Съни бийч по bTV - 4 Сезон 2

• 43 287
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Как се разбра, че се е отказал от хотела?

# 631
На мен пък ми хареса финала. Доста вратички се оставиха за 3 сезон и съм обнадеждена.
Сега хотела остава на Крумов ли, щом се отказа от Виктория Гомес?
Много беше сладък Бойко като разчувстваният Гомес.
Стойчо и Художника дъ бест!  Този Ишков имам чувството, че наистина е точно такъв тип като Стойчо - лежерен, спокоен, все му е пълно и равно. 😆
Михаела Маринова я познах чак накрая с извивката, но пък прекрасно изпя песента.
Пп. Бърди, нали имаше условие. Има сделка, ако се ожени за Виктория. И щом се върна при Ивон...

# 632
За мен се подразбира - изискването на Крумов беше да се ожени за Виктория. Ако не се оженят, Крумов няма да му даде хотела.
Гомез знае, че Крумов не е от тия, с които да си играе и в случая беше или-или.

# 633
Уговорката беше хотел плюс булка, няма сватба, няма хотел.
Гомес знаеше за уговорката. Онова, което дадоха (разговора между бащата на Виктория и Гомес на тенискорта ) според мен беше ретроспекция какво е довело до това Гомес да участва на търга и да купи хотела.

И какво беше това тъпо изнудване от арабката с перфектния български. Медиите щели да гръмнат с историите на Дарина. Стига, бе. Сериозно! Тя щото Дарина за президент ще се кандидатира и разбираш ли ся ще я компрометират. Joy Медиите сън не спят и ше се избият за никому неизвестната Дарина, наркодилърката от БАН. Joy

# 634
Останаха и за какво останаха 🙄 Пак разхвърляха сюжетни линии насам и натам и накрая едно голямо нищо. Голямо разочарование 😠

# 635
Да, беше ретроспекция. Гомес знаеше много добре какво иска Крумов от него. Ако се е отказал от хотела се обезсмисля сцената с търга, както и молбата му да останат всички заедно да работят. А пък ако Крумов наистина му е дал парите и вече хотела се води негов, преди да сключи брак с Виктория, то е пишман бизнесмена.

# 636
  • София

Съни бийч - сезон 2   епизод 14

# 637
  • София
Точно понеже беше ретроспекция няма логика да се е отказал от хотела след търга.
До последно чаках 10-секундна сцена, която обяснява wtf, ама уви.

# 638
  • There I was on a July morning
Логиката е, че се отказа по емоционални причини - всичките му близки го низвергнаха и той разбра, че остава сам.
Отделен е въпросът - къде остават и в кой хотел ще работят?

Последна редакция: чт, 02 юни 2022, 23:05 от Скубиду

# 639
Много накратко, но финалът май понамести героите. Гомес разбра какви глупости е правил уж в името на семейството.
Останах и аз с добро чувство и ще се радвам да направят нов сезон.
Но ако може Бойко да не играе цял сезон с едно и също изражение на лицето.

# 640
  • Галифрей
Те явно ще сменят хотелите  всеки сезон.  Казах и го преди финала си ми хареса. Странно ми е,че Младен не знае Оркестър без име 😬Тасев старши отиде за риба. Никола тамън стана добър, на там вървеше и ся какво ще работи за Мазача 😄
Гомето и неговата реч ех значи 😭🤧😘  Отказа се от аква парадайса и Викито. Браво.
Остава ме, тази песен винаги ме грабва ей тука ❤
Хубово е да сякаш излязоха от образах и се прегръщаха. Кадри на морето ец. Ох след този сериал как ми се ходи на моренце за дълго време да летувам 😫

# 641
  • софия
За мен беше много тъп финал. Нищо не се изясни. Голямата любов между Ивон и Гомес не я усетих.

# 642
За мен беше много тъп финал. Нищо не се изясни. Голямата любов между Ивон и Гомес не я усетих.
Според мен това е идеята, да не ни убедят в любовта им, за да проправят път на другите любови.

# 643
  • There I was on a July morning
И аз се изненадах от затоплянето на отношенията между Гомес и Ивон.
Не им личеше, че толкова много се обичат /като за 50 милиона Stuck Out Tongue Smiley/.
Иначе, финалът ми хареса. Имаше положителна развръзка за повечето от героите и същевременно се завързаха нови интриги, като основа за следващ сезон.
Мисля, че сезонът беше една идея по-слаб от първия, но достатъчно забавен за да ми задържи вниманието и да очаквам и 3-тия с интерес.

Последна редакция: пт, 03 юни 2022, 00:45 от Скубиду

# 644
Аз пък не искам Никола да се променя. Той може да си остане гад за всички, но да бъде прекрасен баща за сина си и партньор на Ивон. Нека не съсипваме хубавите образи, а и Бахаров го играе чудесно. Вярвам му като го гледам.

Мини историите ми харесваха, защото имаше динамика и показва  допълнителни образи, смях и живота в хотела, извън съдбите на основните персонажи.

Общи условия

Активация на акаунт