда пред сеирджийските поледи на санаториумките? (Аз залагам или на Александра, или на Виктория, след като случката предизвиква въпроси дали играта не е прилкючила вече и се доиграва само, за да се запълнят епизодите)

Знам, че това е за утре, но по-късно днес ще ви оставя за няколко дена, а ми е любопитно какво ще предположите.

# 372
Честно казано и мен вече не ми задържат вниманието
Виктория поне има някакъв канал,  другите ептен нищо. Макар че следвам доста канали на рускини ( и не само), но такива, които правят нещо, например торти, плетки, някакви неща, нещо, което да науча, не САМО да рекламират неща.

# 373
Мисис Дениз, а за целувката под дъжда - залагам на Александра.

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 11:12 от Butterfly_🦋

# 374
Дайте предположения, моля!
Коя "дама" ще бъде наречена от Виктор "г-жа Стоянова"?
Коя ще получи страстната целувка под дъжда пред сеирджийските поледи на санаториумките? (Аз залагам или на Александра, или на Виктория, след като случката предизвиква въпроси дали играта не е прилкючила вече и се доиграва само, за да се запълнят епизодите)

Знам, че това е за утре, но по-късно днес ще ви оставя за няколко дена, а ми е любопитно какво ще предположите.

Гери, инерционно ще движим до края, иначе интересът гравитира към начални стойности. Ако имаше поне елементарно привличане/не единствено на база физика, поради липса на сех приносители там/ между Виктор и някоя от девойките, то някакви прогнози да се наеме човек, но тук следваме някакъв евтин сценарий, който не прозира, а директно крещи от слушалки, от екран, от монтирани моменти, от внушения...
Любов, бедност и кашлица не могат да бъдат скрити ако са налице.
Или ако не да е чак изсилване  с думата любов, то онова притегателно и обединително състояние на всичко в едно, иначе казано хармония или симетрия, която прави съюз от една двойка.
 Пасване, до степен да не търсиш в никой друг това, което вече задържа теб, вниманието и чувствата ти при точния човек.
Прост пример за хармония. Дори да е нелепа.
Kenton Nelson☆ *Симетрията в една двойка* -1954
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт