Брекети – къде, какви, за колко? -тема 16

• 75 588
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
  • Разпиляна във въображението
ММ се върна от среща с ортодонта, който ни предложи по 6900 лв за лечение на всяка от дъщерите ни. Направо съм в лек шок, очаквах нещо към 4500-5000 лв, ама 7400, които ще намали с 500 лв, ако се лекуваме при същия ортодонт. Махане на зъби, ще си слагат и някаква шапка с ремъци, със скоби, с които да стоят поне 14 часа...

# 496
Беше то - 4000-5000 беше мизата, когато моята дъщеря започваше преди четири години (наскоро ги махна). Допускам, че са поскъпнали навсякъде, с оглед на инфлацията във всички области на живота.
Обаче при оферта за вадене на зъби винаги търся и второ мнение.

# 497
  • Mediterraneo

Обаче при оферта за вадене на зъби винаги търся и второ мнение.

Абсолютно!

# 498
На каката само 1 зъб, на втората - 4 .  В Плевен отидохме при д-р Караиванов. Освен да взема нейните документи и да потърся друг, но кой Simple Smile

# 499
На каката само 1 зъб, на втората - 4 .  В Плевен отидохме при д-р Караиванов. Освен да взема нейните документи и да потърся друг, но кой Simple Smile

Пробвайте за мнение в Тандем дент, Плевен.  Аз съм при тях и съм много доволна и от ортодонтите и от стоматолозите. Имам един зъб, който е много навътре, долен, този до резците и казаха, че ще направят всичко възможно този зъб да не се вади, а да си влезе в редицата, което много ме облекчи, не искам да вадя предни зъби.. Ще вадя само мъдреци и то защото един е избил леко, а 2 са ретинирали.

# 500
Не знам колко са големи децата ви, но вадене на зъби при деца може да се избегне. Ако е тясна челюстта се носи няколко месеца апаратче за разширяване.Обърнете се и към друг лекар. Препоръчвам ви и групата "Всичко за брекети и алайнери" във фейсбук.

# 501
Знам поне трима ортодонти в София, които работят на цени около 3000 до 5000лв. 7000 ми се струва прекалено…

# 502
И на мен ми се струват много, но не мога да преценя. Лечение в разстояние на близо три години, брекети, тази шапка с ремъци, след това някакви прозрачни...

# 503
Шапките отдавна са отречени . Просто търсете друг специалист.

# 504
Miriel, отидете и в Давидент при д-р Виктор Ненчев.
Дъщеря ми е там, август месец сложихме брекети на горната челюст. За това време има видима и страхотна промяна. Този или другият месец ще сложи и на долната.
Цена 5500лв и прегледите отделно по 30лв. Така пак стъпва на близо 7000лв, защото я вика средно на 3седмици.

# 505
Miriel, отидете и в Давидент при д-р Виктор Ненчев.
Дъщеря ми е там, август месец сложихме брекети на горната челюст. За това време има видима и страхотна промяна. Този или другият месец ще сложи и на долната.
Цена 5500лв и прегледите отделно по 30лв. Така пак стъпва на близо 7000лв, защото я вика средно на 3седмици.

Това пък не го разбирам… 5500 за какво плащаш, след като доплащаш и прегледи..

# 506
Някои са се оляли с цени.Как така 5500 и отделно ще плащате, нали затова се прави план на цялостно лечение

# 507
Знам поне трима ортодонти в София, които работят на цени около 3000 до 5000лв. 7000 ми се струва прекалено…

Всъщност цената е 7400, но ще ни направи отстъпка Simple Smile

# 508
Някои са се оляли с цени.Как така 5500 и отделно ще плащате, нали затова се прави план на цялостно лечение

План си има изготвен и ясно си пише в офертата, че цената на прегледа не се включва в нея.

# 509
  • Варна

План си има изготвен и ясно си пише в офертата, че цената на прегледа не се включва в нея.

А 5 500 са само брекетите? И отделно всяко посещение се заплаща? Правилно ли разбирам?

Общи условия

Активация на акаунт