💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 106 350
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 660
Довечера ще има лайв с Гого в Инстаграм 💙

# 661

Влизам това да казвам. Grinning

# 662

Влизам това да казвам. Grinning

Тоя човек ни побърка, ей 🤣🤣🤣

# 663
  • London
Дали Евгения като е гледала снощи как виждащата Елица реди пъзела е побесняла?
Не симпатизирам на Джаферович, но вчерашната й игра беше много добра и жълтите заслужаваха резиденцията. Генчо също напътстваше отлично през трасето. Щеше да е интересно да има честна битка на пъзела.
Симпатизирах на сините, но вече искам да се разпадат и да се свършва тази мъка.
Джаферката не може да се оплаква след чевермето. Жълтите редовно мамят....сещам се за 4-5 случая до момента, а още сме в ранен етап на играта. Та логично и на другите може да се случи....или само като те си лъжуркат е позволено? 🤣

# 664
Надкаст са пуснали прясно видео с Велислава. Феновете на Гого да ликуват- споделил е в племето, че в къщи е тренирал и нареждане на пъзели.

# 665
Относно Мирослава стратегията и е ясна, както в реалния живот се е хванала за един богаташ така и тук иска да са хване за двама силни играчи (Елица и Алекса) , които да я бутат до финала и там по някаква случайност да спечели. (Тя така си мисли че се получават нещата навсякъде)

Верно ли считаш , че в царството на Генчо , Елица е най-силна и за това са се присламчили към нея ? Интересен възглед. Ако Мирослава беше фурнаджийска като Зори , две три мили очи на Генча (все пак е доста хубава жена) и щеше да е при "Недосегаемите"

# 666
  • SF
Елица не е мамила.
Явно ще е обвинявана във всички грехове на света. Ако обича - защо обича, ако реве - защо реве, защо участва  в заговори, защо има приятелка в племето, защо говори открито, защо иска Алекса в племето си, защо е облечена с бюстие, защо се смее, защо не реве, защо това, защо онова...
Силен състезател е. Нали това очаквате от Игри на волята?!
Или вече не е това.

# 667
На мен тази игра ми е любима, никак не ми е скучна и всеки сезон се надявам, че избрания навигатор ще дава ясни и точни команди.
Отчитам абсолютното спокойствие на Генчо и Женя, което им помогна в разплитането на въжетата и навигирането. Като падна първия път фенера на Женя и си мисля, защо не обясни на слепците че в края на платформата се образува триъглник от синджирите и могат да закрепят там фенера. После видях, че Генчо са се сетили да връзват предметите и направо се израдвах, че са проявили такава находчивост.
Играта беше равностойна за всички отбори и дори конспиративно ми се струва, че точно за Сините се падна на този етап. Не ми е ясно защо се плашат от пъзела точно в тази игра, логично да не е сложен след като се очаква виждащия да го реди от разстояние, а ръцете му да са незрящите съотборници. Реално им трябаваше висок, гласовит играч, а те имат Виктория, Цецо и Илиян, който трябваше да поеме инициатива, но или не смее да се заяви или му харесва да е в сянката. Издразни ме Гого с явната си заявена коалиция към Високите и най-вече, че се самопредложи. Ужасно неудобно за втора поредна седмица, Мани, която за мен си заслужи Знамето, пак да е в унизителната позиция да бъде отсвирена. А на избора за Очи и Глас явно всички пак са имали сливи в устата, нямаше смисъл Цецо да дудне и брани Виктория след загубата.

# 668
  • London
Ми аз честно да си призная никакви спортни заслуги не ме радват, нито предизвикват някаква гордост у мен. Разбирам състезатели, искат да мерят сили по състезания с други хора и да се докажат като по-добри, но мен това какво ме грее Rolling Eyes
Има си хора, които си следят някои спортове и ги радва.... Аз например следя гимнастика и преживявам брутално когато следя някой състезател. Чупила съм телефон по време на състезание с удар в стената и веднъж се запалих ....🤣

# 669
https://www.youtube.com/watch?v=ZZT4nO1J5D4
Подкаст с Велислава, много приятна жена.

# 670
Разбира се, че Елица виждаше. Върнах и изгледах  няколко пъти как на последната кръгла част сложи точно главата на змията към тялото. Генчо й каза да върти като сложи кръга, защото той не виждаще, че вече е напаснат. Елица обаче само държеше отгоре, виждайки, че я е наместила добре.
Според мен е имала пролуки отдолу под очилата. Държеше си главата леко нагоре. Може би се е получило от формата на лицето й, но не й прави чест, че не е казала.
От всичко най-смешното е как Генчо си повярва, че е наредил пъзела 😅😅😅😅
👍Виждаше си Елица и още как?! В определени моменти си личеше очеизбождащо 😜. БравоС за спортната чест и доблест!
Специалистката на пъзели!
Иначе Гената много добре се справи с останалата част по трасето,Жени също.
Виктория и Цецко са тотал щета,в сто игри се провалиха и все други са виновни.И като цяло 😜племето са голямо зле. Само Гогата е извънземен,но и той нещо ми мишкува един такъв. Па,де да знам,може да си мисли човекА,че нЕма смисъл да се напъва заради тези тъпанари. Стига им,че им прави битките.
От снощи слагам един плюс на Гената,Георги,Жени,Весито( голяма!) и отнемам на Елица,Чакала,Филип,Мани,Михаела,( едно говори,друго прави),Валери.
Виктория,Цецо и Касим са с по два минуса.
А Пухчо милия не го слагам в класацията,щото ще изяде и плюс и минус и равно намазани на филии.

# 671
Тоя Гого, дето всички са влюбени в него нинджата ли е или плувеца?
Аз съм за Генчо победител.
Много тегава беше снощната, край нямаше.

# 672
Тоя Гого, дето всички са влюбени в него нинджата ли е или плувеца?
Аз съм за Генчо победител.
Много тегава беше снощната, край нямаше.
Нинджата

# 673
  • София
Ето и моите размисли относно това дали Елица е виждала. Bowtie Това не е най-лошото, което ще видим в предаването, миналата година Валентин - харесван участник, също виждаше по време на тази битка, отново се възмутихме, след това забравихме, по-късно му дадоха нерешим пъзел, та дори се превърна в мъченик. На мисълта, че Елица вижда, ме наведе Димо, когато коментира, че ходи сякаш е на разходка и дори не е с ръце напред, тя също го чу, и си "взе бележка". Напомни ми на лош актьор, който е забравил, че трябва да е тъжен в дадена сцена. Smile Относно реденето на пъзела - не каза нищо, което не е било обсъждано доесега в предаването, или в темата, а именно, че трябва да се започне с рамката.

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 13:35 от La Vikinga

# 674
Надушвам скрита коалиция при червените - Елица, Мирослава, Георги и Веселина. Последните двама са скрити лимонки. Особено художничката е двоен играч отвсякъде. Очаквам в един момент да свалят картите и да пръснат кроманьонското царство. Ще видим. Досега нямам вярна прогноза Grinning

Общи условия

Активация на акаунт