🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 476
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 405
Прокси, напълно споделям мнението ти за генералния развой на целия скеч (не е сгрешена думата), който ни представят форматно вече трети месец.
Фокусът на въпроса ми от преди няколко поста обаче беше предизвикан от стръвта, която ни хвърлят от Ladyzone за тазседмичните епизоди. И по-конкретно за утрешния 1) На коктейла вечерта Виктор се обръща към някоя с "г-жо Стоянова", което предизвиква смут сред останалите; и 2)Страстна целувка под дъжда, която кара останалите участнички да мислят, че вече всичко е предрешено и те няма за какво да се напъват.
Та ми беше любопитно за вашето мнение кои са обектите от женски пол седящи зад случките в 1) и 2). И питам сега, защото няма да съм сред вас до понеделник, а съм си любопитка Blush . И не толкова за случките, а за погледа който дават съфорумките - в повечето случаи безкрайно забавни.

Аз малко се включвам от нищото, но трудно прочитам всички коментари.Той пита Дениз ако сега и предложи брак дали ще приеме, сигурно на нея казва г-а Стоянова....

# 406
Веднъж модел, завинаги модел!
То става вече втора природа, всяко естествено състояние става противоестествено.

# 407
И на мен ми е втръснал вече. Какво ти шоу, тъпня се казва, тъпня.

А Бобрик има ново возило. Леля да вика на майка си.

# 408
Този кифльоч няма една естествена снимка. Жал ми е за него...

# 409
Блажка според мен никак не е добра, злобна дребнава и завистлива душичка си е (да не ползвам разни други епитети). Че е простовата и лесна съм съгласна 😃
Чудя се колко трябва да са ти сбъркани представите за щастие, щом това е топ-а. Предшествано от реване, чудене, тръшкане, неувереност и всякакви лабилности, последвано от същите.
Колко да ѝ е бил труден живота: да не е отраснала в сиропиталище. В нашето поколения разведени родители - бол. И двамата ѝ родители - живи, никой не я изоставял да живее с баби и дядовци. Хайде, хайде…

# 410
Нямам против,че снимката на Виктор е "в действие". Аз харесвам такъв тип кадри. И срещу аутфитчето му днес не мога да кажа нищо. Обаче онзи етикет на ръкава направо ми вади очите.

# 411
В какво действие му е снимката....нагласял се е половин час и с 100 кадъра, докато нацели тая...да ви имам действието. И тая чупка между веждите, все едно има напъни в двете нули....нимоа повече, наистина, накъдето и да погледна-кифли, мъжки, женски, един нормален не остана бе.....

# 412
Дайте предположения, моля!
Коя "дама" ще бъде наречена от Виктор "г-жа Стоянова"?
Коя ще получи страстната целувка под дъжда пред сеирджийските поледи на санаториумките? (Аз залагам или на Александра, или на Виктория, след като случката предизвиква въпроси дали играта не е прилкючила вече и се доиграва само, за да се запълнят епизодите)

Зададох същия въпрос в темата за спойлерите, че нали много хора се оплакаха, че не искали да четат какво ще стане и не знаех дали е редно. Залагам на Александра аз. Simple Smile Романтична целувка под дъжда няма как да има с Виктория, нали ще се намокри/ще затъне в кал? А и тя е романтична, колкото стол в дневната, та тотално я изключвам като вариант. Simple Smile

# 413
Честно казано и мен вече не ми задържат вниманието
Виктория поне има някакъв канал,  другите ептен нищо. Макар че следвам доста канали на рускини ( и не само), но такива, които правят нещо, например торти, плетки, някакви неща, нещо, което да науча, не САМО да рекламират неща.

Да...В днешно време не е достатъчно човек да е само красив. С помощни средства всеки става красив.
Човек трябва да има и някакви умения все пак, за да преживява.
Много се чудя на новото явление "инфлуенсъри". Не е ли до време това? А после, като станат безинтересни и скучни на публиката, накъде?
Виктория казват, че е завършила маркетинг. Ако е така, добре. Предполагам ще може да си намери работа. Но има няколко дами в шоуто, за които историята мълчи с какво се занимават, като например Бонбонкова и Марта. Хайде, Марта е била трофейна съпруга, предполагам си е оправила живота, има дете с баровеца. Но бонбончето?
После още нещо - много онлайн магазини за дрехи, много нещо. Поне 3 от момичетата, които си заминаха, имат онлайн магазини за дрехи. Има ли кой толкова да ги купува тези дрехи? Дрехи под път и над път, нещо не ми се струва много сериозен подобен бизнес...

