Турски филми и сериали - Обща Тема за Общи Приказки - Тема 12

• 74 055
  • 734
  •   1
Отговори
# 375
  • Кърджали
Днес заради Селахатин Пашалъ и Баръш Фалай изгледах първия епизод на Йомер. Въпреки че с трейлърите ми привлече вниманието, не бях сигурна дали ще ми хареса, ако религията е в основата на сериала .
С малко изключения, серията ми хареса. Май ще продължа да го гледам в ютуб (едва ли ще отделя цяла понеделник вечер за него.)
Надявам се да запазя интереса си, че този сезон само Идеалният наемател си бях харесала, а Фокс ми го спряха, та си карах сума ти месеци само на Присъда.

Май първо трябваше да кажа "добре заварила" в темата .

# 376
Алекс, добре дошла! Flowers Hibiscus

И нещо за Селахаттин от ВК - "Според Селахаттин Пашалъ баща му е много религиозен човек, който винаги е спазвал всички религиозни канони. Той учил и децата си на същото, но им казал, че зависи от желанието им и той няма да ги насилва да правят нещо. Като дете Селахаттин ходил в джамията всеки петък за молитва. Сега той се моли всяка вечер."

# 377
Йозгюр Чевик ще участва в “Алпарслан: великите селджуци”.

# 378
🆕💥 Снимките на сериала “Семейство” в Измир приключиха. Екипът се връща в Истанбул.

И караваните за отдих, грим......на екипа...

# 379
Привет! Hug Тъй, снощи си изгледах Лъчът, а днес с озвучката си изясних и диалозите, макар, че всичко си беше ясно. Инфарктен финал на епизода. Но поне Елиф се отърва от товара, който я мъчеше цял епизод. Няма да казвам повече, за да не развалям интереса на негледалите го. Сега загледах "Омер", началото тегаво, но още не съм стигнала средата и вече ми хареса...май. Най ми хареса признанието на Омер на бъдещата му, уговорена булка. "Ще живеем с баща ми и баба ми, до края на живота и ти ще ги обслужваш" Joy С нетърпение чакам отговора. Ха ха, ще се учудя, ако приеме. Не мисля, че сериала ще набляга на религията , а на чисто човешките отношения . Още не съм го догледала , а и все пак е началото, така, че мнението ми подлежи на корекция. Joy

# 380
Сердар Чакмак ще участва в “Разузнаване”.

# 381
Момичета, 😍 много неприятна новина - скандал между Алперен и Мелиса Памук на сета.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02E9hGssxvu8Uzg … 3570672628  

Каква ли ще е съдбата на сериала?! 🤔

# 382
Фемиииии...радвай се, душко....аз ,обаче неееееее....

Извънредни новини!! Бирсен Алтунташ
Чаатай Улусой и Дуйгу Саръшън се разделиха, след 5 годишна връзка.
Също така се твърди, че снощи Чаатай е видян с актрисата Илкин Тюфекчи в един от нощните клубове.

# 383
  • Дубай

Също така се твърди, че снощи Чаатай е видян с актрисата Илкин Тюфекчи в един от нощните клубове.

Чаго ,от трън, на глог 😁
Мелиса за каква се е взела ,Прав е Алперен ,като си подписал редно би било.да.июс някакви санкции за неспазващия графика.Може ли сега ,сума ти народ да се съобразяват с кефа на един човек , независимо главна  или второстепенна роля

# 384

Светленцеее ,радвам се мила и още как. Олекна ми.
Тая се беше впила като пиявица. Чачи е умен.
Писанията за сватби да си ги заврат знаят нерде....
Млад е още живее му се.
С Арас си приличат по това. Кадъните не издържаха искат семейство ,пръстени, деца.
 Може в началото Чачи да я харесвал и влюбил не е било за дълго. 
Тая новата за която пишат.. Може и да се засекли в клуба и забавлявали .Какво ли не изписаха и за други колеги да си пълнят страниците.
Тая Илкин е ужасна.
Като скумрия. Head Band
В мрежите ври и кипи.

Това за Алперен и Мелиса не ми харесва.
Алперен по добре да не се обяснява така само дава материал на пресата. Мелиса не е закъсняла толкова много за да  и държи сметка.  
Случва се човек да закъснее. Истанбул трафика е ужасен.
Харесвам Мелиса като актриса и е красавица.
Как ще работят с това напрежение. Сериала ще го бъде ли ?

Последна редакция: ср, 11 яну 2023, 23:47 от femmi2

# 385
  • Дубай
Мелиса не е закъсняла толкова много за да  и държи сметка.  
Случва се човек да закъснее. Истанбул трафика е ужасен.
Харесвам Мелиса като актриса и е красавица.
Как ще работят с това напрежение. Сериала ще го бъде ли ?

Така е ,ама да тръгва да ругае си е пълна селяния...има телефони , социални мрежи да алармира, че закъснява заради трафика.Като закъснее ,нали всички други са ощетени и трябва да останат допълнително,не е никак правилно заради един, да страдат и другите,които да са отишли навреме.

Последна редакция: чт, 12 яну 2023, 00:12 от I.V

# 386
Цитат
Чаго ,от трън, на глог 😁

След време фенките му ще плачат за Дуйгу Wink/ако е истина, че са се разделили/.

https://www.instagram.com/p/CejnRS4DVeH/?hl=bg

https://www.instagram.com/p/CiOJVTDDjBr/?hl=bg

A Дуйгу репостна в сторито си това клипче сутринта, текстът е много хубав.

https://www.instagram.com/p/CnQ5eURDtj0/

# 387
Зейнеп Колтук ще участва в “Ал Санджак”.

# 388
Хазал  Филиз - със семейството си.

С колегата си от "Черна любов" - Каан

................

"Арас Булут - промени при заснимането на сериала за Кемал Ататюрк :
 - Боядисал си косата и мустаците
-  Учи се да язди кон
 - Учел чужд език
- Учел се да танцува и валс"

Последна редакция: чт, 12 яну 2023, 15:03 от Stella2021

# 389
Привет! Hug На фона на всичките драми, които гледам и новите са на тая тема. Както писах "Прекрасни дни" е глътка въздух. А днес захванах и новия(от късите)- "Андропауза". Е, още съм в началото, но не мога да спра да се смея. В последните 1-2 години ми липсват и такива сериалчета. А турците са добри и в комедиите. Heart

Общи условия

Активация на акаунт