Време е за ИКЕА! - Тема 38

• 36 957
  • 761
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Благодаря, Гаргамела.
Баща ми обикалял, ама кварталните магазинчета и изобщо не се сетих да видим в големите вериги. Ще обиколя

# 451
Скринът MALM е един от класическите икеа продукти. Имаме го от години, много си го харесвам, не е мръднал. Имаме два долепени, изглежда супер.

# 452
Скринът MALM е един от класическите икеа продукти. Имаме го от години, много си го харесвам, не е мръднал. Имаме два долепени, изглежда супер.
може ли снимка?

# 453
Извинявам се, не са два. Сутринта в просъница така ми изглеждаха, забравила съм. Един е, ето този : https://www.ikea.bg/products/storage-furniture/chest-of-drawers/ … medzheta/60403584

# 454
И ние сме със същия, вече почти 10 години. Толкова си го харесвам, че в новия апартамент ще търся място за същия (или подобен, по-тесен и висок например).

Гледала съм подобни в други магазини, но изглеждат много по-нестабилни от този. Също много ми харесва стъклото, което е отгоре.

# 455
  • Варна
По-умните ще ми обяснят ли пак на мен простата каква е врътката сега с тия 11% от следваща поръчка? Имам да поръчвам пак долен и горен шкаф за втората баня, съответно пуснах поръчка за долния с идеята, че ще получа от него 11% за да пусна в отделна поръчка горния. Не виждам такава отстъпка. Да не би да не важи за онлайн магазина да им се невиди и на глупостите...

# 456
  • София
При пазаруване чрез ИКЕА онлайн магазин ваучерът за отстъпка при следващо пазаруване, който е под формата на електронен код, се получава на съответния адрес на електронна поща до 15.10.2022 (от електронната система на Хаус Маркет България ЕАД).

Ваучерът е валиден от деня следващ неговото получаване до 15.11.2022г.

# 457
  • Варна
Ахааа значи сега чакаля да ми пратят ваучер и на другия ден поръчвам... еййй по-сложно не може да го измислят.. за това не важи, за онова не важи, ама че да го получа тоз ми ти ваучер, че после да засичам 24 часа...гадове Grinning

# 458
  • София
при предни такива отстъпки имаше отзиви че забравят да изпратят ваучерите.
изобщо дебнене си трябва.
и в магазина като дават хартиения ваучер и той важи от следващия ден.
не става да минеш веднъж и да се върнеш за отстъпката.

# 459
  • София
Здравейте момичета , ами не мога да се справя с тази програма за кухни Sad  Пък и моите размери са нестандартни - 1,77 / 2,17 м. Колкото и да гледам шкафовете пак не стават да се вмъкнат. Имам въпроси :
1.Ако я сглобява синът ми отпада ли гаранцията ?
2.Само икеиския ли плот мога да сложа ?
3.Метод ли да гледам или са добри и другите модели ?

# 460
  • София
Здравейте момичета , ами не мога да се справя с тази програма за кухни Sad  Пък и моите размери са нестандартни - 1,77 / 2,17 м. Колкото и да гледам шкафовете пак не стават да се вмъкнат. Имам въпроси :

Трудно е с нестандартни размери, но може да измислят нещо с бленди - аз ти препоръчвам да отидеш на място за проект, поне да знаеш какво може и какви варианти имаш.
Иначе плот може и друг, само гледай да не е на 60 см, например в Салекс и в Строймаркет имат подходящи за Икеа - 63,5 см.
Аз съм поръчала метод, още не съм сглобила и ползвала, а за другите нямам отзиви.

# 461
  • Варна
Аз не бих поръчала кухня без да съм отишла да ми направят проект. Като знам за един гардероб колко галимации бяха, представям си за кухня.

# 462
  • София
За мен мисия невъзможна, при все че моите размерите са уж "по-стандартни" и пак нищо не пасна. То и консултантката беше трагедия, така че не бих стреляла в тъмното точно с кухня без проект на място. При мен и с проект не се получи, но това е друга тема.

# 463
  • Beyond the Frontiers
Аз не бих поръчала кухня без да съм отишла да ми направят проект. Като знам за един гардероб колко галимации бяха, представям си за кухня.
Нищо общо. Имам Пакс ...абсолютно безпроблемно. Имам и Пакс с плъзгаща врата. Без драми. Всичко поръчано и сглобено от нас.

Кухнята си има трикове. Аз лично получих някои съвети на място, за които не бях помислила.
Да добавя- липсващото шкафче е налично. Информацията на сайта им е тотал щета.

# 464
Аз си бях нарисувала кухнята на един лист на квадратчета. Срещата ми с Икеа беше само да видя как ще стоят цветовете един до друг, които бях избрала, защото нашата е от два цвята. И за да ми дадат подробен списък на всички нужни елементи. Остатъчните пространства от краищата при нас са скрити с лайсни (дали така се казва?) в същия цвят като шкафа. Ето така

Кухнята монтираха майсторите, които правиха ремонта на целия апартамент. Икеа ми даваха час след четири месеца. А като гледам колко са скопосни тукашните майстори, не бих им се доверила.

Общи условия

Активация на акаунт