Модни консултации (Май, 2022) - 66

• 67 383
  • 1 051
  •   1
Отговори
# 825
Ще се радвам на предложения обаче, имам един код от obuvki.Bg, който изтича тази седмица.
Прекрасна, не знам какви са ти предпочитанията за обувки на платформа, но имам предвид, че носенето на високата обувка също e добра симбиоза за летните рокли и работи в посока подобрение на самочувствието ти.

Много искам и бански в бяло и синьо за тази година.
Заповядай
https://bulbel.bg/Product/ESPRIT-Cial-Banski-992EF1A315/104112
https://bulbel.bg/Product/ESPRIT-Banski-dolna-chast-992EF1A313/104109
https://www.mayailieva.com/bg/product/300-banski-kostyum-ot-dve- … ko-sinio-i-biju-/
https://www.mayailieva.com/bg/product/303-banski-kostyum-ot-dve- … -v-sinio-i-biju-/

Този не е типично морската шарка, но ми е на морско-капитанска тематика
https://www.mayailieva.com/bg/product/312-banski-kostyum-ot-dve-asti-v-sinio-/

# 826
Реших да си купя стягащо за бельо, взех някаки неща, но нито дават ефекта, който търся, нито са удобни. Целта ми е 2-3 см коремче да прибера. След нещата, които натрупах навлизайки в този артикул и не ми паснаха установих, че търся средно стягане, да не са бикини до под бюста, ако нямат фиксираща лента почват да ми се нагъват, а ако имат фиксираща лента ми убива, бодита, които пробвах са ми някак дълги и не ми пасват, ако ми пасне много добре прибира всички несъвършенства, но е неудобно за цял ден. Та нещо за всеки ден, което да е бикини до талията или потник, това съм харесала, но не мога да определя, дали е това, което търся. Ще съм благодарна на тези, които имат опит с такова бельо, че натрупах доста, доста върнах, по магазините налично почти нищо няма за проба и се чудя.
Скрит текст:
Zari,
Ако все още се интересуваш от това - аз наскоро си взех такова бельо, за кръщенето, на което бях. За първи път купувам, не ми беше неудобно, но и нямаше чак толкова ефекта, който търсех. Тъй като по принцип нося размер S ми беше и трудно да намеря подходящо оформящо бельо, масово ми бяха  големи. В крайна сметка купих подобен модел:

Има силиконова лента в горния край, не ми се смъкваше, нито набираше. Само на моето долната част е по-различна, по-изрязана, което ми харесва.

О аз не мога да си определя цветотипа.
Sl,
Ти си цяла Снежанка. Зима отвсякъде, според мен.

Glossycherry ,
Възможно е и да си неутрална, нито топла, нито студена. Аз съм така. Тъмна коса, тъмни очи, светла кожа. Зима като тип, но неутрална. Макар аз самата да не се харесвам с топли отенъци и да ги избягвам, поне не и когато нямам тен. Когато потъмнея, нещата се променят и почват да ми отиват и коралово, и маслено зелено Simple Smile

# 827
Пинк, пак ще ме вкараш в грях 🤨🤨
Много ми хареса долнището на Esprit, морско-капитанския също. Точно нещо в този дух търся 🛳

# 828
DzhuliB, теб не знам дали ще те вкарам в грях, ама аз вече съм тотално отвята от ето тази рокля

# 829
Мен пък ме отвяха рамене, китки и разни подобни.

# 830
И гръб!...

Със сигурност съм живяла у френско в годините, когато е властвала обезглавената кралица адашка.

Последна редакция: ср, 25 май 2022, 17:00 от Pink Dress

# 831
Добре, бре, хора, ама момичето иска да си купи няколко неща за лято в Рим. Абсолютно съм съгласна, че по структурираните кройки и плътни материи прибират и оформят, ама как се носи това на 40+ градуса?! Аз последно съм била в Рим през Юли преди 10+ години, но още помня защо този град го разглеждах основно между 8 вечерта и 3 сутринта, а през деня се местех от музей в музей и от църква в църква, като единственото ми условие беше стените им да са по-дебели от метър.

Ния, положението можеше да е къде-къде по зле! Показвай рамене/глезени и ходи поне по 2-3 часа на ден без много помотаване. От платформите търси леки, някои са ужасно красиви, но не и леки, докарвала съм си сериозна мускулна треска след ден с топузи на краката. Съгласна, че 10-ина см в плюс добре помагат на кг да се попреразпределят и пропорциите да се подчертаят.

По стечение на обстоятелствата без да го търся нарочно последните ми 5-6 чифта платформи са все на МК, но по мои спомени и калъпите/моделите на Nine West например ми бяха много удобни, но някои модели са тежки. Matisse също!

