💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 106 401
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 525
Знам ,че Гого до сега на много от нас е фаворит,но от показаното до момента той лидерски качества не показва ,и не съм сигурна ,че има .Просто той е такъв тип човек според мен.Дано съм в грешка и за напред в играта да покаже и тази своя страна.
Ами той гласува за себе си за капитан, но уви не го избраха....😅
В интерес на истината, тъй като по обективни причини Гого го наблюдавам с повишено внимание, имаше момент, в който Виктория казва Аз мога да викам и тъй като има голяма вяра в Гого се обърна към него и го попита Можеш ли?, той каза Мога, след това как се е развило обсъждането и се стигна до крайния трагичен резултат те си знаят.

Червените продължават да са ми най-безинтересни, но ме забавлява това обожествяване на Генчо, как ги спечели тези хора не успях да разбера, но направи това, за което Жени само може да мечтае - тотално лидерство.
Е, той милия какво да каже като всичко може 😍
Не и да спечели на капитанската срещу Валери 🙃

# 526
Изключително подтискащ епизод за мен и много разочароващ, както към доста хора , така и от обстоятелства. Малко ме хвана срам от собственият ми пол , и само три дами днес позамазаха срама

# 527
Никой не предлага Илиян за капитан. Илиян и да легне да се тръшка на земята, пак няма да се намери някой да гласува за него. Дори и любимата му Мани. Може да са можещи играчи, но са толкова заслепени от собствените си глупави стратегии, че не виждат, че потъването на племето е й техен проблем. Такива да стоят далече от каквито и да е общества.

# 528
  • Пловдив
Че то вече 3 седмици ако им вярваме, че са без храна, трябваше да са умрели.
Резервите са даже 4 седмици. 20 дни глад. И после плуване, тичане, катерене...
Не мислА. 🙄

Всъщност според науката, след 6-8 ден гладуване (джанки и паяци като храна не се броят) мозъкът започва да работи в авариен режим. Появяват се халюцинации, раздразнение, главоболие, виене на свят, гадене, замъглено виждане, мускулите започват да треперят, костите да болят, различни коремни спазми. Тялото не може нормално да регулира температурата си. Тъй като мозъкът е органа, който използва най-много енергия, за да работи, той се опитва да поддържа жизнените системи и след 8-я ден започва да търси енергия от различните органи и системи и да я разпределя към животоподдържащите органи - себе си, сърце, бял дроб, черен дроб. Започва увреждане на бъбреците, жлъчка, всички депа от мазнини както и мускулите започват да се "самоизяждат". След 15-16 дена глад организма започва все по-бързо да изяжда сам себе си.
Няма преки изследвания колко точно може да издържи човек без храна (но с вода). Жените издържат по-дълго на глад, както и жителите на по-студените страни.
Приема се че смъртта при добре поддържан организъм настъпва на 28-30 ден, въпреки че има данни за хора откривани живи и след 50 дни глад, разбира се това са единични случаи.
Във връзка с това  - дават им храна, тъй като биха нарушили един куп закони независимо от това, че хората са подписали някакви договори. Предполагам, че дозите са намалени на половина от нормалното за тях хранене на ден.

# 529
  • София
Цветан, чудейки се на кого ще е по-удачно да прехвърли вината - Касим или Мани:

Да си призная, днес не ме подразни държанието на Виктория, личеше си, че се чувства не само виновна, но дори и неудобно от представянето си. Съпричастна съм към ситуация, в която беше изпаднала. Подразни ме реакцията на Цветан, който с нищо не помогна в битката, мисля, че дори без инструкции можеха да разплетат въжето, защото бяха на едно място, не беше опасно, каквото, например, е минаването по трасето. След края на битката пред Ралица и Димо реши да обвини Мани, тя обаче не беше съгласна, и докато стигнат до Реката, вече беше нарочил трети виновен в лицето на Касим, когото да "надвие". Цветан досега е имал повече провали и от Мани, и от Виктория, за Касим - не знам, там може би са "на кантар" нещата, но той винаги говори на останалите от гледната точка на безгрешен. Смятам, че Виктория беше напълно готова да поеме вината си и не се нуждаеше от защитата му.

