Връзка с разведен мъж с пораснали деца

• 9 085
  • 314
  •   1
Отговори
# 225
Ако е на 80 например таткото (или  майката, все едно), вероятностите да открие любовта са минимални.
Около 60-70 евентуално да, но за по-възрастни се съмнявам. Не че хората нямат право, но май нямат интерес вече...

# 226
Просто така стоят нещата в моето семейство,нещо проблем ли е?Не попадаме  в нечии рамки,е и?Няма как да знаете какво е в семейството ми,как е,защо е?Ами така!Всеки си има личен избор,собствена визия за по-нататъшното развитие на живота...Не виждам абсолютно нищо странно.И пак да наблегна -аз не съм героя на тоз филм,престаравате се и си губите времето!

Тя темата не е за теб, твоето семейство и вашите разбирания. Ако искаш да ни обясниш кво-що, си пусни тема. Въртиш-сучиш, все до вас стигаме и вашия лайфстайл. Герой на този филм не си, ама диалогът на там го влачеш яко - уж ти е неприятно. Като ти е неприятно, отписвай се от темата и дай мир на главата си.

# 227
  • София
На 70 да открие любовта повече клони към старчески изменения в мозъка - отслабване на самоконтрола зад челото, което спира да потиска импулсите на старите части. Не е толкова романтично, колкото си го представяте. Отделно чисто практически търсят някой да ги гледа. Основно по филмите е романтика, а в действителността е проза невероятна.

# 228
  • София
Папшка е взела решение за баща си, край.
Не той, тя Joy

# 229
  • Далечният изток
....
И там няма чужда жена,няма и да има.
Хмммм, а това защо и как?! Оп, нещо не мога да разбера..
Просто така стоят нещата в моето семейство,нещо проблем ли е?Не попадаме  в нечии рамки,е и?Няма как да знаете какво е в семейството ми,как е,защо е?Ами така!Всеки си има личен избор,собствена визия за по-нататъшното развитие на живота...Не виждам абсолютно нищо странно.И пак да наблегна -аз не съм героя на тоз филм,престаравате се и си губите времето!
Не бе, няма проблем. Слагай юздите на тате и така.
Ама като прочета нещо, казано с такава категоричност и честно казано ме втриса. Защото, клише ама си е баш истина, животът е това, което се случва, докато си правим планове.
А пък за чуждите планове.... било то и към родител, не знам какво да кажа.

# 230
Папшка е взела решение за баща си, край.
Не той, тя Joy

Само дето някоя засукана баба ще се върне у градчето им от Италия, където е живяла последните 30-35 години, и така ще овърти този баща, че Папшка нема да види и семки от краставици. Квото и да си говорим - мъжът е мъж.

# 231
Бре голямо чудо,.че нечий родител останал вдовец....
Всичките големи любовчии...
То секс, то чудо...на 70+

# 232
Одеве писах като “мащеха”, сега и като дъщеря да се изкажа. За да приеме една дъщеря втори или пореден избор на баща си, тя трябва да е сигурна, че наследството ѝ не е под заплаха. В моя случай, баща ми сам удря спирачки, осъзнавайки на какво е подложен (безчет опити за отклоняване на средства в полза на нейно дете). Има си там дружка, знам я, но в дома му -  не.

# 233
  • София
Наследството е наследство след кончината на родител. Дотогава спрягането му е отвратителна човешка постъпка и низки страсти.
Пък, кой каквото иска и за когото иска да брани. Сакън офспринга с кунки в свършека на гърба да не си хване животеца.
Посредствена работа за посредствени хора.

# 234
  • Далечният изток
Ми да. Наследство <--> починал.
Докато хората са живи, какво наследство.
Не се знае кой кого ще изпревари...

Последна редакция: нд, 17 юли 2022, 23:46 от AIDA_N

# 235
  • София
Е, някои и за квартирата се борят Wink

# 236
Е, дайте да подчнем от предразсъдъците - чужди деца не ща, и пр. Защо ли Simple Smile
Какво изпреварване, какви пет лева. И друг път съм писала, че не желая брак, за да не объркваме наследството на децата си.

# 237
  • Далечният изток
Да не дава господ родителите да надживеят децата си.
За това говоря аз.

# 238
В живота няма нищо страшно.
Освен това, което сами си организираме в главите си.
Страстите са ниСки, ниЗки са други неща.

# 239
А аз  - за отношения 🙂 Да влезеш в нечий живот и да почнеш да искаш - верно някои го смятат нормално. То по реакцията на голяма част от пишещите се видя - гузен негонен бяга.

Общи условия

Активация на акаунт