Време е за ИКЕА! - Тема 38

• 36 954
  • 761
  •   1
Отговори
# 435
Платен ли е този гардероб? Ако е платен, можеш да се обърнеш към КЗП.
Поръчката е с наложен платеж. Но не знаех, че само предварително плащане дава право на КЗП да реагира.

# 436
  • До сърцето...
Поръчката е с наложен платеж. Но не знаех, че само предварително плащане дава право на КЗП да реагира.
Не само, ако не е спазен срока, посочен в условията на доставка, също може да пуснеш жалба.
Но да ти кажа, от моя опит с тази организация, проверката е проформа и отговора също. Дано само при мен да е така.
Успех, ако решиш да действаш по този начин.

# 437
  • Варна
А не, на мен няколко пъти са ми решавали спорове.

# 438
Ако даден продукт е наличен в магазина във Варна, каква може да е причината да не е наличен за онлайн поръчка, дали ще го пуснат?

# 439
Трите магазина са три отделни склада, които не си комуникират. Така че чакате да се появи онлайн, ако не намерите кой да ви го купи от магазина във Варна

# 440
Някой дали има този шкаф за градина?
https://www.ikea.bg/rooms/outdoor/outdoor-organising/outdoor-cab … rn-shkaf/30409295
Искам го главно, за да си изкарам на двора еър фраера и грила. Не знам обаче дали ще се поберат в шкафа, идеята е да ги вадя горе при ползване, а после да ги връщам вътре. Рафта на точно определено място ли стои или може да си избираме по-нагоре/по-надолу?
Имаше и един друг шкаф, който обаче вече изчезна от нашата икеа, не само не е наличен, а самия артикул го няма. В икеа.гр  също го няма. Дали като се случи така се връщат някога или вече край с него в БГ? Ето този - https://www.ikea.com/de/de/p/grillskaer-kuecheninsel-regal-edelstahl-s29390107/

# 441
  • София
Този първия го гледах , много е малък.
На мен ми трябва със същата цел, да стои на терасата и да си прибирам терастните уреди, ама нищо не се събира.

# 442
Благодаря Simple Smile Дано се появи другия, изглежда ми по-голям. Беше в секция "барбекю"

# 443
Здравейте, дали някоя от вас има този Скрин https://www.ikea.bg/products/storage-furniture/chest-of-drawers/ … medzheta/30403571
Ще съм благодарна да чуя дали сте доволни. Благодаря предварително

# 444
Много доволна! Ще купя още два от този модел.

# 445
Същите размери гледах в Jusk и мислех от там да взема. Но си казах, чакай да проверя в Икеа.. И какво да видя този от икея е със 100 лв по-евтин.
Много благодаря за отговора. Другата седмица ще отида да ги видя на живо и ще реша на място.
И още нещо да питам как стоят нещата с тези точки? Трябва да натрупа определен брой за да ги ползвам и само за определени артикули или за всички?

# 446
  • Deutschland/HE
Ние имаме 3 такива скрина, вече са на 7г и сме доволни, единият е бял, другите два са светло дърво. Нямали сме проблеми с тях, пренасяни са два пъти, закрепени са за стената (два са в стаите на децата). Държа в тях бельо, блузи и пуловери, не са се деформирали.

# 447
Здравейте, дали някоя от вас има този Скрин https://www.ikea.bg/products/storage-furniture/chest-of-drawers/ … medzheta/30403571
Ще съм благодарна да чуя дали сте доволни. Благодаря предварително

Малко са хората, които нямат този скрин. Нашият е на 10 години. До миналата година държах дрехите на детето в него, сега го използваме за друга цел. Никъде не е захабен въпреки всекидневното му усилено ползваме.

# 448
  • София
И ние го имаме този скрин, натоварен е с тетрадки и техника, а не с дрехи, каквото му е предназначението,  и все още се държи на положение. Аз си мисля, че това е една от най-масовите покупки от Икеа:)

# 449
  • Майничка
Мина фон В., вземаш филтърчето и отиваш в магазин за ВиК компоненти (в Бг и в железариите ги има, но не зная къде си). Предполагам, че и в големите бриколажни вериги ще ги има, стига да попаднеш на читав консултант.
Около нас се строи доста и редовно спира водата, после тръгва с доста твърди частици и на 2години средно сменям тези пластмасови филтърчета.

Общи условия

Активация на акаунт