🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 5 (02.10 - 09.10) 🐄

• 37 591
  • 916
  •   1
Отговори
# 405
Тук според мен си оказва голямо влияние претупаният кастинг тази година - както знаем, за 2-3 седмици са минали всички етапи. В миналите сезони записването беше до Февруари/Март, като чак до Май месец се гледат всички кандидатури и тогава започват да викат на интервю (1-ви кръг). Тази година, "работа" за 2-3 месеца са я свършили за 2-3 седмици.....ами личи си. Наистина - почти всички нови "надежди" са изключително дразнещи и злобни (с изключение на 2-3 жени). Ако има следващ сезон, дано всичко да си се проведе както беше преди - кастинги и снимки.

# 406
Не съм гледала, ама като чета все по- симпатичен ми става Гечо. Прав е човека, че нищо не става от днешните жени( включая и себе си). Имаш рецепта, продукти и накрая да не ти стигне акъла, като не знаеш какво да правиш поне да попиташ ...
Аксения е по-скоро изключението, а не правилото. Проблемът не е толкова, че го сбърка, а че не поема отговорност и не се извинява. А тя не го сбърка, защото не може, а защото не ѝ пука дотам, че да го направи както трябва.
П.П.: За мен умението да правиш сладко в никакъв случай не е мерило за качествата на една жена. В случая с Аксения това просто е поредното нещо и пак не самата грешка, а по-скоро поведението ѝ.

# 407
Елена ми хареса - гласува за Камелия ратай, не и скочи, но и показа , че все пак не толерира постъпката и .
Това беше тактически безопасен ход. Нищо не ѝ е показала.

Можеше да даде и другаде празен глас , но може би си права напълно. Елена ми се вижда свястна жена, за това ми е странно да поддържа приятелство с толкова долно и подло същество като Камелия. Все си мисля,че в един момент ще се усети..или е толкова страхлива, че е съгласна на всичко, само да е под опека на осата -майка

# 408
Ще видим. Да не излезе скрита лимонка...

# 409
А може би Камелия не е толкова ужасна, колкото ние си мислим. Не забравяйте, че в началото някои хора я харесаха. (На мен тя, Симона и Аксения не ми допаднаха още от визитките. Един тип са ми.)

# 410
Аксения е по-скоро изключението, а не правилото. Проблемът не е толкова, че го сбърка, а че не поема отговорност и не се извинява. А тя не го сбърка, защото не може, а защото не ѝ пука дотам, че да го направи както трябва.
П.П.: За мен умението да правиш сладко в никакъв случай не е мерило за качествата на една жена. В случая с Аксения това просто е поредното нещо и пак не самата грешка, а по-скоро поведението ѝ.
Много точен коментар. Не се старае, не й пука. Прави нещата през пръсти, не знае нещо, но не пита, а го прави на своя глава. Допуска грешка и не си признава. Несериозна работа. Безотговорен човек.
п.п. Ако беше прочела упътването и беше попитала, каквото не разбира нещата щяха да се получат. Лошото е, че веднъж допуснала грешка не го осъзнава и си я кара по старому до следващата такава. Не е въпросът да си посипе глата с пепел, но трябва да може да приема и признава грешките си. Разглезена жена, цвете в саксия.

# 411
  • Sunshine state
Забравих да напиша как гласувах в анкетата - Альона, Влад, Аксения и Елена. Ами няма за кого друг да гласувам, дразнят ме много. Stuck Out Tongue Closed Eyes Сезонът бих казала, че е добър, че разочароващ не знам чак дали е. Скучничко ми е и игрите са ми в пъти по-интересни, но и Фермата прехвърлям.

# 412
Туй Ванче големи протекции има Joy и пак ще се окаже, че няма случайни хора там, дори и новите.

... Ама каза понеделника - аз тука никого не познавам, няма да гласувам с момичетата. Grinning

# 413
Всичките не знаят как се прави! А никой не е прочел. И с правенето не е ангажирана само Аксения. Кило и половина розови листа сигурно са цял кош. На мен лично, не ми се видяха много листата. Другаде им е грешката според мен. Не са сварени достатъчно, преди да им се сложи захарта.

И аз това исках да кажа... Кило и половина е далеч от това, което изсипаха. Според мен и листата са им по-малко като грамаж, и не е достатъчно варено - то хубаво имат рецепта, ама там може и да пише 80мин на 220 градуса. А те готвят на огън, кога стига 220градуса, кой колко го поддържа...

# 414
  • Буркина Фасо
Значи имат минути и могат да се консултират! Коя от тях е правила сладко от рози? Никоя! Ами питайте, бе...
[/quote]
имат рецепта за сладкото. ама и четенето им се опира май Smiley

# 415
  • Sunshine state
Да го отворят и да го доварят. Не може ли?

# 416
Всичките не знаят как се прави! А никой не е прочел. И с правенето не е ангажирана само Аксения. Кило и половина розови листа сигурно са цял кош. На мен лично, не ми се видяха много листата. Другаде им е грешката според мен. Не са сварени достатъчно, преди да им се сложи захарта.

И аз това исках да кажа... Кило и половина е далеч от това, което изсипаха. Според мен и листата са им по-малко като грамаж, и не е достатъчно варено - то хубаво имат рецепта, ама там може и да пише 80мин на 220 градуса. А те готвят на огън, кога стига 220градуса, кой колко го поддържа...

Много точно. Случвало ми се е на чужда фурна изпитана рецепта да не ми се получи  , не че я оправдавам, но срещу никой друг не скачат при провал , това не ми харесва

# 417
  • при късмета
Не се "скача" с/у самата оплескана задача. А с/у безотговорността на Аксения и отказа й да признае, че грешката е нейна. Даже пред камерата каза, че и да е провалена задачата, било рано да се притеснява  щяла да чака оценката. Е може ли да е толкова безхаберна? И ако беше първия такъв случай, сигурно сори нямаше да се коментира. Но това й е просто "нормалното" мислене

# 418
Можеше да даде и другаде празен глас , но може би си права напълно. Елена ми се вижда свястна жена, за това ми е странно да поддържа приятелство с толкова долно и подло същество като Камелия. Все си мисля,че в един момент ще се усети..или е толкова страхлива, че е съгласна на всичко, само да е под опека на осата -майка
И аз все това се чудя ,наистина изглежда свястна и не разбирам какво прави около Камелия. Ако не се усеща каква е още по-зле за самата Елена,Камелия ще я отрови и нея  супер токсична и отвратителна жена Flushed едва трета-четвърта седмица е ,а тази ми е по-ужасна и от Надето от преди 2 години Joy

# 419
Ох, че гнусна и неприятна битка, горките момичета 😅😅😅 потни неприятни мъже да им дишат в ухото, направо ми стана гадно.

Общи условия

Активация на акаунт