Звездни компромати - Юни'22

• 287 340
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София
Мария Игнатова от 2009 година
със съвсем различна визия
Скрит текст:
Гледам аз Мария Игнатова, а баща ми ме тормози с футбол
И изведнъж, хоп, мъжът на Игнатова говори срещу мен,
Мен ин бляк.
Питам баща ми,
Този от кога разбира от футбол и коментира,
А той запален запалянко ми вика,
Този не го познавам 😂
Ееее не толкова запален значи… от години е по студиата Нойзи.

# 1 021
Особено Ливърпул много го коментира и всеки път го канят.
Рядко неприятен тип.

# 1 022
  • софия
Нойзи отдавна коментира мачове. Дали е компетентен не знам. Не гледам футбол, респ. нямам идея това, което плямпа дали е вярно или не.

# 1 023
Според мен има някакъв финансов чар Нойзи, все пак виден поддръжник на ГЕРБ стана, едва ли е случайно.

# 1 024
  • Варна
Аз никаква клюкарка явно не съм, късно попадам на клипчето на Кирчо. За подобен похотлив CCTV запис, Мат Ханкок, британският здравен секретар по време на Пандемията, директно изхвърча от поста. Пак беше с близка до семейството му жена, едновременно и колежка. Да не се правим на света вода ненапита, гафът си е гаф.

Последна редакция: нд, 12 юни 2022, 21:06 от Blue Turquoise

# 1 025
  • софия
Този запис е отпреди година.

# 1 026
Сега ми казват, че Нойзи бил запален фен на Челси и Левски.

# 1 027
  • Sofia
Аз никаква клюкарка явно не съм, късно попадам на клипчето на Кирчо. За подобен похотлив CCTV запис, Мат Ханкок, британският здравен секретар по време на Пандемията, директно изхвърча от поста. Пак беше с близка до семейството му жена, едноврменно и колежка. Да не се правим на света вода ненапита, гафът си е гаф.

Не са съвсем сравними нещата, ето го скандалът в Англия, тук мисля е извън всякакво съмнение има ли сянка, има ли парапет...
Скрит текст:
И скандалът беше по време на социалната ковид дистанция, когато уж никой нямаше право да общува в такава близка дистанция без маски, особено здравният секретар, който натякваше на всички останали да носят.

# 1 028
  • Варна
Пак става въпрос за липсата на морал- и Бо Джо правеше партита на Даунинг стрийт по време на локдаун, но оцеля при гласуване. Това не ги оневинява. Еднакво низка е постъпката им. Овен това, за мен фактът, че подобни неадекватни политически личности, са начело на доста държави в такива тежки времена (вкл и нашата мила Родина), изобщо не е случаен. Кирето си е подготвян доста време да бъде там, където е.

# 1 029
Някой да знае къде мога да чуя новата песен на Миро?

# 1 030
Не разбирам какво му е харесала Игнатова.Не ми е известно да е финансово красив ,а и има отвратителни пъпки по лицето

На мен пък Нойзи ми харесва.
Още откакто бях на 14.
Мой тип мъж е.
Не спирам да си задавам обратния въпрос.

Последна редакция: пн, 13 юни 2022, 05:41 от Millan

# 1 031
  • София
Дарина Павлова изглежда ужасно по бански.

# 1 032
Златка Райкова
Скрит текст:
И Златка Димитрова /aka Бай Злати/
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 12 юни 2022, 22:14 от Little heart

# 1 033
Тя ще речеш че за пръв път минава през летище. Аз преди 20 години като млада майка с 5 месечно на ръце, бях помъкнала вода от нас за адаптираното мляко. Съответно ми изляха водата и ми казаха че в самолета ще ми дадат нова. Та не са чудо невиждано всякакъв род проверки и всеки трябва да е подготвен. Ама ей така що да не се почне с расизма като за начало. И мокрите кърпички в ръчния са ми правили проблем. Преди няколко години сина като беше малък в ръчния карти за игра, но като позлатени беше материята. Айде и заради тях ни изсипаха багажа на летището за проверка….  Цяла тема може да отворим с патила.

# 1 034
Скалата гримиран от дребните.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт