Звездни компромати - Юни'22

• 288 838
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 2 145
И булката може и да е циганка, то във Велинград специално си е баш така.

Прочети пак и се надявам да видиш каква глупост си написала.

# 2 146
Плачков каза това, което мисли. На мен ми хареса. Харесвам го. Има си принципи, обича жената до себе си...

# 2 147
  • Glasgow
Благо как ги взима тия решения за сватба след няколко месеца, с първата си приятелка години заедно и 2 деца без брак, със Златка 4-5 г и дете без брак, а Есмер и това момиче след 2-3 месеца-сватба...Интересно ми е сега Златка ще му дава ли детето. Не знам дали се сещате за Андрей от Острова на изкушението, обсъждали сме го тук, бившата още не му дава децата, продължава да бълва из фейсбук.

# 2 148
Плачков при Мондьо ще ме разплаче... Много възвишеност, много нещо. Не можел да играе той гол и употребяващ наркотици. А неговите и на Мариана хейтъри просто били неудовлетворени от живота, мда.

Ъхъ, май забрави "силната" си роля в онази боза със Силвия Петкова. Rolling Eyes

Христина Благова обаче си държи палмата на първенството. Като първа жена, само тя до момента е с две деца от него.  Grinning

Не зная защо не е излезнал целият текст, който писах за Есмер снощи.
Накратко, има и доста дълги видеа, в които обяснява как да си намерим правилния мъж в живота- такъв, какъвто искаме и заслужаваме, визуализираме; женски клуб; женска енергия- бла бла простотии а- ла Кобилкина.

# 2 149
  • Sofia
Разобличават Иванка Тръмп, че правила аборт в колежа:
Скрит текст:
Тя обаче мълчи и до момента не е заела позиция във връзка със забраната на абортите в САЩ.

Всъщност в поста я порицават точно, че си мълчи, че не е заела позиция. Ако е така е страшно долно "приятелка" да разкрива подобни моменти от живота ти. Била съм придружител и аз на девойка, която направи аборт и никой никога няма да научи тази история, камо ли да я пльосна в нета. Отвратително!

# 2 150
То това със сватбите може и да не е по желание на Блажко. Има жени, които не мечтаят за брак, даже се дърпат, има и такива, които държат да са женени. Аз например, казах на ММ, че искам детето да се роди в брак, и той каза, Добре, да се оженим Simple Smile Имам приятелки и познати с по две деца, и връзка от години, но не искат да се женят, по свое желание

Иванка се е изказвала против абортите
https://www.google.com/amp/s/www.forbes.com/sites/roberthart/202 … e-first-time/amp/

# 2 151
Аз не виждам как може да му се вързват на Блажко безпаричния ,освен ако не е Бог в леглото .Flushed

# 2 152
  • София
Едва ли е нарочно това с датата и РД на Есмер. Блажко не е злобен, просто е тъп! А и то един ли са, два ли са РД, дето да помни.....

Дъщеря ми е на 6 и половина, ходи на сладкарска работилничка, меденките й имат същият търговски вид 🙄

А Давид сина му е имал вчера рден.😩

# 2 153
То при толкоз деца, бивши, настоящи, бъдещи в който и ден да се ожени все ще уцели нечий рожден ден.

# 2 154
Предполагам, че атаката към Иванка Тръмп е заради това, че баща ѝ през своя мандат назначи трима (от общо 5) съдии, които са били назначени от републиканци и са гласували ЗА анулиране правото на аборт. Във Върховния съд на САЩ изпълняват мандатите си доживот, а конкретно тези трима са и млади. Явно е било умишлено.

Последна редакция: нд, 26 юни 2022, 11:50 от welcometoheaven

# 2 155
  • Пловдив
Аз не виждам как може да му се вързват на Блажко безпаричния ,освен ако не е Бог в леглото .Flushed
Ами викам следващата му жена да е някой глиган в анцуг от форума, та и ние да разберем с какво и как ги омайва, и Бог ли е в леглото или не Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 156
Казваш да се прежали една, ама той на все по младички се хвърля, та не знам.

# 2 157
Явно има някакви способности Благо да омайва жените. Освен това, изглежда добре като изключим препечения тен и светещите зъби.
Но “любовта” му към жените е само на първично сексуално ниво.

# 2 158
  • Sofia
От ВБ ми е само впечатлението за него и то не в добра светлина.

# 2 159
Интересува ме само дали Джизъса има място по тялото си,на което не е татуирал цитат от Библията! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт