💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 138 997
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 1 890
  • София
Последната битка през погледа на Мирела:

Само казвам, не се заяждам Smile:
Скрит текст:

# 1 891
Аз обаче, колкото и да не харесвам Мани и да искам да си ходи час по-скоро, някак от друга страна садистично искам да поостане още малко в това жълто племе.
Скрит текст:
Все имам надежда, че някак може поне на Ралица да въздейства, и да се измисли нещо....абе нещо, каквото и да е, колкото и безнадеждно да ми се струва. И единственият шанс това да се случи е да играе срещу Фейгин.  Аз съм сигурна, че жълтите ще бият утре, ама как Фейгин би се озовала на номинация? С номинация? Тоест, знам как - Алекса, Зори, Мира, Вики, и Алекса капитански глас. Ама много прозаично, друг е въпроса, че Фейгин се раздаде и вчера, и днес....малко ще е грозничко Алекса, който се бие в гърдите, че оценява истинските играчи, да предпочете нея за номинация, пред Мира например, тя и вчера, и днес все едно вече си беше отишла при семейството, само тялом беше на терена. Зори е ясна, ами Генчо и Гошо? Освен Гената пак да измисли нещо “стратегическо“, с което да намаже кънките на Сашка. Дано не стане така, защото тя наистина не го заслужава.

Мани има много голям шанс срещу Фейгин, както и срещу Зорница и Мирослава, ако реши да се бори за оставане в играта. В момента ми е трудно да преценя степента на мотивацията и. За мен обаче Фейгин не е на прицела на Червените. Генчо откровенно скатава тази седмица, а Фейгин си остави душата на терена. По-вероятно е един от Генчо или Геогри да е. И вече си права за намесата с грошове, но някак си не ми се вързва Генчо да се смени с жена различна от придворните дами и Георги да играе срещу момичето в което е влюбен. Даже ми се иска да вярвам, че биха защитили Фейгин с няколко купени гласа. Но пък, ако стрелят по Виктория, вместо по една от придворните дами тогава може и Алексио да се намеси с томахавката .. сложно става.

Не знам идеята на Жени, но това, което каза ще надъха Мани изключително много и по-скоро ще има обратен ефект
Съгласен съм, че това може да мотивира Мани.

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 01:16 от Bengun

# 1 892
Хм, нещо гнило имаше в този съвет, в който Раличка се изказа толкова... неочаквано неадекватно. Първо си помислих как с две-три приказки срина имиджа си, ма толкова ли чак се плаши на Джаферович... Но не ми се връзва. Нещо се готви, но ха сега де!
От разговора на басейна стана ясно, че Мани и Раличка все пак работят нещо. Втори саботаж... ама с каква цел?
Освен това Раличка беше силно възмутена от първия саботаж и каза: ще пълзя сама в племе, но никога няма да предам знамето...
Джаферович този път е подготвила думите си с повече мисъл и дълбочина. Срещу Филип бълваше елементарни приказки, змии и гущери, а сега си личи как иска да уязви Мани право в сърцето. Май се е попритеснила и поиздразнила.
Лефтерката с какъв трагичен, виноват израз номинира Мани...
Ама как толкова приказки се казаха, пък не стана дума, че Гого е № 1! Wink Simple Smile Загуби днес от Жорето, но много достойно. Не може само да се печели. Нека ходи по битки, да играе, а не да стои с жените в кухнята Simple Smile

# 1 893
Ако се бяха паднали игри в които Мани да блесне (при жълтите имам впредвид), можеше и да и се размине за една седмица. Съмнително ,но възможно. Ама сега просто нямаше шанс, дори и да не знаеха за саботажа , пак щеше да е тя на пангара. А от тук нататък, може би само срещу Фейгин или Мира има шанс, и то пак си зависи каква е играта. Но аз не мисля, че червените ще пратят Фейгин. Гената и Жорето са с нея, а Алекса и Вики мисля ,че и простиха засега. Ако Жорето утре не се издъни на кубчетата, почти сигурно ще е Гената. А Мани освен ,ако не им дадат някаква игра с топченца, не виждам как ще бие нито Генчо, нито Жорето. Това е разбира се, ако паднат червените. Но ако бият.....тогавааа. Много ми е интересно, дали жълтите няма да пратят Гого ,за да си върне за предателството. И тогава шанса на Мани пада рязко на минус 200. 😁

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 01:18 от Joy 05

# 1 894
  • София
Не знам идеята на Жени, но това, което каза ще надъха Мани изключително много и по-скоро ще има обратен ефект
И Филип направи същото нещо малко преди нея - каза, че няма място за Мани в племето, защото си имали достатъчно силни жени, само Виктория не спомена.

# 1 895
Тука някъде мернах мнеие, че на Чакалов не му бил добът подкастът и не можел да се мери с такива професионалсти! като Неделчо и Туджаров. Да не би да беше изказано и от самия Чакалов?! Не мога сега да го намеря.

