Време е за ИКЕА! - Тема 38

• 36 950
  • 761
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Полуостровът към стаята е на 37см дълбочина а шкафа който съм сложила в ъгъла към късата страна е просто долен шкаф 60х37см, но е обърнат с лице обратно на другите. Сложих му дръжка и се вижда цокъла долу.
Честно казано за сега само си играя с програмата. На гърба на полуострова ще има диван а с шкафовете на Икея май няма да се получи. Просто проучвам вариантите...
Скрит текст:

# 406
  • In transit
Ментолка, сега разбрах. Виждам, че си от Варна. Гледала ли си в нашата ИКЕА мострите на кухни? По спомен имаше една-две с острови. Ще може да видиш как изглежда на живо. Разгледай и другите шкафове, особено ъгловите решения. Мисля, че ще се получи идеята ти с икейска кухня.

# 407
  • Варна
А кой превозвач ползвате от Турция? А от Гърция не е ли по-близо?
Този
Скрит текст:
https://www.facebook.com/%D0%94%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0 … 2736735676552057/
Даде ми креденшъли за сайта, поръчах, платих и си следих доставката. Като пристигнаха при тях, ден или два след това бяха при мен на адрес
При мен не беше дилемата кое е по-близо, а къде го има и е най-изгодно. Цените в сайта са различни за различните държави. В немския сайт например тия врати, които търсех бяха точно 2 пъти по-скъпи. В турския са по-евтини от българския. Естествено без доставката де. Но просто тия врати изобщо ги няма в бг сайта от много време и още ги няма, затова така направих.

# 408
Здравейте,на някой на му се е отлепвал част от плота?
Месец след монтажа видях че леко накриво свкаш е залепено и закачайки се на него то се отлепи и отчупи.
Проблема ми е,че в близост до кухнята искам да сложа няколко реда шкафове,които ще ползвам като гардероб.Вчера посетих магазина им за да питам за монтаж и датите почват от края на Ноември.Естествено не ми се чака а и мисля,че просто кухненски шкафове  без плотове бихме могли да сглобим и ние,но какво да правя с плота?Отделно бях платила за осветление в едното чекмедже и не работи.Чудя се сами ли да го сглобяваме или да чакаме да дойдат и да си оправят всичко.
Сега при новата фирма за монтаж,заявяваш какво искаш и до 5дни ти изпращат офертата за цена,явно по 2 пъти трябва да се ходи,тк преди с документите направо ти ги изчисляваха плащаш и чакаш.
Благодаря

# 409
Да възможно е в Гърция да е по-скъпо. На мен пък ми липсва големия модул-корпус от гардероба, доста съществен елемент Joy ще почакам още седмица и ще взема да поръчам от Турция май, че чакаме бебе а няма къде да си сложим дрехите Sweat Smile
А кой превозвач ползвате от Турция? А от Гърция не е ли по-близо?
Този
Скрит текст:
https://www.facebook.com/%D0%94%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0 … 2736735676552057/
Даде ми креденшъли за сайта, поръчах, платих и си следих доставката. Като пристигнаха при тях, ден или два след това бяха при мен на адрес
При мен не беше дилемата кое е по-близо, а къде го има и е най-изгодно. Цените в сайта са различни за различните държави. В немския сайт например тия врати, които търсех бяха точно 2 пъти по-скъпи. В турския са по-евтини от българския. Естествено без доставката де. Но просто тия врати изобщо ги няма в бг сайта от много време и още ги няма, затова така направих.

# 410
Здравейте, искам да купя двойно легло от икеа (или друг магазин за мебели), но да е за матрак мин 160см на 205 см, тъй като мъжът ми е над 200 см и е опасно за гърба му да спи на по-малко легло. Казаха ми, че в Икеа имало легла за матрак 210 см, но не откривам нищо освен легла за матраци 200 см...
Някой има ли съвет към мен как да търся?

# 411
Няма в Икеа над 200 см дължина матрак няма. Има легла по 210 см, даже това е 234 см., но това са външните им размери, защото някои са с широк корпус, но матраците са стандартни дължини.
И двете неща ви трябват по поръчка.

# 412
Азалия, да и аз това виждам...огромни легла с разни шкафове, но матраците са си все 200 см дължина... бихте ли посъветвали кои правят бързо и добре легла? Може ли човек в Икеа да поръча да му направят или трябва друга фирма местна българска да потърся? Матрак мисля, че искам норвежки, там може би има големи, все пак са височки хората.

# 413
Икеа не приема поръчки за изработка на мебели. Трябва да си търсиш фирма, която изработва мебели по размери на клиента. Както и производител, и вносител на матраци с нестандартни размери.

# 414
  • Пловдив
В аутлет за мебели в Стара Загора съм виждала спални боксспринг с матраци 220х180 см, но там няма постоянен асортимент.

# 415
По повод дали е по- скъпо ще кажа, че
чаках доста време една етажерка за банята и вече почти 7 месеца не я намирам налична/ в бг е 29.90лв.. та бяхме в Гърция и я купих пъ тяхната Икея за 23.90 или24.90 евро Simple Smile

# 416
  • София
Здравейте!
Влизам да попитам дали знаете дали продават отделно филтри за смесители (за баня в случая)? При наште много пясък има след спиране на водата и филтъра на техния Dalskar се е задръстил. Махнали са го и пръска навсякъде. Аз рових нещо в сайта, но не намирам такова нещо. Баща ми не може да повярва, че е възможно да не се продават. Реших да ви питам тука, току виж има, пък не съм видяла добре.

# 417
  • Варна
Този филтър дали не може да се почисти?

# 418
  • Deutschland/HE
Накисни го в бял оцет, ако не се лъжа в Лидл има 25% бял оцет, аз него го ползвам за почистване на варовик, в такова накисвам и филтрите на чешмите.

# 419
  • In transit
Накисни го в бял оцет, ако не се лъжа в Лидл има 25% бял оцет, аз него го ползвам за почистване на варовик, в такова накисвам и филтрите на чешмите.
В немския или българския Лидл? Мисля, че при нас не съм виждала такъв оцет. Но за почистване на варовик и нормален 6% ще свърши работа.

Общи условия

Активация на акаунт