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 01:06 от La Vikinga

# 530
На Жени видяхме ,че най -големия и проблем не е ,че не се справи с пъзела и поемане на отговорността ,ами какво ще каже или направи Филип.Всичко около него се върти.Колкото до "комплексара" той пръв отиде и я прегърна след битката (чисто човешки според мен) пък нека не е мъжкарско неговото поведение , и за така нареченото натякване за пъзела от негова страна при положение ,че той не каза нищо грешно.Факта е ,че Жени се обърка точно накрая там.

# 531
  • SF
Няма как да е виждала. Много добре се ориентираше.
За разлика от Виктория, която определено нищо не виждаше.

# 532
Aз все си мисля, че имаше измъкване за сините. Цецо какъвто е висок, можеше да тръгне да разплита от горе, за да помогне на Вика. Ама откъде толкоз акъл?

# 533
Според мен трябва да направят едно рандам разбъркване на племената. В момента сините са трагедия и не виждам изход да оцелеят. Който и да влезне, ако няма генерална чистка или освежаване на отбора, те нямат шанс. Тук продукцията трябва, много здраво да се намеси да си вземат битка. Губи се интереса да гледаш някакви аутсайдери, които другите племена ги доминират във всяко едно отношение. В момента гледаме битка между два отбора и резерви, където резервите се опитват да победят по изморения отбор, било и то на късмет до голяма степен.

# 534
  • София
Не знаех, че разбор на битката, означава натякване.Или , когато тя сбърка никой няма право да го казва, да не вземе да се разплаче 😂
Грешката по време на битката вече беше установена, дори самопризнания имаше преди "разбора", но се повтори поне още веднъж на масата, и веднъж в синхрон.

# 535
От ФБ -"Гого умря от глад това момче ,заради тези некадърници" Sweat Smile

-"Цялото синьо племе са за номинации ,събрали ги там от кол и въже"

-"Сините са на път да бият рекорда на Исус за време изкарано без храна"

# 536
La Vikinga  тука малко двойни стандарти ми се струва ,че има.При Жени първите седмици може ,а сега при Филип не.Някак си не е е много честно.Факт е ,че се изговори няколко пъти ,но не е нищо ново за това племе.Да не забравяме диктатурата на Евегения първите седмици .

# 537
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
ами трябваше да се досетят, че най-важният пост е този на виждащия. първо от заемащите поста отпадат късогледи, далекогледи, далтонисти, кьорави ... после са гръмогласните.
То това се подразбира от само себе си, не подлежи на дискусия даже. Едва ли някой не е бил наясно. Виктория каза, че има глас да вика, за зрението си не каза нищо, което е много странно, ако действително има проблем.

За Мирела забравих да напиша - за пореден път се убеждавам, че първото ми впечатление остава най-вярно. Не я харесах и продължавам да не я харесвам, много глупаво момиче е. Не й прави чест да разказва такива неща по телевизията, има си място и време за всичко. Хубаво, че Лефтеров се е отървал, не е за него. Е, Валери се е набълбукал май, но да се оправя. Joy

# 538
Не знаех, че разбор на битката, означава натякване.Или , когато тя сбърка никой няма право да го казва, да не вземе да се разплаче 😂
Грешката по време на битката вече беше установена, дори самопризнания имаше преди "разбора", но се повтори поне още веднъж на масата, и веднъж в синхрон.
И? Трябва да се съобразява какво говори, заради нея ли?Направо всички да излизат и да дадат на пишман гримьорката парите .Тъкмо ще си останат в телевизията 😉

# 539
  • earth
Да видим какво е станало:
- Генчо - мускули и мозък Simple Smile
- Семейство Гъливер - пак провал
- Отбор лилипути - нещо не им достига

Общи условия

Активация на акаунт