Звездни компромати - Юни'22

• 285 636
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 690
Мис Антония, поредната еднотипна снимка, ама вярно, че умело си е скрила корема с Бест пред нея.
И на тия пари, дето ги има, защо бе, защо изглежда така...
https://www.instagram.com/p/CelEyABr58k/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 691
Благой Георгиев (контузен, с лепенка на веждата) на участие на Бони.

Скрит текст:

Шарлот МакКини

Скрит текст:

София Вергара

Скрит текст:

# 692
Банските на Бест ония от бебе ли са? Още в употреба,  само малко избелели... 🤔
Скрит текст:

# 693
Ако Антония така "сияе" по време на бременност, не знам. Снимките й в сторито в ИГ са плашещи направо.

# 694
  • USA
Rebel Wilson наистина се е открила като гей.Гаджето е Ramona Agruma (за който питаше откъде я познава),някаква дизайнерка на дрехи била.
Не знам как от гадже билионер,който е с 11г по-млад от нея(дай Боже на всички ни 😃)  ,скача на жена..

Тези в Холивуд наистина са куку.На някакви перманентни дроги ли са,че им увреждат мисленето..не знам.

# 695
Нещо не ми се вярва за Ребъл на мен. Да не се задава неин филм, че да е решила да се пошуми около нея?

# 696
Много харесвам Кат Вон Ди и най-вече това, че не й пука за хорското мнение. Не само крака й е черен, но и двете й ръце.
При blackout татуси запълването не става с обикновена игла, за контур. Слага се една приставка с много игли.
Скрит текст:

Черното мастило съдържа отровни метали за кожата и покриването на такива големи участъци може да е много опасно за организма.

На кого е продала козметичния си бранд? Как е името му сега?

# 697
  • София
Мис Антония, поредната еднотипна снимка, ама вярно, че умело си е скрила корема с Бест пред нея.
И на тия пари, дето ги има, защо бе, защо изглежда така...
https://www.instagram.com/p/CelEyABr58k/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Антония тук изглежда зле,уморена съсухрена някак.Крайно време да си седне на ду@ето в къщи на спокойствие да си чака раждането.А Бести повече игри с деца и занимания за неговата възраст.

# 698
  • USA
Не е ПР,и тук пресата за клюки гръмна с новината. People, fox news, yahoo news ... ще речеш,че Кейт е обявила фиктивен брак с гей Уилям.
Общ познат ги запознал и първите седмици си говорили само по телефона.
Цял живот с мъже,последния дори като паднал й от небето.. и изведнъж се влюбваш в жена - как става тази работа,не знам..За мен тези в Холивуд са пълни откачалки и никога не бих си отглеждала децата там.Дреме ми на милионните им къщи и не знам какви ултра фенси училища.

# 699

На кого е продала козметичния си бранд? Как е името му сега?

https://kendobrands.com/

# 700
Виктор Стоянов "Ергенът" е изловен да се разхожда с приятелката си!
Скрит текст:
Тази много прилича като фигура на инфлуенсърката, за която се спекулира, че са заедно - Мария Тарашманова, обаче тя в стори отрича, че имали отношения… дали е така..

# 701
Същата е Марийчето. В темата за "Ергенът" отдавна се коментира.
Ребел може никога да не си е падала истински по мъже и да си е мълчала за пред хората. Такова нещо е трудно сам на себе си да го признаеш, да не говорим пред цял свят да го съобщиш. Няма да е първата, нито последната. Това, че онзи има 100млн, не значи нищо, ако не я прави истински щастлива и не е това, което търси и от което има нужда. Каквато и да е ориентацията й, с нищо не пречи на света. Има правото да е щастлива, свободна и животът си е нейн.

# 702
  • София
Меган Фокс и гадже
Скрит текст:
Хайди Клум
Скрит текст:
Гал Гадот
Скрит текст:
Наоми Уотс
Скрит текст:
Парис Хилтън тръгнала на сватбата на Бритни.
Скрит текст:

# 703
Меган Фокс все по-лошо стои до МГК. На снимката, на която го държи за ръка, малко все едно леля му го води на разходка.

Много харесвам Гал Гадот, обаче стилът й на обличане е зле. Така един път не харесах как е облечена.

# 704
Меган Фокс винаги съм я харесвала, за мен е много красива жена.
По скоро това подобие на мъж седи зле до нея и се чудя какво изобщо му е харесала!

Общи условия

Активация на акаунт