С какво ви дразнят свекървите? - 138

• 37 396
  • 761
  •   1
Отговори
# 90
Може би не е написано правилно. Живеехме заедно,защото отношенията ни с ММ те първа бяха в началото,а за целеното на високо - имам предвид,че се опитах да я спечеля чисто човешки,за да ми бъде по-лесно,за да бъде лесно и за нея и за мъжа ми.. но уви,не стана.
Кое му е високото в отношенията да живеете заедно със свекъри? На мен на садо-мазо ми прилича.

# 91
Да, разбирам, че си подходила човешки, което е ОК. Но не е било добра идея да заживявате у тях. Добре е, че сте се изнесли. А, ако тя е толкова непоносима, би трябвало да се радваш, че не идва често и не се интересува от бебето ти. Нима щеше да ти хареса да идва всяка седмица, например?

# 92
triumphant, ако това ще те развесели аз пък си мечтая свекърва ми да не се интересува от детето Grinning все пита как е, все дава непоискани комунистически съвети, все иска да го види... на мен пък ми е досадно и давам мило и драго да се сеща за внучето два пъти годишно Joy

# 93
Извинявам се, кои съвети са комунистически?

# 94
  • на село
Извинявам се, кои съвети са комунистически?

И аз това се замислих,  като знам, че съм вече баба, нищо, че не съм свекървище, сигурно и тази свекърва е около моите години, та какви комунистически съвети, като ние сме си гледали децата изцяло при демокрация, дори някои са родени и през този век Grinning, от децата имам предвид Satisfied

# 95
Да направи детето чавдарче, пионерче, после в комсомолската организация да членува.Wink  Интересно какъв човек е станал съпругът с това комунистическо отглеждане и как са се харесали .

# 96
Аз не мога да си представя комунистически съвет, наистина. Какъв би бил?

# 97
Може би "Експроприация на експроприаторите", пренесен към етажа от къщата? Simple Smile

# 98
Их какви сте  Simple Smile. Смешно се получи, но е ясно, че жената имаше предвид стари съвети, от комунистическо време, които сега не стават.

Ранно захранване, държане над гърне, биберон с мед, вода със захар, такива работи.

# 99
  • София
И сокче вероятно.

# 100
Може би "Експроприация на експроприаторите", пренесен към етажа от къщата? Simple Smile
Изплюх си кафето. JoyJoyJoy

# 101
Господ да е на помощ на майките със синове!Ако се интересува от живота на младите и бебето-защо досажда и дава комунистически съвети.Ако е по-дистанцирана,защо не се интересува от бебето.
Имам предложение,когато сина се зажени,на родителите му да се вгражда копче за изключване и дистанционнато да държи снахата.
При нужда,например гледане на дете или даване на  нещо-включва,после изключва.
Приемете го като шега,защото сега ще ми обяснят ,че свекървите по дифолт са виновни,ама много е трудно да се улучи златната среда.

# 102
Лесно е, живееш си живота, ако те питат  - отговаряш, ако искат - даваш.
То все се мрънка от всеки, така че няма смисъл да угаждаш.
Отгледал си деца, каквото си направил - направил. Пускаш ги да пасат и толкова. Съвсем отделен живот  е.

# 103
Отгледал си деца, каквото си направил - направил. Пускаш ги да пасат и толкова. Съвсем отделен живот  е.
Именно. Все тая ми е кой ще мрънка.

# 104
  • София
Господ да е на помощ на майките със синове!Ако се интересува от живота на младите и бебето-защо досажда и дава комунистически съвети.Ако е по-дистанцирана,защо не се интересува от бебето.
Имам предложение,когато сина се зажени,на родителите му да се вгражда копче за изключване и дистанционнато да държи снахата.
При нужда,например гледане на дете или даване на  нещо-включва,после изключва.
Приемете го като шега,защото сега ще ми обяснят ,че свекървите по дифолт са виновни,ама много е трудно да се улучи златната среда.
В същия стил:
Господ да е на помощ на снахите. Ако приемат помощ за детето, ще козируват. Ако не я приемат - ау, как може така, лишават баба от внуче...

Общи условия

Активация на акаунт