# 414
  • Варна
Включвам се малко късно, току що изгледах епизода от петък ии не мога да си трая. Блага е изключително малоумна, лабилна и дразнеща малка лигла, 31 годишна жена с поведение на 5 годишно, ама не щото е много влюбена, а защото за толкова има акъл! То рев, то сълзи, то злоба, после пък е много ухилена, пък дошла тук за любовта, ама пък ходещ секс била, ама пък и много чувствителна и жадна за ласки... За бога...избери си 1 и се придържай към него, тъпа патке.. Извинявам се за директните обиди, но това нейното не се търпи. Аз като зрител едва я търпя, а не ми се мисли за мъжа, който ще е до нея. Това е изключително токсично същество и има спешна нужда от помощ.
И Ния-Косара не ме кефеше, ама поне не ми се пречкаше и толкова на екрана. Докато това Благище направо не се трае... Дано да я изгонят в следващия епизод и да се смея Grinning

п.с. - Гергана започва да ми става изключително симпатична и единствената от там, която всъщност е адекватна. Не знам защо в началото ни я представиха в толкова кофти светлина, а тя в действителност е супер пич.

# 415
Бонбониерата отговори на подобен въпрос. И тя била завършила нещо такова ( маркетинг, PR или подобно. Не искам да ви излъжа какво точно беше). Искала уж да започне да се занимава с това.
Ама реално тия повечето нямат идеята и намерението да работят. Използват всичко, включително и работата си за намиране на съпруг, който да ги осигури. Виктория за кво мислите, че иска дрънкулки със сертификат? Лесно ги продава. Ако и купят имот, той няма да е на нейно име. С колата е същата процедурата. А и да я запишат на нейно име, такава кола, която тя иска си има сериозна поддръжка и е много спорен въпросът дали някоя може да си позволи дори поддръжката. И другия момент е , че на кола много бързо и пада цената. Ама не могат да искат инвестиционно злато, затова- дрънкулки.

Александра се пъне да работи нещо. Харесва си и. Дали е успешна, тя си знае. Ния работи. Карина работи. Деница е зачислена към фирма.

# 416
Това последното ми хареса-Деница е зачислена към фирма.

# 417
Забравих да допълня - Виктор май само на мен и още няколко души грам не ми харесва без мустак. Има тънка горна устна и мустакът я скрива, така се създава усещането, че има плътни устни, съдейки по долната му само. Grinning

# 418
Това последното ми хареса-Деница е зачислена към фирма.
Ами така де! Grinning
Деница дето и лепнаха " АЕЦ-а" , всъщност няма почти нищо общо с АЕЦ-а. Има, ама малко, при това по-скоро само с администрацията или архивите на самия АЕЦ. Тя работи във фирма занимаваща се с административното оформяне на документи по извеждане от експлоатация на някои реактори. Да е важна Деница, колко да е важна в тази администрация като си хваща пътя за 2 месеца (не по болест или някаква много основателна причина) и "влакът си върви", реката си тече, ядрената реакция и тя се провежда под контрола на други хора - специалисти.

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 16:21 от geri1919

# 419
  • Варна
Ами така де! Grinning
Деница дето и лепнаха " АЕЦ-а" , всъщност няма почти нищо общо с АЕЦ-а. Има, ама малко, при това по-скоро само с администрацията или архивите на самия АЕЦ. Тя работи във фирма занимаваща се с административното оформяне на документи по извеждане от експлоатация на някои реактори. Да е важна Деница, колко да е важна в тази администрация като си хваща пътя за 2 месеца (не по болест или някаква много основателна причина) и "влакът си върви", реката си тече, ядрената реакция и тя се провежда под контрола на други хора - специалисти.
Не е съвсем така.
И аз в началото се учудих как й е разрешен 2 месеца отпуск, но после се сетих, че на моя пряк началник беше разрешено да използва последователно платения си отпуск, после още 6 месеца неплатен.
Всички мислехме, че няма да бъде разрешено, но се случи.
Не беше свързано с болест.
Всичко зависи от ръководството.
И прекият ми началник е важен.
На мен няма да ми бъде разрешено, нищо, че аз във веригата съм просто една брънка (или бримка на черния чорапогащник, зависи от гледната точка), не съм важна.

Общи условия

Активация на акаунт