Аз гледам всичко на Чакалов! И повече ми допада. Неделчо и Туджаров чат-пат ги гледам. Сори.

# 1 896
Аз лично Чакалкаста не го следя, но с удоволствие ще го гледам Чакалов зедно с Юли при Гуспата утре през деня Simple Smile

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 02:04 от Bengun

# 1 897
  • Другата България
Абе и за мен Фейгин не би следвало да е на прицела на червените, но все си мисля, че накрая точно така ще стане.
И за какво им беше тоя саботаж, освен за да начешат егото на нарциса, без който “няма Супергерои“? Ако стане така?
Едната толкова искаше да отиде при жълтите, оказа се, че те толкова НЕ са я искали и ще я използват за пушечно месо още преди дори да са ѝ дали шанс. Загуби и човек, който я ценеше, е, опита се да се ориентира бързо към друг индивид от мъжки пол, ама там бившата бди зорко над /не/ само стайлинга му.
Другата толкова искаше да отиде при червените и при момчето с храната, отиде, изясниха се, подържаха се за ръце, поопознаха се, тя неуспешно се опита да се пребие няколко пъти в опитите да се докаже на хора, които изобщо не го заслужават и няма да я оценят, защото ВЕЧЕ имат мнение за нея, остави си кожата на пясъка в Царево, днес отново се би мъжки във водата, и какво от това? Ще стане така, както каже цар Плъх, пардон, Алекса.
И пак да питам - какво, като останаха “още една седмица“ по Илиян, нали това уж било целта на саботажа? Ще го оценя, поне аз, и ще го разбера ако Мани остане и разбута жълтия кошер. Всичко друго беше безсмислено, ако едната си иде в петък, другата в другия петък. Сашка поне успя да поизчисти калта, която се хвърляше по нея веднага след онзи епизод, Гошо щеше да си го спечели и без да се бяха събрали в едно племе.
А ако пък нещо стане и анатема, Гого си тръгне преди която и да е от тях, не знам на коя клада по-напред ще я горят Мани. Blush
Хайде лека от мен, че се разприказвах много.

# 1 898
Абе и за мен Фейгин не би следвало да е на прицела на червените, но все си мисля, че накрая точно така ще стане.

А ако пък нещо стане и анатема, Гого си тръгне преди която и да е от тях, не знам на коя клада по-напред ще я горят Мани. Blush
Хайде лека от мен, че се разприказвах много.
ТЪпарев обича да преподава уроци, обича да поучава, така че дуел между Мани и Фейгин мога да си го представя в плановете му при разкриването на саботажа.
А ако Гого си тръгне преди една от двете, ще е защото е загубил на арената. А и извън нея в играта на тихия фронт в племето.

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 01:56 от Bengun

# 1 899
Веднага давам нагледен пример на друга за мен опорочена игра:
Скрит текст:

Искам да ви помоля да взимате пример от Merri_An и да правите като нея. Ето, жената хем си показва гледната точка, хем е качила снимки на бедрата. Така се прави! Trollface

# 1 900
  • софия
Ама Генчо и той като нас вчера очакваше отпаднали на капитанската))))))
Днес пак говори за двойно отпадане))))), даже план си имат с Жорката за секунданти да избират от Алексови.
Дали пък няма да се окаже прав за тази седмица?
Трябва да разместят вече нещо, че коалициите и в двете племена леко мухлясват и доскучават сякаш.

# 1 901
  • Другата България
Веднага давам нагледен пример на друга за мен опорочена игра:
Скрит текст:

Искам да ви помоля да взимате пример от Merri_An и да правите като нея. Ето, жената хем си показва гледната точка, хем е качила снимки на бедрата. Така се прави! Trollface
Не схванах подтекста, ако има такъв. Примерът беше за неравностойна и опорочена то продукцията игра. За какви бедра става въпрос?

# 1 902
  • Брюксел / София
Мисля, че потребителката си пада по крачетата на Цецо (може и да бъркам де) и се радва, че в мнението има снимка на Цецо и краката му Wink

# 1 903
Дистърбанс в Матрицата (дежа ву):

Жени:
- Аз всяка вечер мисля за Филип!

# 1 904
  • Sunshine state
Аз съм доволна - жълтите паднаха и номинираха Мануела, която ми е безкрайно неприятна. Халал да й е новото племе, нека й е сега. Отгоре на това не я и щат - Джафа би я заменила с Виктория, направо я нахрани много яко. 😁 Хитрата сврака с двата крака стана нейната работа.
Джаферката направо иззлобя яко на играта, тоя я ритал, оня я бутал, пък и за Мирела отвори една уста.. 🙄 Генчо вряскаше повече и от Виктория. Де да беше и играл така добре, ехее.
П.П. И малко странично - от доста време насам Димо и Ралица ме дразнят кажи-речи повече и от някои от играчите. Време им е да идат и те на една двойна елиминация и да влиза някой от резервите, че вече не ги изтрайвам.

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 02:51 от Pupitka

Общи условия

Активация на акаунт