И гледай по-скоро wedges, както и да е това на правилен БГ език!

PS Зари, оформящо бельо съм си купувала веднъж след първото раждане и това е най-гадното нещо на света (за мен). Запазих го до второто раждане, когато отново го сложих 2 пъти и го изхвърлих. Съгласна съм да гладувам, да ям без сол, да тренирам, но не и да се измъчвам с това нещо. Има обаче едни корсетни колани, ужасно популярни сред местните ни латино среди, които правят същото, но не е бельо и под тънка дреха не работи. Целта му е да ти "прибере" органите и да ти възстанови талията. Казват, че работело (уж!). Моят си лежи в шкафа и отказва да работи Grinning

Последна редакция: ср, 25 май 2022, 17:02 от Agent Provocateur

# 832
Тази бяла рокля е разкошна. Пинк, за благото на темата си я вземи и ни се покажи!

# 833
Агентче, само се чудя с така показаните обувки как ще върви жена с малко бебе? Grinning

# 834
Мими, аз вървях!
Ния е Телец като мен... а и може да ги слага след като си е минала нормата от 15-20 км за деня с количката!

PS С първородната работих до СЛЕД термин и съвсем спокойно си носех токчетата - и тънки и 9+ см, въпреки, че колегите ми твърдяха, че това е нечувано. Въпрос на навик и силни крака.

Последна редакция: ср, 25 май 2022, 17:00 от Agent Provocateur

# 835
NiaV - хайде и аз в хора на тези, които ще ти кажат, че изглеждаш супер. С което не искам да минимизирам това, че ти не се чувстваш в най-топ форма в момента.

От модна гледна точка - хващаш много подходящи трендове със оувърсайз силуети, широки панталони и ефирни рокли. ОК, не крият килограми и добавят обем - но от друга страна, това е търсения ефект. От снимките, които показа -  ще ти стоят много добре широки и кропнати панталони - примерно малко над кокалчетата, за да покажеш и тънък глезен все пак. За оувърсайз е важно да устеиш кои са твоите пропорции и в кое се чувстваш удобно - ако го намериш, ще бъдеш готина мацка и в Рим, и в София (и ще си работиш спокойно към твоите си цели за килограми и фигура)

# 836
Nia, аз ще ти дам един различен съвет. Попитай мъжа ти с какви дрехи за големи горещини те харесва най- много и си купи такива. Малко, защото си супер, аз те видях наживо и ще отслабнеш много бързо.

# 837
  • Варна
Мими, аз вървях!
Ния е Телец като мен... а и може да ги слага след като си е минала нормата от 15-20 км за деня с количката!
Скрит текст:

PS С първородната работих до СЛЕД термин и съвсем спокойно си носех токчетата - и тънки и 9+ см, въпреки, че колегите ми твърдяха, че това е нечувано. Въпрос на навик и силни крака.

Ауу, много ми харесват тези, откъде са? Heart Eyes

Последна редакция: ср, 25 май 2022, 18:13 от bubanka

# 838
Морско капитанския бански е страхотен

Телците явно сте различни на цвят, че малката вкъщи огледа едни нови маратонки и даде разумния съвет да бъдат върнати обратно, защото подметката е по-тясна от горната част и човек може да си изкълчи краката с тях Grinning Бас ловя, че за показаните платформи ще каже че са опасни и на човек му трябва застраховка Grinning

Преди малко се разминах с майка с количка, беше с кожени гуменки, широки дънкови панталонки малко над колената и голяяяяма баскетболна тениска загащена в тях. Супер изглеждаше, направо тичаше с количката, защото малката душица вътре беше нервна

# 839
Mхм, но Ния си има прекрасни гуменки, дори ги показа на предишната страница, ако не се лъжа. А сега пита за платформести чепици.

Ауу, много ми харесват тези, откъде са? Heart Eyes
Първите са Сорел, вторите - МК, колекция отпреди 2-3 години обаче, ако не се лъжа ги купих лятото преди Ковид - Rhett Leather Wedge Sandal.
Показвам за идеята какво е удобно и (поне аз) успявам да съчетая със ужасно много летни дрехи - от бели дънки/цветен топ до рокли и поли (най-ефектно с миди поли!)

PS ужасно ми хареса бялата испанска рокля, ще се върна да я потърся!
....
https://www.instagram.com/theplaya_co/
https://www.theplayacompany.com/en/
^^^ Класика!

Ния, виж Марсилските гащи на сайта на Да Плайа! И моряшките... поне 3-4 си купих последните 2 год, винаги изглеждат добре!

Последна редакция: ср, 25 май 2022, 17:41 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт