Звездни компромати - Юни'22

• 287 106
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 585
У нас никога няма да ѝ простим на Мария това, че е издрапала от кочината. Каквито и постижения да има, винаги ще си остане тъпа, грозна и некадърна. За щастие, я чака това, което е описала Денси, така че да си купува повече чорапи за разплитане, че бая беге хейт ще събира оттук нататък.

Хайде сега, глупости.
Всеки си има лични стандарти и ценностна система, знае до къде са му границите да ги постигне. Пожелавам й на Мария да е здрава и много послушна, за да не я смачка машината без време. Никой не й завижда, живот като нейния - мерси, някои от нас имат други призвания и ги предпочитат пред това да си вдигат полите при цикъл пред публика.

Бритни изтрещя и очевидно е преодоляла спонтанния аборт. Всички очакваха да се скапе, но я виждаме пак на скорост.

# 586
Аз нямам никакви актьорски амбиции, но това не ми пречи да оценя положително Мария Бакалова и постигнатото от нея. Всъщност може би точно понеже нямам такива амбиции, не съм ѝ била съседка, не се сравнявам и пр.

Радвам се за нея, радвам се за това, което ѝ предстои, Денси много добре го е казала.

# 587
Друго си е да играеш драматични дълбокомислени роли режисирани от някой световно известен в тесен семеен кръг. Колкото и да съм съгласна, че Холивуд е комерсиален, повърхностен и произвежда абсолютни клишета, то той е еталон за успеха в тази професия. Радвам се на момичето, получи възможност и се опитва да я използва максимално. Вероятно не е най-голямата красавица, вероятно още се опитва да намери своя стил, вероятно ползва и професионалисти за това. И други холивудски  актриси не блестят с кой знае какви велики роли, но това не променя факта, че са световни звезди.

Последна редакция: ср, 08 юни 2022, 13:16 от paradigma

# 588
У нас никога няма да ѝ простим на Мария това, че е издрапала от кочината. Каквито и постижения да има, винаги ще си остане тъпа, грозна и некадърна. За щастие, я чака това, което е описала Денси, така че да си купува повече чорапи за разплитане, че бая беге хейт ще събира оттук нататък.

Хайде сега, глупости.
Всеки си има лични стандарти и ценностна система, знае до къде са му границите да ги постигне. Пожелавам й на Мария да е здрава и много послушна, за да не я смачка машината без време. Никой не й завижда, живот като нейния - мерси, някои от нас имат други призвания и ги предпочитат пред това да си вдигат полите при цикъл пред публика.

Глупости са да привеждаме аргументи за ценности, когато обсъждаме, че актриса е взела роля в касов филм. И ако за ролята с цикъла, имаше за какво да се хванем, сега си е чиста проба злобичка по нашенски. Тя е актриса, не парадира с амбиции да прави света по-добро място.

# 589
Фемилито на Крис Хемсуърт ще спестят от обувки определено Grin Явно здравословно я карат...

Знам, че имат много фенове тук, а и Крис си го харесвам аз, но Елза! 🙄 Тя ми е в списъка с мърляви звезди, които каквото и да правят, все така изглеждат. Тя даже ми е флагмана на тази група. 😒

# 590
Да, не са само снимките на Бритни. Поведението й ми  е много странно. Само качва видеа, в които "танцува" (върти се като пумпал и мае грива, та свят да ти се завие); други клипчета, които качва са като модно ревю на някакви нелепи дрехи за възрастта й и само се клати наляво-надясно по сто пъти; косата не знам от колко време не я е къпала и решила; имам и чувството, че лицето грам не си го мие, а е вечно с оная чернилка по очите, мърлява е.. Не знам, не ми е нормално това.

# 591
Има ли друг българин/ка, който е ил на наградите на МТВ или Оскарите? Съвсем сериозно питам.

Колко стойностни филми и роли има в Холивуд? Моля ви се. Веднага се сещам за една комедия с име на мъжки полов член, и още много подобни. Затова е нелепо да се принизява успеха на Мария с ролите й.

Мария не ми прилича на човек, който злоупотребява с вещества, за разлика от “тежката” ни актьорска гилдия.
А и движеше с Парис Хилтън. Колко яко, много й се радвам.

Последна редакция: ср, 08 юни 2022, 13:49 от ConnieS

# 592
Викаш друго е подпухнали чичета като Балтечки да ти е средата 😀

# 593
След Мадона спирам да отварям снимките и на Бритни.

# 594
Има ли друг българин/ка, който е ил на наградите на МТВ или Оскарите? Съвсем сериозно питам.

Колко стойностни филми и роли има в Холивуд? Моля ви се. Веднага се сещам за една комедия с име на мъжки полов член, и още много подобни.
Мария не ми прилича на човек, който злоупотребява с вещества, за разлика от “тежката” ни актьорска гилдия. А и движеше с Парис Хилтън 😀 Колко яко.
Снимала се с Парис Хилтън и движи с нея😂,много холивудски актьори не приличат на такива ,които злоупотребяват.Обаче имат много добри пиари и мениджъри,които ги крият ,та не научаваме за техните пороци.

Т.е. ти все пак си научила за техните пороци и учтиво ни уведомяваш, без имена разбира се. Защото твърдението  по-горе е доста категорично.

# 595
Simple Smile Българските алкохолици са по-достойни от холивудските такива.

# 596
Айде сега и стойностни роли нямала Мария… ще падна просто. Факт, друго си е някоя стойностна роля в малък градски театър зад канала. Мн е зле тая Мария, ей.

# 597
Айде сега и стойностни роли нямала Мария… ще падна просто. Факт, друго си е някоя стойностна роля в малък градски театър зад канала. Мн е зле тая Мария, ей.
Затова иронизирах, че нямала стойностни роли. Все едно Холивуд само Шекспир номинират.

# 598
Мария Бакалова не я харесвам като визия, но за това, което е постигнала - евала.
Момичето очевидно притежава онова, което се търси в момента в Холивуд и е намерила начин как да го продаде.

# 599
  • Miami
Много се радвам за успехите на Мария Бакалова! Искам да се развива и да имаме още поводи за гордост.
Много ме е яд, че не бях на работа, когато е посетила спато на хотела. Правила си е фейшъл и колегите разказаха, че била много притеснителна, скромна и мила. Когато е разбрала, че там работят  две българки, веднага е поискала да се запознае с нас. Уви, не успяхме. Нищо, следващия път Smiley

https://www.instagram.com/p/CegiQB2oRrF/ Николета Лозанова, какво показва с тази снимка Rolling Eyes

https://www.instagram.com/p/CctEeg4tNTJ/ Децата на Мария Илиева. Много е сладко момченцето й.

https://www.instagram.com/p/Cegc-CoohFv/ Венета Райкова е публикувала клипче от преди 16 години, когато спечели от Сдела или Не. Много е смешна прическата й и реакцията Joy

Последна редакция: ср, 08 юни 2022, 14:31 от Кори

Общи условия

Активация на акаунт