Връзка с разведен мъж с пораснали деца

• 9 051
  • 314
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Точно ниЗки са страстите, ниски са очакванията Wink

А аз  - за отношения 🙂 Да влезеш в нечий живот и да почнеш да искаш - верно някои го смятат нормално. То по реакцията на голяма част от пишещите се видя - гузен негонен бяга.
Ма, не искай нищо. ОстаЙ другите да искат, някои и получават исканото.
На квот се оцениш - това е.

# 241
А други - всичко, без да искат нищо.
😉
За да покажеш баш в тая тема, че си над нещата, трябваше да се изкажеш по друг начин още първия път. Не фаща дикиш.

# 242
  • София
А други - всичко, без да искат нищо.
😉
Евала, още машаллах, сестро Stuck Out Tongue Winking Eye

Ако трябва да си искам- няма да съществува за мен.

# 243
И ниски, и низки са им страстите и животите на някои. Който както може да разполага.
Можем, угаждаме си.

# 244
  • София
Да, да, някои просто искат, но не могат.

# 245
Твоите отношения с твоя син не са норма за другите. Те се определят от вас двамата. Точно както и гаджето ти определя с дъщеря си отношенията между тях.
Така е, но ние живеем самостоятелно и тя навлиза и в моето и в нашето лично пространство. Утре ако решим да правим секс и знаем, че сме си сами у дома, а тя дойде ненадейно какво да направя? Може би да я поканя на урок ли?
Не изчетох темата докрай, ама ще коментирам. Какво бих направила ли? Бих си намятала прашките в хладилника при следващото очаквано посещение за сандвич. Нали, това ще са последните вещи, които бих оставила там.
Ясно, че дъщерята го прави нарочно. Още по-ясно, че на мъжа не му пука. Едва ли да му е златен....часовника, де.
Дъщерята вместо дабси гледа гаджето, се занимава с глупости.
За секса, направо на двора, под краставиците. Да дойде да си откъсне, ако смее.

# 246
  • София
Жената иска да й уважават личното пространство, не да й подарят нотариалния акт за къщата. Има всичкото право на света да изисква нормално отношение. Не се е натресла насила на някого, та със сведена глава да приема каквито условия й поставят.

А това кое чие е ми е много грозно. При живи родители, тяхно е и могат да разполагат с него както решат. Човек като създаде свое, тогава има право на претенции.

# 247
Младежта в наши дни и без това изчезва толкова надалеч (например в чужбина, по други континенти Pensive), и така забравя за родителите си, че този е късметлия, дето дъщеря му се отбива всеки ден.
Ако е толкова елементарно да задържиш детето наблизо, ще пълня хладилника с какво ли не и ще садя задължително краставици в двора за примамка да идва да ги обере. Pensive
Одобрявам и стратегията на Fever за петте деца, при която и да идат някои в чужбина, ще останат други наблизо, ама вече едва ли имам време за още четири.
С две думи, надявам се дъщеря ми да идва често заедно с внуците, да ми разхвърлят, изяждат манджите и каквото там си искат.
И даже очаквам и партньорът ми да им се радва и да ги глези. Аз от друг тип човек изобщо не бих била привлечена.

# 248
  • София
Тя не идва заради краставиците, а за да дразни половикната Wink Тоест, грешна ти е стратегията, хващай мъж, за да накараш дъщерята да ревнува, и тогава ще се лепне за теб Joy

Иначе и аз бих глезила дете на партньор, ако този партньор ме уважава и подкрепя. Тогава бих положила усилия да преодолея и първоначалните съпротиви на едно дете, било то и голям човек, към мен. Но да не ме зачитат, да се държат с мен като натрапник, дето им разваля рахата, и двамата изгарят.

# 249
  • Варна
Авторката я няма сега за да готви, да пълни хладилника и да действа като дразнител. Главата си залагам, че всекидневните посещения рязко ще се разредят. Тя ще си устрои живота с партньора, ще си родят деца, а баща й ще седи сам, но ще е доволна. А дали той ще е доволен, една ли й пука.

# 250
  • София
Лорче, гледай да я възпиташ и направиш самостоятелен човек, другото ще се нареди.
Същото, което прави и Фивър, чакаща пето.
Отглежда и пуска на свобода едни стойностни хора, не ги мами да ѝ стоят до полата.

# 251
Лъвице, стратегии ще ми трябват като порастне. Сега си е лепната за мен като всяко шест - седем годишно.
Не ревнува от мъжа. Wink

Вие се боите, че някой ден децата като порастнали ще ви нарушават личното пространство. Да не излезе, че нямат време да ви погледнат...

# 252
  • Варна
Това пък с такива манипулации да задържиш човек до себе си... А и хората не сме чак толкова елементарни все пак. И моята майка ми готви всякакви вкусотии, има и градина с краставици, розовите й домати са ужасно вкусни, а в двора има даже басейн! Обаче няма сила на света, която да ме накара да живея там или да вися всекидневно при нея, изключвайки случаите, когато възрастния има нужда от помощ и обгрижване. Краставиците понякога нагарчат.

# 253
Ем, аз иронично го казах - ако беше толкова просто, щеше да е добре, ама не е.

# 254
  • София
Вие се боите, че някой ден децата като порастнали ще ви нарушават личното пространство. Да не излезе, че нямат време да ви погледнат...
Нали това мелям, де? Или - или не трябва да е положението.
Връзка, обич, приемственост, възпитание - собствен живот. Лети дете, лети.

Общи условия

Активация на акаунт