Домът на Дракона (House of the Dragon), част от филмовата вселена на GoT - 43

• 25 232
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Е, тя(Ренира) в книгите не прави секс с Коул, ама в сериала прави и още как. В книгите може и да няма намеци, защото не е спала с Коул и може спрямо това, да е тъпотия, но в сериала тя определено мачкаше чаршафа с Коул. Та той дори бягство и женитба и предложи. И уби любовника на Ленор. Не знам, не знам..
Аз книгите не съм ги чела, гледам само сериала и не се водя по тях.

# 106
И в книгите може да е спала, не е много ясно. Наблегнаха на бащинството на Харвин и нищо за Коул и в сериала. Ако са имали нешо предвид, щеше да се разбере.

# 107
  • София
И на мен ми се видя голяма щуротия. Но в екранизациите винаги има нещо ново и не точно по книгите.

# 108
  • Варна
В книгите няма намеци за Кристън Коул. И трите би трябвало да са от Харвин.

С какво ли ще завърши сезона?
Скрит текст:
Девети епизод се казва The Green Council, а десети The Black Queen. Визерис явно ще умре по-рано, в края на осми вероятно. Може би ще завърши с битката между Емонд и Луцерис при Бурен край. Или пък с "Кръвта" и "Сиренето". Нямам търпение за "Кръвта" и "Сиренето". Един от най-бруталните моменти, раждали се в ума на Мартин. Тежичко ще е.

Скрит текст:
The Green Councilе точно когато Визерис умира. , а десети  като коронясват Ренира и ще завърши с битката между Емонд и Луцерис при Бурен край. "Кръвта" и "Сиренето" е за началото на сезон 2, ако не ги цензорират.

То ако Коул е толкова глупав, че да не иска синът му да седне на трона ще се притесня как не забравя да диша. Няма логика ...

# 109
И в книгите може да е спала, не е много ясно. Наблегнаха на бащинството на Харвин и нищо за Коул и в сериала. Ако са имали нешо предвид, щеше да се разбере.

в книгите има два варианта -той отхвърля любовта й или тя - неговата. Като във вица за Евгений Огенин* Иначе според единият вариант Ренира се пазила за сър КК, ама нямало голяма полза.

*вица е следният
-Разкажете ми все пак за какво се разправя в този "Онегин"?
-О, всичко е много банално. В началото ще я отблъсне той, а накрая ще го отблъсне тя. Между всичкото това има и някакъв концерт.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 110

То ако Коул е толкова глупав, че да не иска синът му да седне на трона ще се притесня как не забравя да диша. Няма логика ...

Той може да не знае че детето е негово, но и няма да е първя мъж, който намразвайки една жена, започва да върви и срещу собствените си деца от нея! Иначе не вярвам да тръгнат в тази посока - децата са си на Стронг!

# 111
Да, и аз не вярвам да тръгнат в тази посока. В сериала също няма намек някое от децата да е на Коул, но беше интересно(сравнението от снимките) как едното прилича на Коул, а другото на Стронг.
Не съм казала обаче, че това е замисъла дори в сериала, а просто  поразсъждавах на "глас" е ли възможно големия син на Ренира всъщност да е от Коул, защото по време на сватбата тя отношения със Стронг нямаше или поне не са показвали, но с Коул имаше и още как и ако детето се е родило 7м. или 9м. след сватбата бих се замислила кой е баща на първото и дете.
А, че Коул е отмъстителен глупак, който се ръководи от сляпото си озлобление е ясно и е ясно, че не е седнал да поразсъждава малко кое как, пък и кво си вика - ний толкоз се въргаляхме и бебе нямаше, баш сега ли като се ожени за Ленор и залюби със Стронг ще ми се роди син. Не! Не! Той е на Стронг! Joy

# 112
  • Вестерос
Не пише кога точно е роден като месец Джакерис. Само че е роден в 114 година, тогава са се женили и Ренира и Ленор.
Спането в сериала с Кристън не знаем колко време е станало преди сватбата, че да си правим такива изводи. На мен децата не ми мязат на него или на Стронг. Просто деца с тъмни коси и прически тип паница. Тъй като го гледах преди малко, като заминаваше Стронг се държеше с голямото точно като баща, ако той има съмнение, че то не е негово ,нямаше да направят така сцената. Даже детето пита Ренира дали е копеле и дали баща му е Стронг.

# 113
освен това ренира по нищо не личи да е чак толкова глупава, че да не си изпие лунния чай - напротив, прилича на жена, която би се погрижила за себе си и за бъдещето си
щото ако не се беше омъжила за ленор... копеле? или прибързан брак с някой друг, който не би бил така щедър да приеме чуждо отроче, посадено в собствената градина

# 114
Да, и аз не вярвам да тръгнат в тази посока. В сериала също няма намек някое от децата да е на Коул, но беше интересно(сравнението от снимките) как едното прилича на Коул, а другото на Стронг.
Не съм казала обаче, че това е замисъла дори в сериала, а просто  поразсъждавах на "глас" е ли възможно големия син на Ренира всъщност да е от Коул, защото по време на сватбата тя отношения със Стронг нямаше или поне не са показвали, но с Коул имаше и още как и ако детето се е родило 7м. или 9м. след сватбата бих се замислила кой е баща на първото и дете.
А, че Коул е отмъстителен глупак, който се ръководи от сляпото си озлобление е ясно и е ясно, че не е седнал да поразсъждава малко кое как, пък и кво си вика - ний толкоз се въргаляхме и бебе нямаше, баш сега ли като се ожени за Ленор и залюби със Стронг ще ми се роди син. Не! Не! Той е на Стронг! Joy

Малко вероятно. Ренира пи лунен чай - и да е била бременна, това е сложило точка. А Коул че е отмъстителен ревнивец е ясно. Преди искаше Ренира за съпруга и му бе "възлюбена", а сега като се ожени стана "пачавра"

# 115
  • Вестерос
Всъщност не я дадоха да отпива, то затова и някой е направил този колаж

# 116
Не я дадоха да отпива, това е вярно; но в Чертога, който е място на интриги всичко се знае (спомнете си Варис, който можеше да се появява през проходите в стените). показателно е колко бързо Алисънт разбра от Ларис че Ренира е получила такъв чай.Ако не го бе изпила бързо щеше да се разбере.

# 117
да, алисънт нямаше да издъни верния си заклет страж, но щеше да вметне някоя двусмислена или не чак толкова двусмислена реплика по въпроса

# 118
Какъв пълен кошмар да живееш в такъв свят. Всъщност на Ренира наистина й е дълг, но не разбирам желанието примерно на Ото да причини това на дъщеря си, така или иначе дори негов внук да бъде крал няма да се води от неговия дом. Отделно той беше Ръката и имаше много власт, кралят го слушаше за всичко, а Ото няма да е жив вечно, че да иска да бъде ръка на следващ и по-следващ крал. Можеше да омъжи дъщеря си за знатен човек по-встрани от Чертога.
Старките си живееха толкова добре, въпреки ужасните природни условия, техните проблеми дойдоха именно от чертога, макар и да не искаха да се намесват, дори войните, в които Нед е участвал са били заради тях. Страшна напаст.

# 119
дъщерята на ръката да е кралица определено четка егото - много власт в ръцете на ръката!
а внук от рода - ясно е, че няма как да има друга фамилия освен таргариен - още повече четка егото
хората се стремят към различни неща Wink

Общи условия

Активация на акаунт